Autors Tēma: Lai nepiecūkotu Peonijas – welcome!  (Lasīts 3798 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Lai nepiecūkotu Peonijas – welcome!
« : 2024. gada 26. jūnijs, 23:03:36 »
Par Cāli un jauniem cilvēkiem šeit – atbilde Tuk, un gan jau vēl kāds interesēsies. Lai nepiecūkotu peoniju tēmu, iemetu info šeit.

Oo, tādēļ brīnījos, kas šeit par jauniem feisiem...  :?: ar vistām un ziediem, kā tad tā? :thinking:

Oficiālā versija – ka foruma formāts Delfiem ir ekonomiski neizdevīgs. Cik tas iegansts ir reāls, ne man spriest. Pa šiem gadiem, kopš Cālis ir zem Delfiem, tur ir diezgan daudz pastulbu izmaiņu ieviests, pēdējā laikā aizvien aktīvāk. Iespējams, ar nodomu, iespējams, ar desu.

Bet fakts ir tāds, ka no 19.07. Cālis pārstās eksistēt, tāpēc Cāļa forumieši strauji meklē jaunu mājvietu, līdz ar to arī pie mums parādīsies jauni iemītnieki, par ko man ir tikai prieks. Ceru, ka iedzīvosies, ceru ka paliks, ceru, ka papildinās SF ar savām tēmām.

Laipni lūgti!

Citāts:
Kāpēc mēs slēdzam forumu?
""Tiešsaistes vide ir mainījusies. Pārskatot savu stratēģiju un ilgu laiku izvērtējot dažādu komunikācijas platformu attīstību Latvijā un pasaulē, secinājām, ka esošajā formātā forums vairs nevar funkcionēt. Visā pasaulē komunikācija no forumiem pārcēlusies uz sociālajiem tīkliem. "Cāļa" foruma tehnoloģiskās pārmaiņas un turpmākā uzturēšana prasa pārāk lielas investīcijas, ko neatgūt pat ļoti ilgā laika nogrieznī," skaidro "Delfi" valdes priekšsēdētājs Konstantīns Kuzikovs."
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

Atb: Lai nepiecūkotu Peonijas – welcome!
« Atbilde #1 : 2024. gada 26. jūnijs, 23:56:06 »
Būtu jau labi, vismaz kāda rosība, kādas puķītes un vistas...  :smile:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #2 : 2024. gada 27. jūnijs, 05:48:42 »
Delfiem patīk slēgt forumus. Nav jau pirmā reize!

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #3 : 2024. gada 27. jūnijs, 11:19:50 »
Sveicināti visi jaunatnācēji!
Delfi, manuprāt, ir izdarījuši lielu muļķību.
Tā gan ar interneta vietnēm ir, nekad nav  pilnas garantijas par nepārtrauktību.
SF desmit gadu laikā ir pārcietis vairākkārtēju pārcelšanos uz citu serveri un divus lielus nobrukumus, bet kopumā esam dzīvelīgi.
Avāriju gadījumiem ir adrese https://sarunas.freeforums.net/, šķiet pēdējais režīms bija varēt rakstīt bez reģistrācijas.
Lai mums visiem viss veiksmīgi!

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #4 : 2024. gada 27. jūnijs, 12:12:39 »
Forši, ka vairāk cilvēku,  bet jābrīnās,  ka nedibina slēgtas vai atvērtas interešu grupas fb vai vēl kur. Varbūt tāpēc, ka tur ir īstie vārdi :?: , kgan tur arī var runāt kā Anonīms.
Forumi laikam ir veco laiku lieta :scratch:
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 27. jūnijs, 23:24:36 no Leonāra »

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #5 : 2024. gada 27. jūnijs, 12:16:48 »
Es esmu dažās FB grupās. Tur informācija nāk un aizviļņojas, jāpūlas atrast, ja nu ko vajag.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2024. gada 27. jūnijs, 18:02:50 »
Jā, mani tarakāni neļauj veidot profilus ar īsto vārdu. Ir tikai feika reģistrācija Draugos un Facebookā, lai kādreiz varēu atvērt kādu interesējošu linku. Līdz ar to neesmu arī interešu grupās, kaut savureiz gribētos - kad citi man atstāsta turienes jaunumus..

