Autors Tēma: Amerikas notikumi  (Lasīts 12875 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Amerikas notikumi
« Atbilde #15 : 2024. gada 22. jūlijs, 22:24:00 »
Te varētu rakt dziļi - kāpēc. Man par šo jautājumu ir savs viedoklis, droši vien ekscentrisks un nepopulārs, kā vienmēr  :mrgr: , bet tā būtu pārlieka novirze no tēmas.
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 22. jūlijs, 22:30:20 no kvadra »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #16 : 2024. gada 23. jūlijs, 09:46:22 »
Te varētu rakt dziļi - kāpēc. Man par šo jautājumu ir savs viedoklis, droši vien ekscentrisks un nepopulārs, kā vienmēr  :mrgr: , bet tā būtu pārlieka novirze no tēmas.

vari PM :) 
IMHO civilizācijas pastāv ~2000 gadus un tad izvirst un iznīkst... etruski, ēģiptieši, romieši... kāpēc lai mēs, kristieši būtu savādāki?? 

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #17 : 2024. gada 23. jūlijs, 11:25:55 »
kāpēc lai mēs, kristieši būtu savādāki?? 
Saukt šī brīža civilizāciju par "kristiešu" nupat jau būs tā kā neprecīzi.. Pārējā ziņā jāpiekrīt, ir tur kaut kāds cikliskums.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #18 : 2024. gada 23. jūlijs, 11:35:20 »

Saukt šī brīža civilizāciju par "kristiešu" nupat jau būs tā kā neprecīzi.. Pārējā ziņā jāpiekrīt, ir tur kaut kāds cikliskums.

es runāju par balto-eiropiešu (arī eksportētu uz Ziemeļameriku) civilizāciju, kura, dziedi vai raudi, ir ar kristietības/vienlīdzības/humānisma etc. saknēm...

"nupat" ir tas par ko runāju - sākas šīs civilizācijas noriets, ar to, ka noliedz savas saknes. īzī-pīzī :( 

galvenais pašam izbaudīt dzīvi, pokuj par savu tuvāko...   

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #19 : 2024. gada 23. jūlijs, 11:46:06 »
Šai sakarā es priecājos, ka neesmu vairs jauna, lai nu cik dīvaini tas arī neskanētu.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #20 : 2024. gada 23. jūlijs, 23:13:44 »
Vispār jau tie bija republikāņi kas gada sākumā nobremzēja palīdzību Ukrainai un tam bija smagas sekas karalaukā , ja kas.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #21 : 2024. gada 24. jūlijs, 10:09:18 »
Šai sakarā es priecājos, ka neesmu vairs jauna, lai nu cik dīvaini tas arī neskanētu.

Nu, nu...vai tiešām jau pie 90..? ;)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #22 : 2024. gada 25. jūlijs, 07:38:59 »
Atbrauca vienai paziņai radiniece no DĀR. Savulaik iekš UK iepazinusies ar vīrieti (balto) no DĀR un aizprecējusies viņam līdzi uz turieni. Stāstīja par savu dzīvi. Vot kur nu ir rasisms, tad DĀR ir rasisms! Apgrieztais... Mellajiem ir visas privilēģijas, visādi valsts atbalsti, bezmaksas izglītība un bezmaksas medicīna, kamēr baltajiem jāizdzīvo, kā nu māk, viss par maksu un ne mazo. Un jābraukā ar mašīnu, jo kājām staigāt bīstami, un savi bērni no mellajiem bērniem jāsargā... Ja kkur Eiropā, tai pašā UK, iedibinātu šādu kārtību ar privilēģijām baltajiem, iedomājieties, kāda smirdēšana par rasismu, kāds BLMs sāktos!
Balto pasauli pazudinās tās mīkstčaulība...

