Autors Tēma: noslēpumi  (Lasīts 2681 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: noslēpumi
« Atbilde #15 : 2024. gada 04. augusts, 17:19:33 »
Tā kā vēlēšanās nekandidēšu, tad, domājams, nevienam arī nav intereses par neglaimojošām  manas biogrāfijas senām epizodēm. Noilgums arī jau iestājies  ;)  Bet citādi, ne man kas īpaši noslēpumā turams, nedz par citiem daudz ko tādu zinu. Ja kaut ko zinu, klusēju, nejaucos ne savās darīšanās. Man nav problēmu paklusēt, lai citam cilvēkam kreņķus nesagādātu ar lieku izrunāšanos.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #16 : 2024. gada 04. augusts, 17:27:59 »
Kāpēc man tas ienāca prātā? Varbūt tāpēc, ka pat tuvākie par mums nezina visu. Varbūt tāpēc, ka zinu to, ko nezina citi, bet tā ir tāda okeāna dzīlēs nogremdēta zināšana. Dažreiz ir interesanti, kad ZINU, bet klausos pozitīvisma kampaņu un pareizas dzīves mācīšanu no tā otra.
Bet vispār - kā viss ir sapinies!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #17 : 2024. gada 04. augusts, 17:44:50 »
Nevienam nav par otru jāzina viss. Kas kuram dvēselē un prātā, tumša bilde. Ko tādu es varu zināt? Ka kaimiņu Janka krāpj sievu ar blakusmājas Mildu, ka Pēteris piehaltūrē pa tumšo, jo viņu vajā izpildraksti, ka Jāzeps no sava smagā dīzeli pa kreisi tirgo? Baigie nu noslēpumi.... Ka kāds būtu vecotēvu nomušījis un noracis, tādas infas man nav.... :mrgr:

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #18 : 2024. gada 04. augusts, 17:54:07 »
.
man ir noslēpums ko zinu tikai es

Kuram tad nav. Man liekas, man visu laiku ir lielāki vai mazāki meli vai noslēpumi  :?:
Loģiski, ka sevi zini tikai tu pats, pārējie tik, cik tu parādi vai notēlo  :?:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #19 : 2024. gada 04. augusts, 21:20:41 »
Kāpēc man tas ienāca prātā? Varbūt tāpēc, ka pat tuvākie par mums nezina visu.

Pats par sevi jau arī nezina visu, vajag vien pamainīties situācijai, uzrasties kādam forsmažoram un voļā, atliek vien par sevi pabrīnīties labā vai sliktā nozīmē... bet vai nu tas skaitīsies kāds noslēpums, drīzāk jau atklāsme pašam sev.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #20 : 2024. gada 04. augusts, 21:36:48 »

Pats par sevi jau arī nezina visu, vajag vien pamainīties situācijai, uzrasties kādam forsmažoram un voļā, atliek vien par sevi pabrīnīties labā vai sliktā nozīmē... bet vai nu tas skaitīsies kāds noslēpums, drīzāk jau atklāsme pašam sev.

Tā jau ir cita tēma. Par to, ka mūsos ir apslēpts viss. Labi, gandrīz viss. Tikai snauž, jo nav vajadzīgā izspēles momenta.
Pirms gadiem man rindā nāca atklāsmes - kad raustīju plecus un teicu, ka nesaprotu, kā tā kāds  var rīkoties. Ja nesapratu, tad dzīve ātri atrisināja šo nepilnību. Un sapratu :mrgr:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #21 : 2024. gada 05. augusts, 10:10:57 »
Tas ir noslēpums vai man ir noslēpumi.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #22 : 2024. gada 05. augusts, 10:42:28 »
man ir noslēpums ko zinu tikai es

Tagad man radās jautājums. Un ne tikai Reno: kā jūs zinat, ka zinat tikai jūs?

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #23 : 2024. gada 05. augusts, 10:50:00 »

Tagad man radās jautājums. Un ne tikai Reno: kā jūs zinat, ka zinat tikai jūs?

Tāpēc, ka to zinu tikai es. Tas skar tikai mani. Nevienam neesmu teikusi, neviens nav redzējis, neviens nav iesaistīts.

Piemērs.PIEMĒRS!!!! Ar adatām sabakstīta vudu lelle bijušā brūtgāna veidolā. Un šis nolicis ķelli. Sic! Piemērs, tikai piemērs.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #24 : 2024. gada 05. augusts, 11:03:21 »
Jautājums jau bija par pārliecību. Tu esi pārliecināta, ka Tavu noslēpumu nezin neviens un dzīvo laimīgi. Bet vai nevienā brīdī neiešaujas galvā doma, ka kāds tomēr varētu būt ko redzējis? Un miers pagalam..

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #25 : 2024. gada 05. augusts, 11:13:15 »
Jautājums jau bija par pārliecību. Tu esi pārliecināta, ka Tavu noslēpumu nezin neviens un dzīvo laimīgi. Bet vai nevienā brīdī neiešaujas galvā doma, ka kāds tomēr varētu būt ko redzējis? Un miers pagalam..

Ja ir novērošanas kameras visur, ja ticam, ka mirušie redz un nostučī, ja kāds pārvērties par odu, tad pārliecības nav.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #26 : 2024. gada 05. augusts, 11:20:37 »
PIEMĒRS. Modelējot Tavu piemēru: pekas atmetušajam brūtgānam (X) taču paliek kādi radi, kādi draugi, kuri sāk spriest, ka nu nevarēja X tāpat vien atmest pekas. Droši vien kāds "novārdojis". Un Tu to padzirdi. Pierādījumu nav, bet prāts, pieļauju,  nemierīgs...
Tātad noslēpums tomēr saistīts ar sirdsapziņu..

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #27 : 2024. gada 05. augusts, 11:24:19 »

Jā, ja nomušītā radinieka sapnī parādīsies nomušītais un norādīs uz mani.  Tā jau līdz pasaules galam var aizdomāties.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #28 : 2024. gada 05. augusts, 15:52:16 »
Es nebūtu tik lepni pārliecināta par savām vudu lelles bakstīšanas spējām  :mrgr: varbūt vēl kāda/kādas būs vairāk sabakstījušas un šis tādēļ tās kedeles atstiepis..  bet viss jau galvā un sirdsapziņā, domāt ka tas tavs rokudarbs un noslēpums...
Būtu sēnītes iebarojusi, tad cita lieta..   :P

Atslēdzies sanda

« Atbilde #29 : 2024. gada 07. augusts, 18:01:38 »
Vai noslēpums manā trauku skapī Thinking , pūķis šogad zaļais un pārstāvot vīrišķo enerģiju kas