Autors Tēma: Amerikas notikumi  (Lasīts 12762 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: Amerikas notikumi
« Atbilde #30 : 2024. gada 07. novembris, 10:53:12 »
nepiekritīšu par pamuļķi. par pamuļķi viņu taisa kreisā prese... kā Jeļcinu savulaik

Tramps ir bagāts cilvēks un ASV bagātos ciena - gudrs un apsviedīgs, atšķirībā no postpadomju telpas, kur bagāts, tātad lielāks blēdis par mani, jo šeit jau visi ir blēži! :)   
Tramps runā skaidrā, cietā valodā - migrantus ārā, biznesu atpakaļ USA utt. nevis abstraktās frāzēs turpināsim mēģināt uzlabot. Viss! 

Visvairāk cietīs Īrija - ja lielie ASV biznesi no turienes aizies atpakaļ uz ASV, īri varēs kartupeļus stādīt un viskiju dzīt...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #31 : 2024. gada 07. novembris, 11:08:23 »
Lielāka skāde būs Ķīnai, ja no turienes biznesu aizvāks... Tas darbaspēks vairs nav TIK lēts, lai kompensētu transportēšanu.

Savulaik esmu piedzīvojusi umurkumuru ar lēto ķīniju. Atveda medaparātu, kas maksāja 15 štukas. A rokturi transportēšanai arī turpat pa lēto pirkti. Nu i nolūza tie rokturi un dārgais aparāts - hujāk!- uz betona.. Ietaupījums 5$ rokturos, zaudējums 15 000 Eur....
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #32 : 2024. gada 07. novembris, 11:24:03 »
Solīts, kā smejies, makā nekrīt... tas robežmūris Meksikas migrantiem tā arī izčākstēja gaisā iepriekšējās prezidentūras laikā...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #33 : 2024. gada 08. novembris, 07:28:32 »
Tramps tak šovmenis un ASV viss balstās uz šovu.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Camma

« Atbilde #34 : 2024. gada 08. novembris, 09:06:09 »
Šobrīd - tur viss ir FRĪKŠOVS.

Ja nu rādītu kko no Šekspīra, A te pat ne cirks ar dresētiem mērkaķiem...
Visus sakost!

Atslēdzies reno

« Atbilde #35 : 2024. gada 15. novembris, 09:40:21 »
Krivijā noslēdzies konkurss "Kā uzvarēt Ameriku". Iesniegti pāri par 3000 priekšlikumi. Uzvarēja visīsākais : Netraucējiet Trampam

Atslēdzies daddy

« Atbilde #36 : 2024. gada 15. novembris, 12:53:09 »
Labs!! :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #37 : 2025. gada 23. janvāris, 08:13:59 »
Nu jau sākam pamazām reaģēt.  Par ģimeni atbalstu. Tiek tempā likvidēti visi integrācijas un voke kantori. Vēl -gan par NATO izdevumiem, gan zaļā kursa pārspīlējumiem. Par imigrantiem -nu, diez vai fermas, gaļas kombināti un restorānu trauku mazgātuves baigi priecāsies. Kopumā jau pareizi. Tikai kā deportēs - ar izpletņiem nometīs Meksikā? Par šaušanām skolās gan laikam nebija ne vārda.
FB ir fragmentiņš, kur Klintone sāk baigi smieties, kad T. paziņo, ka Meksikas līci saukšot par Amerikas līci, un Bils viņu nokušina. Tagad visa pasaule jokos pārsauc savus līčus, jūras un ezerus.
Par Masku -vienīgā cerība, ka Maskam apniks un viņš ar T. saleksies
Par Pu -trīs skorpioni vienā burkā nevar sadzīvot, Si noskatīsies, kā tiek galā ar Pu, tad tālāk jau redzēs

