Autors Tēma: Par ēšanu un klusēšanu  (Lasīts 5955 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: Par ēšanu un klusēšanu
« Atbilde #45 : 2024. gada 15. jūlijs, 16:15:34 »
Es ar grūtībām pieradu pie tā, ka sīkie ieskrien, paķer pa 2 kotletēm un aizrikšo tālāk. Nu kā tā var! Bez salātiem, bez kartupeļiem... Atliek vien atcerēties pašas bērnību un steigu, kad jāskrien ar citiem kazakus-razboiņikus spēlēt, kāda tur rimta sēdēšana pie galda?!

es vairs sen par šo neuztraucos - galvenais, ka gaļa šīem vēderā!! par to vien jāpriecājas!! bet tādi Mirttantes izgajieni lai paliek vēsturiskām filmām, kad visi pie galda smuki sēdēja :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #46 : 2024. gada 15. jūlijs, 17:08:55 »
Kas tur tik slikts, ja prot normāli apieties ar nazi un dakšiņu, man gan nepatīk tāda skriešana ar kotleti mutē...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #47 : 2024. gada 15. jūlijs, 17:24:29 »

Kas tur tik slikts, ja prot normāli apieties ar nazi un dakšiņu, man gan nepatīk tāda skriešana ar kotleti mutē...

Neiet runa par patikšanu/nepatikšanu... vnk dzīves ritms tāds, ka visiem sasēst ap galdu sanāk labi jubilejas reizēs... 

Rēķini pati -  mums uzraudzībā 7 mazbērni (8- ais armijā Militārajā poligonā Kuldīgas novadā notiek valsts aizsardzības mācības nometne / Raksts (lsm.lv)) un 4 bērni (ar otrpusēm)... trešo metienu (3-4) var savajāt pie galda - ieslēdz multenes, ieber krauķšus, ielej pienu, izsniedz karotes un miers...sunīts pēc tam prewash uztaisa galdiņam un grīdai...
ar otro metienu (8-11) jau grūtāk, tur pelmeņi, pankūkas jācep un garo filmu vajag...
lielie vispār paši nāk un  iet un vēl pa 2 mājām...   

un ta vēl treniņi, nodarbības...  :faint:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #48 : 2024. gada 15. jūlijs, 17:31:36 »
Nu jā, man nepatiktu, un atrautos pa nagiem. Tik daudz nu vajadzētu laika atrast, kā normāli paēst. Es ne par to, ka ikdienā pārģērbties uz pusdienām, baltu šircīti apsiet un tad solīdi ar nazi un dakšiņu, bet vismaz tik daudz, ka apsēsties pie galda un apēst normālu ēdienu no šķīvja, ne kotletes pa kabatām. Tā paķert var kādu ābolu utml.

Skaidrs, ka ašpadsmit cilvēki nesavāksies vienlaicīgi, bet, kurš nu atnācis, tas paēd normāli...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #49 : 2024. gada 15. jūlijs, 17:40:19 »
Nu jā, man nepatiktu, un atrautos pa nagiem. Tik daudz nu vajadzētu laika atrast, kā normāli paēst. Es ne par to, ka ikdienā pārģērbties uz pusdienām, baltu šircīti apsiet un tad solīdi ar nazi un dakšiņu, bet vismaz tik daudz, ka apsēsties pie galda un apēst normālu ēdienu no šķīvja, ne kotletes pa kabatām. Tā paķert var kādu ābolu utml.

mēs cīnāmies par to, bet šķiet uz vieniem vārtiem :(  nesūdzos, tikai konstatēju faktu...un radiem draugiem, tas pats...

no otras puses... nesen bija jaunkungu (10-13) vakars mūsmājās... visi lielie& sīkie notinās, paliku es un 4 jaunkungi (2 savi, 2 radu bērni) sapirkām gardumus - saldētās picas, vistu spārnus, nagetus, čipšus, dzērienus... visu smuki izcepa, salika uz galda, spēlēja telefonus un solīja 00:00 iet gulēt...
2:00 gāju uz uz WC - 2 atplīsuši, 2 jūtūbu skatās... aiztriecu gulēt...
4:00 gāju vēlreiz, otri 2 atplīsuši, pirmie 2 jūtūbu skatās, neko nezin...aiztreicu gulēt
6:00 gāju trešo reizi - jūtūbs viens pats sevi rādīja :) 
8:00 padjoms, lai to cūkkūti novāc, jo 9:00 vecmamma gaidāma :D

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #50 : 2024. gada 15. jūlijs, 17:42:59 »
Kaut kā bieži uz WC esi sācis staigāt...  :?:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #51 : 2024. gada 15. jūlijs, 18:12:56 »

Kaut kā bieži uz WC esi sācis staigāt...  :?:

nūu...
1. prostata nevienu nesaudzē,
2. dzērieni arī man iepirkās,
3. arbūzs uz nakti...
4. miegs strjomnijs, kad 4 zirgi viesistabā :D

bet ikdienā (iknaktī) 1x WC jāapmeklē

Atslēdzies tuk

« Atbilde #52 : 2024. gada 15. jūlijs, 18:26:35 »
Šausmas, jūs tur visi tādā kolChozā dzīvojat? Tak dzen tos savus bērnus lai vij savas ligzdas nevis tup pie senčiem jau ar sievām un bērniem...  :faint:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #53 : 2024. gada 15. jūlijs, 18:45:25 »
tas tik pa vasaru, meita ar saviem 6 pie mums, dēlam ar 2 sava māja, bet viegli sasniedzama (200m).
Suns noskatās, kur vairāk tautas (drīzāk ko iedos), tur guļ, un otru māju sargā attālināti!! pa īstam sargā - stārķus un dzērves dzen projām...

ā un aiz kalniņa (2km) viens švāģera puika uzcēla un uz otru pusi, aiz meža otrs švāģera puika ceļ māju... mums tur ciemats veidojas :D