Autors Tēma: Amerikas notikumi  (Lasīts 12959 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Amerikas notikumi
« Atbilde #165 : 2025. gada 03. marts, 15:12:35 »
Nu te vēl viens racionāls cilvēks.

Jā, tiešām. Es, protams, nevaru izvērtēt detaļās, bet tā ir nopietna analītika, nevis populistiska pļurkstēšana.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #166 : 2025. gada 03. marts, 15:58:30 »
Manuprāt, tendence ir gluži pretēja - ja Baidens/demokrāti  pilināja savu palīdzību tā, lai "Ukraina nezaudētu un Krievija nezaudētu" (lasi - lai tie slāvi viens otru apkauj , un, jo vairāk jo labāk mums!), tad Tramps ir apņēmies šo karu izbeigt. Ļoti labi, jo tas IR jāizbeidz.
Nerturi sveci zem pūra , kāds ir Trampa plāns kara izbeigšanā ?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #167 : 2025. gada 03. marts, 16:04:35 »
Kāds naivums iedomāties, ja raškas nešaus, ukraiņi dzīvos laimībā kā pirms kara... jā, jā, latvieši pēc rašku okupācijas jau arī dzīvoja kā pirms...  :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #168 : 2025. gada 03. marts, 16:07:20 »
Aste, Tev internets atslēgts vai googlē bans?

Nē, es jau saprotu, ka jautājums nav informācijai, bet kašķim no sērijas "kas vainas covida vakcinācijai". Tāpēc es nepavilkšos uz tāda veida provokāciju.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #169 : 2025. gada 03. marts, 16:14:56 »
Kāds naivums iedomāties, ja raškas nešaus, ukraiņi dzīvos laimībā kā pirms kara... jā, jā, latvieši pēc rašku okupācijas jau arī dzīvoja kā pirms...  :mrgr:

Kurš tad to apgalvo? Protams, ka nebūs kā pirms. Un? Sitīsi kāju pie zemes un prasīsi "gribu kā pirms"? Nē, nu var mēģināt, varbūt pēkšņi atrodas kāds burvis, kas to spēj....

Atslēdzies tuk

« Atbilde #170 : 2025. gada 03. marts, 16:27:20 »
Kurš tad to apgalvo? Protams, ka nebūs kā pirms. Un? Sitīsi kāju pie zemes un prasīsi "gribu kā pirms"? Nē, nu var mēģināt, varbūt pēkšņi atrodas kāds burvis, kas to spēj....

Pati ar gribētu draudzīgi sadzīvot ar rašku slepkavām un varotājiem, vai to vien ukraiņiem piedāvā...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #171 : 2025. gada 03. marts, 16:30:33 »

nu...te tāds mūsu vecmāmiņu domu gājiens: kā dzīvojām, tā dzīvosim savās viensētās. Te krievi, te vācieši, te atkal krievi...pie katras varas var taču pielāgoties.. Galvenais, lai mieriņš mājās.. :sarcasm:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #172 : 2025. gada 03. marts, 16:38:09 »
Ar lielāko prieku uztveršu jūsu idejas - reāli realizējamas-,  kādā veidā panākt ukraiņiem izdevīgu mieru un laimīgu pirmskara dzīvi.

P.S. Bērnudārza grupiņa, godavārds. Braucat man virsū, it kā MAN būtu kas pret to un ES ukraiņiem to nenovēlētu...

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #173 : 2025. gada 03. marts, 16:48:53 »
Aste, Tev internets atslēgts vai googlē bans?

