Autors Tēma: noslēpumi  (Lasīts 2669 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Amālija

noslēpumi
« : 2024. gada 04. augusts, 13:57:43 »
Aizdomājos šodien. Par noslēpumiem. Jums ir daudz noslēpumu? Nu, tādas lietas/darbi, par kuriem zināt tikai un vienīgi jūs. Varbūt vēl kādi, bet tie nav šaisaulē. Gan labi darbi, gan nelabi. Gan neitrāli. Jums neitrāli, bet cits, zinot, ka jūs zināt, ir maķenīt satraukts. Tāds noslēpums, kuru neatklājot, var sevi par dimanta oliņu pasniegt.

Atslēdzies Pifs

Atb: noslēpumi
« Atbilde #1 : 2024. gada 04. augusts, 14:18:20 »
To dèvè par šantàźu vai manipulèšanu. Un tas ir nepieļaujami. Ceru, ka mani draugi "nejùtàs maķenìt satraukti" tàpèc , ka varètu ko zinàt.
Un atgrieźamies pie Tavas tèmas par dvèselèm.
Nedari otram to, ko pats nevèlies sańemt.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2024. gada 04. augusts, 14:24:31 »
cits, zinot, ka jūs zināt
Noslēpums, kas dalīts uz 2 vai vairāk, vairs nav pa īstam noslēpums.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #3 : 2024. gada 04. augusts, 14:36:47 »
To dèvè par šantàźu vai manipulèšanu. Un tas ir nepieļaujami. Ceru, ka mani draugi "nejùtàs maķenìt satraukti" tàpèc , ka varètu ko zinàt.
Un atgrieźamies pie Tavas tèmas par dvèselèm.
Nedari otram to, ko pats nevèlies sańemt.

Kāda šantāža un manipulēšana? Persona X zina, ka ES zinu. Man prātā nav ienācis šantažēt un manipulēt. Bet X to nezina, viņš pieļauj, ka ES varu. Tad taču ES esmu zem sitiena.
TAS BIJA PIEMĒRS!!! Izlasi 2x.

Un vēl ir tādi noslēpumi, par kuriem esmu veiksmīgi aizmirsusi, bet persona X to nezina. TAS ARĪ IR PIEMĒRS.

Es tikai aizdomājos. Par to, ka man ir diezgan noslēpumu. Un diezgan daudz savi, par kuriem nezina neviens.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #4 : 2024. gada 04. augusts, 15:06:27 »
Izlasiju 2x un vèlreiz 2x . Grozies kà gribi, to sauc par VARU. Kam ir informàcija, tas ir kings.
Jau, tas, ka persona X pieļauj, ka Tu vari izpaust kaut kàdu infu, jau nozìmè, ka no Tevis baidàs. Labi, Tu to nedarìsi, bet X vienalga baidìsies.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2024. gada 04. augusts, 15:14:25 »
Noslēpums, kas dalīts uz 2 vai vairāk, vairs nav pa īstam noslēpums.

Noslēpums, kurš nav dalīts uz 2, ir skelets skapī, nevis noslēpums.  :talking:   :mrgr: 
Man ir uzticētas lietas, kuras neviens nezina. Un domāju, tieši tādēļ, ka zina, klusēšu kā kaps... bet nu jau arī noilgums tiem noslēpumiem iestājies un vairs nav ne aktuāli ko stāstīt, ne arī nestāstīt. Bet novērtēju to uzticēšanos un ceru, ka tas tā abpusēji.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #6 : 2024. gada 04. augusts, 15:29:00 »
Izlasiju 2x un vèlreiz 2x . Grozies kà gribi, to sauc par VARU. Kam ir informàcija, tas ir kings.
Jau, tas, ka persona X pieļauj, ka Tu vari izpaust kaut kàdu infu, jau nozìmè, ka no Tevis baidàs. Labi, Tu to nedarìsi, bet X vienalga baidìsies.

Nē, nē - tajā virzienā manas pārdomas nelidinājās.
Galu galā - par mani dažiem arī ir neglaimojoša info. Bet ceru, ka nebūs tādi sūda brāļi un neraks ārā. Apsolos nekandidēt Saeimas vēlēšanās :mrgr:

« Atbilde #7 : 2024. gada 04. augusts, 15:43:44 »
Jēz, es tiešām esmu "dimanta oliņa" - man nav nekādu noslēpumu un es nezinu neko TĀDU par citiem :D
Te ir 3 varianti:
a) es esmu naiva gosniņa, kurai neviens neko TĀDU nestāsta;
b) es dzīvoju burbulī, kurā ir savākušies tikai sirdsšķīsti ļaudis;
c) Amālija bišku par dziļu ņem visādas ētikas kategorijas.

Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #8 : 2024. gada 04. augusts, 15:54:19 »
Nu, lùk. .Amàlij. tà jau ir tà vara. Kàdam ir vara pàr Tevi. Un mès, iespèjams, zaudèjam labu Saeimas deputàti. Bet "bumba ir Tavà" pusè. Pasniedz sev neglaimojošo savà "mèrcè".
Es arì tà nevaru iedomàties ko skandalozu par sevi. Un galu galà vienmèr ir argumenti.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #9 : 2024. gada 04. augusts, 16:03:02 »
Nu, lùk. .Amàlij. tà jau ir tà vara. Kàdam ir vara pàr Tevi. Un mès, iespèjams, zaudèjam labu Saeimas deputàti. Bet "bumba ir Tavà" pusè. Pasniedz sev neglaimojošo savà "mèrcè".
Es arì tà nevaru iedomàties ko skandalozu par sevi. Un galu galà vienmèr ir argumenti.

Es laikam savā jautājumā iepinu kaut ko par atklāšanu. Tas nebija pareizi no manas puses. Jo var pārprast. Paliek jautājums tikai par noslēpumu. Kuru zinu tikai es. Un vēl dažreiz tas otrs :mrgr:  Vai tādi ir?

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #10 : 2024. gada 04. augusts, 16:04:09 »
Jēz, es tiešām esmu "dimanta oliņa" - man nav nekādu noslēpumu un es nezinu neko TĀDU par citiem :D
Te ir 3 varianti:

Nav neviena noslēpuma? Kad mums tās vēlēšanas?  ;)

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #11 : 2024. gada 04. augusts, 16:31:30 »
Protams ir. Un par mani arì ir , bet kà Tuk saka: mèms kà kaps.

« Atbilde #12 : 2024. gada 04. augusts, 16:42:46 »
Te ir 3 varianti:

Citāts

Piedošanu, pēc rūpīgas piedomāšanas tomēr atcerējos divus gadījumus, kas varētu kvalificēties, bet tie abi ir gadus 20 seni - viens ir mans noslēpums, otrs - cita cilvēka, un abi par sānsoļiem.
Ok, ir arī uz manas dimanta oliņas daži plankumiņi :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies reno

« Atbilde #13 : 2024. gada 04. augusts, 16:49:20 »
man ir noslēpums ko zinu tikai es

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #14 : 2024. gada 04. augusts, 16:49:26 »
Nomierināji, Nīke :big_hug: