Autors Tēma: Par ēšanu un klusēšanu  (Lasīts 5973 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: Par ēšanu un klusēšanu
« Atbilde #30 : 2024. gada 14. jūlijs, 22:14:37 »
Zin, var Maximā paņemt nocenoto steiku pa 3 eur 220gr, 8-10 mim ēdams. Vai Rimčika mīdijas, 5 min un gatavs... mēs vaker 3 pakas noēdām...

Atslēdzies reno

« Atbilde #31 : 2024. gada 14. jūlijs, 22:59:54 »
Zin, var Maximā paņemt nocenoto steiku pa 3 eur 220gr, 8-10 mim ēdams. Vai Rimčika mīdijas, 5 min un gatavs... mēs vaker 3 pakas noēdām...

Ne katram tā Maxima vai Rimi tā pie mājas...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #32 : 2024. gada 15. jūlijs, 09:28:03 »
ģimenes locekļus vajag audzināt uz pašpārtikšanu. Tad nebūs 365 dienas jādomā, varēs aprobežoties ar 52

Atslēdzies Camma

« Atbilde #33 : 2024. gada 15. jūlijs, 09:43:07 »
Ka nesanāk kā tam čigānam, kurš zirgu no ēšanas atradināja, bet kā sadomāja arī no dzeršanas atradināt, tā zirgs nosprāga....
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #34 : 2024. gada 15. jūlijs, 10:19:31 »
Ka nesanāk kā tam čigānam, kurš zirgu no ēšanas atradināja, bet kā sadomāja arī no dzeršanas atradināt, tā zirgs nosprāga....
neviens pie pilna ledusskapja un atvērta pārtikas veikala durvīm vēl nav nosprādzis

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #35 : 2024. gada 15. jūlijs, 10:31:12 »
Visam Boba teiktajam piekrītu.
Pašpārtikšana ir normāla lieta pieaugušiem cilvēkiem.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #36 : 2024. gada 15. jūlijs, 10:34:46 »
te vairāk ir par pašpietiekamību stāsts. Sievietes nereti ieradina mājiniekus, ka visu laiku viss tiek sašmorēts, tikai nāc un ēd. Protams, visiem ērti. Bet tā (izņemot mazu bērnu barošanu, kas šeit, SF nav aktuāli) ir pašas sievietes izvēle un bieži vien aizbildināšanās, lai nebūtu jānodarbojas ar ko citu, kas prasa lielāku uzņēmību - ceļošana, sportošana, citas nestatiskas vaļasprieku nodarbes. Tā sacīt - ko nu es, man jau 24/365 jāšmorē, lai jums būtu ko ēst. Un caur šadu neviena neprasītu upuri tiek pieprasīta uzmanība, notiek sevis žēlošana utml. Beigās visa dzīve aiziet ar seju katlā.
Es, protams, visu pārspīlēju. Bet katrā pārspīlējumā ir zināma daļa taisnības.
Negatīvās iezīmes - sieviete nozog sev lielu daļu dzīves un arī savus līdzcilvēkus padara par apdalītiem nepatstāvīgiem radījumiem.
Zinu, zinu:
 :bricks: :suicide:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #37 : 2024. gada 15. jūlijs, 10:42:04 »
Šeit nu nevar nepiekrist... redzēti gadījumi, kad ķēķis kā individuāla svētnīca kur neviens nepiederošs netiek ielaists, noliks vēl ko ne tur un ne tā, par gatavošanu pat nerunājot.  :mrgr:
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 15. jūlijs, 11:00:40 no tuk »

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #38 : 2024. gada 15. jūlijs, 10:49:06 »
Dzīvē ar seju katlā :D
Bobs superīgi visu izklāstīja.
Vienīgi ir cilvēki, kuriem tiešām patīk gatavot( man tas liekas neticami, sevišķi ja katru dienu) un tas ir cits stāsts. Ir cilvēki, kuriem tas ir kā meditācija.
Nu, ja vismaz šis process nerada riebumu.
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 15. jūlijs, 10:57:46 no Leonāra »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #39 : 2024. gada 15. jūlijs, 11:10:03 »
ja rezultāts sanāk izcils, var piedot...

sliktāk, ja rezultāts viduvējs, tad pilnīgākā miskomunikācija, es te visu dienu centos, bet jūs, maitas neēdat!!  ...es tieši šito novēroju tagad - vecmāmiņa negatavo tā kā mamma, līdz ar to vecmāmiņa ir noņēmusies visu dienu, izniekojusi produktus, nodedzinājusi elektrību...  :fryingpan: :banhead:
un vienalga sīkie ir saēdušies baltmaizi ar pienu, vai izdīkuši vectēvam ceptus pelmeņus vai pankūkas ar aveņu zapti...  :f-palm: :f-palm:   

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #40 : 2024. gada 15. jūlijs, 11:31:11 »
Nu tur neko nepadarīsi - ar ēdināmo gaumi jārēķinās. Saprotams, ka nevar pavisam pāriet uz picām, friškām, čipšiem un konfektēm, bet jēgas gatavot kko, ko tāpat neēdīs, tāpat nav...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #41 : 2024. gada 15. jūlijs, 11:34:22 »
Nu tur neko nepadarīsi - ar ēdināmo gaumi jārēķinās. Saprotams, ka nevar pavisam pāriet uz picām, friškām, čipšiem un konfektēm, bet jēgas gatavot kko, ko tāpat neēdīs, tāpat nav...

tur vajag tikai rakstura stingrību un atmest maldus, ka bērnam jāēd 4x dienā... :)  pat ja 1 dienu nepaēdīs, būs tikai veselāks...
brokastīs - fuj, rīsi... pusdienās - fuj, fuj, rīsi... vakariņās O!! RĪSI :)  :steak:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #42 : 2024. gada 15. jūlijs, 12:31:56 »
Aha, rītā rīsi, pusdienā rīsi, vakarā nerīsi...  :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #43 : 2024. gada 15. jūlijs, 12:37:24 »
Aha, rītā rīsi, pusdienā rīsi, vakarā nerīsi...  :mrgr:

brokastīs 10 tictaci, pusdienās 30, vakariņās 10...
elpa svaiga, bet vārga
:D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #44 : 2024. gada 15. jūlijs, 15:44:42 »
Es ar grūtībām pieradu pie tā, ka sīkie ieskrien, paķer pa 2 kotletēm un aizrikšo tālāk. Nu kā tā var! Bez salātiem, bez kartupeļiem... Atliek vien atcerēties pašas bērnību un steigu, kad jāskrien ar citiem kazakus-razboiņikus spēlēt, kāda tur rimta sēdēšana pie galda?!
Visus sakost!