Nē, es jau saprotu, ka jautājums nav informācijai, bet kašķim no sērijas "kas vainas covida vakcinācijai". Tāpēc es nepavilkšos uz tāda veida provokāciju.

vot nemāku es atrast Trampa plānu

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #174 : 2025. gada 03. marts, 17:03:51 »
Mēs varam uzburt dažādus scenārijus. Kā Minne teica - pagriez mozaīkas skatāmcauruli par 1 grādu, izveidojas cits zīmējums.
Viens no scenārijiem: si, pu un tr sadala pasauli. Robeža starp pu un tr kaut kur ar Poliju.
Kaut kas notiek, mainās spēku, dalījuma samērs.
Ticēt nevar nekam.
Laikam Kolbergam??? bija stāsts par zelta tirgotāju un uzpircēju  kā abi gribēja piešmaukt viens otru, pieķibinot uz vēdera magnētu.
Skatīsimies. Man plāna B nav.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #175 : 2025. gada 03. marts, 17:09:08 »
vot nemāku es atrast Trampa plānu

tāpēc, ka NAV TĀDA plāna, ne Trampam, ne Eiropai, ne man, nevienam nav... un tas ir bēdīgi visus šos 3+ gadus... 

jā, iespējams, cerēja, ka sankcijas (16(!) kārtas) salieks Krieviju, spiedīs sēsties pie sarunu galda, bet fig, bizness atrod apkārtceļus
varbūt domāja, ka krievi sacelsies, militārists Prigožins kaut ko tur pabuntojās un uzbrauca sākumā debesīs, tad ellē... politiskas opozīcijas vispār nav kā sugas
nu par Pu "izslēgšanu" nez vai kāds nopietni domāja, bet bija tak ziņas, cik viņš vārgs un slims...   

Amā,. Skailim tas stāstiņš bija :)

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #176 : 2025. gada 03. marts, 17:15:02 »
Kvadra saka ka ir.  abet es nemāku atrast...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #177 : 2025. gada 03. marts, 17:20:22 »
palasīju Edgars Rinkēvičs: Baltijas valstis nav pārdotas Kremlim - nra.lv  kaut kā baigi nosmirdēja pēc "es palieku savā vietā, jūs palieciet savējās"... (c) Ulmanis 1940. 
`

Manuprāt drošības situācija Eiropā sen vairs neaprobežojas tikai ar Ukrainu, un tas, ka mēs esam "stingri UA atbalstītāji", no vienas puses ir OK, bet no otras puses mūs novājina. Ja jaunā drošības koncepcija ir "miers caur spēku", no kā izriet "katrs par sevi", un rezultātā nonākam pie "pišam vājākos"  :evil: :fryingpan:   

"Svarīgās partnervalstis" uzaicina... protams arī devītniekam zolē ir svars - to var mierīgi atmest un  nosargāt dūzi... vai izejot caur lielo izmānīt no viņa dūzi!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #178 : 2025. gada 03. marts, 17:42:03 »
Mani dara bažīgu, ka briti un & mēģina pierunāt uz kādu nelielu pauzi - mēnesi, pusotru. Nu nafig, lai rušņas saņemas...  :?:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #179 : 2025. gada 03. marts, 17:56:53 »

Mani dara bažīgu, ka briti un & mēģina pierunāt uz kādu nelielu pauzi - mēnesi, pusotru. Nu nafig, lai rušņas saņemas...  :?:

šito domāji: - Francija un Lielbritānija ierosina uz vienu mēnesi pasludināt daļēju pamieru starp Krieviju un Ukrainu, taču tas neattiekšoties uz sauszemes kaujām. Daļējais pamiers attiekšoties uz gaisa un ūdens uzbrukumiem, tostarp arī triecieniem enerģētikas objektiem.
Makrons atklāj, kāds ir Eiropas miera plāns Ukrainai. Vispirms tikšot izsludināts daļējs pamiers | LA.LV

es domāju, ka Ukrainai tas nav izdevīgi:
- viņi ir iemācījušies krievu naftas pārstrādi svilināt,
- iemācījušies rusņas dronus ar ložmetējime notriekt
- no svarīgiem objektiem raķešu PGA tāpat nedrīkstēs noņemt, es krievam neticētu...

nu principā vecais stāstiņš, vovačkam ieblieza pa aci un šis tagad sūdzās emanueļikam un citiem ļoļikiem - apturiet to džeku, citādi jums gāze un degviela dārgāka paliks...
... a kādus es AT šķidrās gāzes vilcienu sastāvus redzēju - kilometriem - pump, baby, pump...