Autors Tēma: Gribas nogalināt visus vīriešus! Saki  (Lasīts 3646 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Gribas nogalināt visus vīriešus! Saki
« : 2024. gada 24. augusts, 10:48:03 »
Cūkas tādi! Nē, man nav taisnība, cūkas nevar apvainot, tie ir kārtīgi dzīvnieki, ar kulturāliem tualetes paradumiem... Bet kas tiem večiem kaiš, kāpēc savās mājās viņi kaut kā podā trāpa, peļķes uz grīdas neveidojas, bet sabiedriskā tualetē aizmīž visu visrinķī un apkārt, ka tik uz to pusi apmēram?! Nu nav tak visiem parkinsons, tātad ir po*uisms?!!!!  :angry: :angry: :angry:  Un vēl te kāds kaut ko vēkšķēs par "dzimumneitrālām" tualetēm! Ko tad sievietēm iesākt, ja pietiek ar vienu veci, lai tualete pēc viņa būtu nelietojama?!  :angry:

Ak, piedod6iet par tēmu... Tikko iznācu no tādas tualetes. Kas no rīta vēl bija tira un sausa...
  :cry: :mrgr:

Atslēdzies Amālija

Atb: Gribas nogalināt visus vīriešus! Saki
« Atbilde #1 : 2024. gada 24. augusts, 11:00:05 »
Varbūt šodien tāda diena? Pirms ārsta apmeklējuma iegāju tualetē. Ibio! Vai tiešām nav prāta padarboties ar birsti un aizmēzt savu sūdu pēdas?
Ok. Poliklīnika. Bet darbā ir slēgtā zona tikai darbiniekiem, kuri visi ar augstāko. Tieši tādi paši brīnumi. Līmenis.

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2024. gada 24. augusts, 12:40:05 »
Darba vietā var mēģināt ar shēmu, kā jānovietojas uz poda un kā jālieto birste. Ar norādi -tām/tiem kas līdz šim nav lietojušas ūdensklozetu. Manā padomju darbavietā tas sacēla briesmīgu vētru slāviskajā pusē

Vīra tēvam patika tādi jociņi un viņu tualetē vasarnīcā bija piestiprināta nokopēta padomju armijas pamācība, kā trāpīt podā. Čurājamais orgāns bija jāsaņem un jānotēmē utt.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #3 : 2024. gada 24. augusts, 12:55:26 »
Vēl 90. darba tualetē, kuru izmantoja vairākas firmas, pielikām pie sienas lapu ar Pērkona Nevajag kāpt uz poda ar kājām, kuru noformējām skolā mācītās a la Majakovska dzejas - dažāda liluma teksts ar izcēlumiem un pēdām pa vidu. Ilgi tur nestāvēja, kāds noplēsa  :mrgr:

Bet studiju laikā mani pārsteidza LU meiteņu tualetes, kurās gandrīz visās bija izrauti krampīši... Tā kādai vajadzēja, ka ar švunku rāvusi?
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #4 : 2024. gada 24. augusts, 12:56:18 »
Esmu strādājusi par klīneri un redzējusi tualetes arī pēc muslimiem, gribat par to parunāt? :mrgr:  Vai arī par sieviešu tualetē pie griestiem pielipinātiem tamponiem, kur pirmajā brīdī bija tikai 2 jautājumi- kā? un kāpēc?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2024. gada 24. augusts, 13:03:37 »
Muslimu veči čurājot sēdus - man tā stāstīja. Es gan nenoticēju - kāpēc lai no brīva prāta sagādātu sev neērtības?  :mrgr:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #6 : 2024. gada 24. augusts, 13:20:28 »
Kvadra, bet, ja vīrieši vienlaicīgi kakā arī? Stāvus pačurā un metas sēdus kakāt? Kāpēc sēdus ir neērtības?

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #7 : 2024. gada 24. augusts, 13:21:23 »
Tamponi pie griestiem. Pat man!!! tas neienāktu prātā.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #8 : 2024. gada 24. augusts, 13:55:37 »
Kvadra, bet, ja vīrieši vienlaicīgi kakā arī? Stāvus pačurā un metas sēdus kakāt? Kāpēc sēdus ir neērtības?
Nu kā kāpēc neērtības? Jānovelk bikses. Jāatrod pietiekami tīra virsma, uz kuras var apsēsties... Tās pašas sieviešu neērtības. A tā, pa veču modei, nekādu rūpju, un uz trāpīšanu nav jāiespringst...

Nja... Nez, kā to tamponuvar pielipināt pie griestiem? Un nafig?

« Atbilde #9 : 2024. gada 24. augusts, 14:27:47 »
Diemžēl pludmales ģērbtuvju būdiņu spraugās sastūķēti lietoti tamponi/paketes arī ir nemainīga tradīcija  :veee:
Ne tikai vīrieši ir cūkas...
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #10 : 2024. gada 24. augusts, 15:11:55 »
Jāpiekrīt ka ja ir "cūka", tad ir neatkarīgi no dzimuma. Redzēti visādi brīnumi arī sieviešu izpildījumā...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #11 : 2024. gada 24. augusts, 15:50:22 »
Es, protams, ari nepriecājos par tamponiem pludmales būdiņās, bet, no otras puses, kur tos likt, ja miskastes tajā kabīnē nav un peldkostīmam kabatu arī nav... Bet tualetēs ir viss, tāpēc nesaprotu, kāpēc būtu jālipina pie griestiem  :?: 

« Atbilde #12 : 2024. gada 25. augusts, 12:57:56 »
Es, protams, ari nepriecājos par tamponiem pludmales būdiņās, bet, no otras puses, kur tos likt, ja miskastes tajā kabīnē nav un peldkostīmam kabatu arī nav...   

Ja kaut ko ņem ārā, tad jaunu liek iekšā. Jauno izņem no iepakojuma, kurā ievīsta veco, un izmet tuvākajā misenē. Tieši tik vienkārši.   

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #13 : 2024. gada 25. augusts, 13:03:21 »
Ja kaut ko ņem ārā, tad jaunu liek iekšā. Jauno izņem no iepakojuma, kurā ievīsta veco, un izmet tuvākajā misenē. Tieši tik vienkārši.   
Paketi varbūt. Bet lietotu tamponu neiepakosi čaukstīgajā plēves kriksī no jaunā....

« Atbilde #14 : 2024. gada 25. augusts, 13:17:03 »
Paketi varbūt. Bet lietotu tamponu neiepakosi čaukstīgajā plēves kriksī no jaunā....

Es lietoju tos ar aplikatoriem - tur ir gana daudz papīra. Un vispār, ja brauc uz pludmali ar mēnešreizēm, tad var uz būdiņu doties ar somu, maisiņu, necaurspīdīgu kosmētikas maciņu, whatever, jo ir tak laicīgi zināms, kāda būs situācija.
Ja es kā smēķētāja varu izdomāt, kā neatstāt savus benčikus pludmalē vai mežā, bet kaut kur ievīstīt, aiznest un izmest pienācīgā vietā, tad arī citi varētu ieslēgt loģisko domāšanu un plānošanu.
Aprakstītā situācija ir tikai (ne)kultūras jautājums.