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #23 : 2024. gada 25. jūlijs, 08:42:59 »
DĀR ir īpašs gadīnums , tur baltajiem atkožas pagātne kad bija aparteīds , līdzīgi kā Latvijā krieviem atkožas padomjlaiki kad krievu val bija prioritāra. Labi ka vēl nav kā Zimbabvē ( Diendidrodēzijā )

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #24 : 2024. gada 26. jūlijs, 20:10:59 »
Citāts
Kamalas Herisas cerības uz prezidenta amatu ir devušas milzīgu stimulu, kad Baraks un Mišela Obama laiž klajā jauko video

Demokrātu smagsvari Mišela un Baraks Obama piezvanīja Kamalai Harisai, lai sniegtu atbalstu, lai kreisā spārna partija gandrīz vienotos aiz šķietamā Džo Baidena pēcteča, kurš svētdien izstājās.   
https://www.themirror.com/news/us-news/breaking-kamala-harris-presidential-race-614024
Citāts
2019. gadā bezpartejiskā organizācija GovTrack novērtēja Herisu kā "politiski kreisāko" ASV senatoru un vismazāk ticamāko demokrātu senatoru, kurš pievienosies abu partiju likumprojektiem.[1][2][3] Laikraksts The New York Times 2020. gadā Herisu raksturoja kā pragmatisku mērenu, kura politikas nostājas kopumā atspoguļo Baidena nostāju.
https://en.wikipedia.org/wiki/Political_positions_of_Kamala_Harris
Mja tādas ir tās vēlēšanas, kur par ASV prezidenti mēģina ievēlēt kreiso! Un protams, lsm.lv par to neteiks ne vārda!
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #25 : 2024. gada 26. jūlijs, 20:27:17 »
Nebūtu otrs kandidāts tāds odiozs, varētu skatīties uz kreisumu/labumu

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #26 : 2024. gada 07. novembris, 08:47:07 »
Nu ko, sašokējāties par ASV prezidenta vēlēšanu rezultātiem? A es priecājos! Protams, patiktos nr tik odiozs personāžs, bet galvenais, ka republikānis! Beidzot nost ar tiem demokrātiem /globālistiem/muldētājiem kreisajiem! Cerams, pasaule pārstās jukt prātā...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #27 : 2024. gada 07. novembris, 09:03:09 »

Nu ko, sašokējāties par ASV prezidenta vēlēšanu rezultātiem? A es priecājos! Protams, patiktos nr tik odiozs personāžs, bet galvenais, ka republikānis! Beidzot nost ar tiem demokrātiem /globālistiem/muldētājiem kreisajiem! Cerams, pasaule pārstās jukt prātā...

Nemaz nē, es arī tādu iznākumu prognozēju. :talking:

Tramps runā "tieši", "cieti" (c) A.Š. (nekas, ka 90% vēlāk izrādās feiks), pretstatā Harisas laipošanai - neko nepateikt, būt labiņai priekš visiem. Tauta pavilkās uz HARIZMU. Harisa būtībā ir augsta līmeņa ierēdnis (kā piem. mūsu Siliņa), nevis harizmātiska personība, kāds piem. bija mūsu Repše.

Ok, var teikt (par Repši), marsietis, u.c., bet šādi cilvēki izveic pārmaiņas (visas pārmaiņas ir uz labu, kā zināms, lai arī sākumā tā nešķiet) :) savukārt "ierēdņi", nočunčina savu laiku, neko nemainot!!

būs interesanti 4 gadi :)       

Atslēdzies Camma

« Atbilde #28 : 2024. gada 07. novembris, 10:01:34 »
Nez kāpēc gribēju, lai ievēl Harisu. Varbūt tāpēc, ka Tramps izskatījās nebūt ne sliktāks gopņiks kā Puķins.

Nožēlojami, ka valstī ar 300 milj.iedzīvotāju nevar atrast jēdzīgu galvu.

Visādā ziņā tagad var cerēt, ka slizņaku purvs beidzot sakustēsies. Cita lieta, ka purva kustība var nepatikt. Njāāā, galīgi neprognozējami... No otras puses, ja kaut cik strādās Amerikas valsts labklājības labā, tad tas kaut kā atsauksies arī uz citu labklājību. Nevar jau būt skaisti izolētā un naidīgā vidē, jābūt arī apkārtnei sakoptam.
Visus sakost!

Atslēdzies reno

« Atbilde #29 : 2024. gada 07. novembris, 10:19:57 »
Es arī cerēju uz Harisu, jo Tramps riebjas, bet varēja jau just  -nebūs.
Demokrāti pēc šitā dies vien zin, kad atgūsies, ja nu vienīgi Tramps baigos s**s savārīs.
Var jau tie amerikāņi daudzināt -demokrātija, tautas griba, - bet, ja tie miljoni var izvirzīt vienu pamuļķi ( mana vīra apzīmējums), otru psihu večuku, tad kaut kas nav lāga ar tiem partiju galvgaļiem