Tas tā, ātrumā paviršas pārdomas. Variet labot, oponēt, papildināt

Atslēdzies daddy

« Atbilde #38 : 2025. gada 23. janvāris, 09:42:00 »
ko nu vairs... kas būs, to kristīs...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #39 : 2025. gada 23. janvāris, 11:55:20 »
Īsumā - man patīk! Raisa cerības, ka šajā trakomājas un pīļu dīķa hibrīdā, par ko demokrāti pārvērtuši pasauli, atgriezīsies kaut kāds veselais saprāts. Ceru, ka piegriezīs skābekli klimatvājprātam, BLMiem, migrantiem di@sā līšanai, genderperversijām, bērnu dzimummaiņas operētājiem un visādām " pieņemšanām" un "iekļaušanām"un, ka, lietas saucot to īstajos vārdos, nebūs jābaidās tikt nodēvētam par kkādu  -fobu un sodītam par "naida runu".  Es par republikāņiem un labējo pagriezienu visā pasaulē. :yes:

P.S. Pat Straumes kaķis, kā tika skaidrots, esot pelēks. :mrgr:  Lai, pasargdies, kādam neienāk prātā, ka tas ir melns ar visām no tā izrietošām sekām  :mrgr:  Līdz kādam marasmam mēs esam davesti?!
« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 23. janvāris, 12:11:37 no kvadra »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #40 : 2025. gada 23. janvāris, 21:04:11 »
P.S. Pat Straumes kaķis, kā tika skaidrots, esot pelēks. :mrgr:  Lai, pasargdies, kādam neienāk prātā, ka tas ir melns ar visām no tā izrietošām sekām  :mrgr:  Līdz kādam marasmam mēs esam davesti?!

Nū... kaķis vienkārši bija Zilbalodim pelēks... prototips no dabas, tā teikt. Tāpat kā gaišais labradors. Un balss ir no ruda kaķa ierakstīta...
Par to tumši pelēko es vienkārši iesmēju tajā Straumes tēmā.
Tā tās baumas rodas...  :?:   

Bet mani mulsina tās - ES GRIBU līdzības. Viens grib Krimu, otrs Gibraltāru, viens pievienot Kanādu, otrs Donbasu... Kā tādi brāļi gribulīši.  :?:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #41 : 2025. gada 23. janvāris, 21:54:15 »
Nu, nu... Ja pats vārds "melns" nebijis tāds... bīstami divdomīgs,  tad nebūtu nekādas vajadzības taisnoties, ka pelēks tas kaķis ir, pelēks! Un ņaud tas vispār rudā balsī! Tā ka, jūs neko tādu nepadomājiet, pelēks, pelēks!
Domāju, tuk ar savu jociņu būs trāpījusi naglai uz galvas...

Atslēdzies reno

« Atbilde #42 : 2025. gada 23. janvāris, 21:58:50 »
Filmā tas kaķis tiešām ir pelēks. Tikai reklāmas plakātos melns. Arī filmā būtu melns, ja vien blendera tehnoloģija to ļautu -tā man te apgalvo. Druknais brits noteikti  noteikti nav prototips. Labradors gan

Atslēdzies tuk

« Atbilde #43 : 2025. gada 23. janvāris, 23:10:36 »
Nu, nu... Ja pats vārds "melns" nebijis tāds... bīstami divdomīgs,  tad nebūtu nekādas vajadzības taisnoties, ka pelēks tas kaķis ir, pelēks! Un ņaud tas vispār rudā balsī! Tā ka, jūs neko tādu nepadomājiet, pelēks, pelēks!
Domāju, tuk ar savu jociņu būs trāpījusi naglai uz galvas...

Ai, nu meklēt visādas sazvērestību teorijas... melnā mazā vakarkleita jau vēl aizvien melnā mazā vakarkleita. Var jau jautroties, bet visu hiperbolizēt ar nav prātīgi. Reizēm banāns ir vienīgi banāns...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #44 : 2025. gada 24. janvāris, 07:17:25 »
Āmurika no WHO izstājusies. Vēl viens prātīgs gājiens. Žēl, ka neizdarīja pirms kovida, tad tiem murļiem nebūtu tik resnas rīkles (lasi-naudas muķi) propOgandai un visu vakcinēšanai.
Visus sakost!