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #7 : 2024. gada 27. jūnijs, 18:06:13 »
Līdz ar to neesmu arī interešu grupās
Pag, kāpēc ar feiko vārdu nevar?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #8 : 2024. gada 27. jūnijs, 20:16:42 »
Pag, kāpēc ar feiko vārdu nevar?
Kaut kā stulbi... Latvija ir maza, specifisko interešu grupiņās lielākā daļa cits citu pazīst, ja ne personīgi, tad vismaz zin vai ir dzirdējuši. Kā es tur kā tāds lūriķis ar svešu vārdu... Un, ja vēl nonāks līdz IRLam, kad sagribēšu, piemēram, no kāda ko nopirkt, un atklāsies, ka Mildiņa Podziņa ir kvadra - baigi nesmuki... Tāpat nevarēšu neko daudz izteikties par to, kur man atrastos ko teikt un mēle niezētu, vai, diespas, savu palīdzību/pakalpojumu piedāvāt, jo tad anonomitāti momentā zaudēšu, toties nesmukums nodrošināts, kaut kā tā...
Ko padarīsi, anonimitāti pieprasošie tarakāni sagādā arī dažas neērtības  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #9 : 2024. gada 27. jūnijs, 20:37:47 »
Cilvēkiem taču vairāki profili. Viens ar meitas uzvārdu, otrs ar tagadējo, trešais ar iesauku tipa savējo kļičku( pardon mai frenč)  :mrgr:  No katra dzīves posma pa kādam.
Sataisi vairākus un nekādu anonimitāti nezaudēsi un nekādu kaunu nepiedzīvosi, senais profils un basta!

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #10 : 2024. gada 28. jūnijs, 18:07:55 »
... jābrīnās,  ka nedibina slēgtas vai atvērtas interešu grupas fb ...
Es jaunpienācēja no Peoniju klubiņa  :shampis: . Neesmu te pilnīgi anonīma. Tomēr nevēlētos, lai visur plivinās mans vārds un uzvārds. Mūsu PPP ir septītā sezona, neesam slēgta grupa - welcome!

Atslēdzies puku_princese

« Atbilde #11 : 2024. gada 28. jūnijs, 19:38:11 »
Čau!  :bird:  Nezinu, kas ir Peonijas, bet arī es nomigrēju uz šejieni no grimstošā portāla. Šī ir mana jau nez kurā migrācija no grimstoša foruma uz jaunu, bet šis niks man ir no kāda ~2006. gada. Priecāšos par anonīmām vai pusanonīmām klačiņām!

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #12 : 2024. gada 28. jūnijs, 19:47:01 »
Nezinu, kas ir Peonijas
Pēc nika es nu gan būtu domājusi, ka Tavas puķes ir peonijas :) Re, kā var kļūdīties.

Atslēdzies puku_princese

« Atbilde #13 : 2024. gada 28. jūnijs, 19:50:05 »
Lai iet peonijas, pieņemu! Peonijas man patīk!  :go_go:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #14 : 2024. gada 28. jūnijs, 21:01:12 »
Čau!  :bird:  Nezinu, kas ir Peonijas, bet arī es nomigrēju uz šejieni no grimstošā portāla. Šī ir mana jau nez kurā migrācija no grimstoša foruma uz jaunu, bet šis niks man ir no kāda ~2006. gada. Priecāšos par anonīmām vai pusanonīmām klačiņām!

varbūt nevajadzēja migrēt, ja "šī ir n-tā migrācija no grimstoša foruma" :D, tipa nogremdēsi arī šo forumu  :laugh:
lāabi  :sarcasm:  pat 2 :sarcasm: :sarcasm:  gan iedzīvosies!