Autors Tēma: Par attiecībām  (Lasīts 5514 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Lizantte

Par attiecībām
« : 2024. gada 04. septembris, 13:41:04 »
Pēc 4 gadu būšanas brīvā statusā sanāca netīšām iepazīties. Vīrietis simpātisks, piekritu randiņam. Pirmā tikšanās bija jauka, pastaigājām pa muzeju, padzērām kafiju, papļāpājām. Nebija neveiklības un klusēšanas.
2. reize bija laba, jau padomāju, ka liktenīgais  :mrgr:
Bet 3. reizē šis kā samainīts, vieni vienīgi red flagi.
Ceturtā reize bija tik slikta, ka negribu šo iedomīgo pūsli vairs redzēt. 100% toksiskais narciss.
Un tad es domāju, bet ko Liktenis gribēja ar šo pateikt? Būtu dzīvojusi mierīgi, bet izsita mani no līdzsvara, jau sacerējos, bet beigās pašapziņa lupatās un vispār neko negribās. Parādīja man, ka vienai ir labāk? Ir. Bet feini būtu arī ar otru cilvēku pavadīt laiku, ja vien viņš nebūtu tāds.  :confused:

Atslēdzies Spārka

Atb: Par attiecībām
« Atbilde #1 : 2024. gada 04. septembris, 14:19:32 »
Manā pieredzē visas attiecības sākušās - blaukš un ir! Tāda cerēšanās un vērošana noteikti ir saprātīga, tikai nav priekš manis :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #2 : 2024. gada 04. septembris, 14:26:42 »
Neuztver tik ļoti nopietni - liktenis ar zīmèm, mācībām un vēl ko.

Aizgāji, iepazinies, pavadīji laiku un galu galu galā paplašināji savu pieredzi.

Ja meklē kādu ar nolūku, nesaceries uzreiz un nebūvē sapņu pilis.
Ja iepazinies nejauši, izbaudi, priecājies, bet tāpat nesaceries uzreiz.

Un pats negudrākais, ko darīt, ir domāt - ak, ja viņš nebūtu tāds.. Otrs ir tāds un nemainīsies. Un tā ir Tava pieredze, kas saka - nebūs ok, šis nav mans cilvēks. Uzticies tai!
Un, protams, turpini iet uz randiņiem!  :big_hug:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #3 : 2024. gada 04. septembris, 14:31:41 »
Pēc 4 gadu būšanas brīvā statusā sanāca netīšām iepazīties. Vīrietis simpātisks, piekritu randiņam. Pirmā tikšanās bija jauka, pastaigājām pa muzeju, padzērām kafiju, papļāpājām. Nebija neveiklības un klusēšanas.
2. reize bija laba, jau padomāju, ka liktenīgais  :mrgr:
Bet 3. reizē šis kā samainīts, vieni vienīgi red flagi.
Ceturtā reize bija tik slikta, ka negribu šo iedomīgo pūsli vairs redzēt. 100% toksiskais narciss.
Un tad es domāju, bet ko Liktenis gribēja ar šo pateikt? Būtu dzīvojusi mierīgi, bet izsita mani no līdzsvara, jau sacerējos, bet beigās pašapziņa lupatās un vispār neko negribās. Parādīja man, ka vienai ir labāk? Ir. Bet feini būtu arī ar otru cilvēku pavadīt laiku, ja vien viņš nebūtu tāds.  :confused:

:mrgr: :mrgr:  man tikai 1 jautājums - sex bija kurā reizē??
PS. mierīgi dzīvot nav forši, tad jāiet klosterī... cilvēks ir sabiedriska būtne... un otra atziņa - ideālu cilvēku nav...ja kāds kādu laiku tāds škiet - vienalga samaitāsies!!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4 : 2024. gada 04. septembris, 14:55:49 »
Vai, tas tak lieliski, ka visi īleni no maisa izlīda jau trešajā randiņā, nevis trešajā laulības gadā pēc trešā bērna piedzimšanas un trešā kopīgā kredīta paņemšanas! :D

Kāda tur pašapziņa lupatās?! :D Svešs džeks parādīja savu reālo ciferblati – kāds tam sakars ar Tavu pašapziņu? Priecājies par diviem foršiem randiņiem un miers!
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #5 : 2024. gada 04. septembris, 15:13:56 »
 Varbūt viņam ir bipolārie traucējumi  :?: Nopietni.
Ko viņš tajā 3.reizē tādu darīja? Kur tikāties?
Interesanta tikšanās vieta- muzejs. Ziņkāre- kāds un kāpēc muzejs?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #6 : 2024. gada 04. septembris, 15:40:35 »

Kāda tur pašapziņa lupatās?! :D Svešs džeks parādīja savu reālo ciferblati – kāds tam sakars ar Tavu pašapziņu? Priecājies par diviem foršiem randiņiem un miers!

precizēsim, kas nebija OK - sekunžu, minūšu vai stundu rādītājs??  :blushing:
...bioloģiskās šķēres (skat Dr. Zālīti), ja jau "tante" tad onkoļiem varbūt vajadzēja vairāk nekā 5 min uzmanības veltīt :sad_smiley: :mrgr:   
man (mums) sex sen vairs nav 10 min, kā 40-50 gados :D 

PS. tikai nestāstiet, ka onkolis un tanta gāja uz randiņu kafijas vai muzeja dēļ ;) gan jau kāda "zadņaja", vai "peredņaja" misļa bija... 

PPS. Trix - a kas vainas trešajam laulības gadam - 3 gadi vētrainas dzīves, 1/2 no jahtas, 1/2 no villas Spānijā, utt. :D paspēlējāmies un pietiek... 
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 04. septembris, 15:54:02 no daddy »

Atslēdzies Lizantte

« Atbilde #7 : 2024. gada 05. septembris, 11:20:41 »
Manā pieredzē visas attiecības sākušās - blaukš un ir! Tāda cerēšanās un vērošana noteikti ir saprātīga, tikai nav priekš manis :)
Tā ka vispār bez randiņiem? Man atkal visas attiecības bijušas ar jau zināmiem vīriešiem, no ierastas vides (studijas, darbs, kopīgi draugi).

Atslēdzies Lizantte

« Atbilde #8 : 2024. gada 05. septembris, 11:23:24 »
Varbūt viņam ir bipolārie traucējumi  :?: Nopietni.
Ko viņš tajā 3.reizē tādu darīja? Kur tikāties?
Interesanta tikšanās vieta- muzejs. Ziņkāre- kāds un kāpēc muzejs?
Mākslas muzejs. Bija plānā iet tajā sestdienā un viņš pievienojās. Kā vēlāk izrādījās, tas muzeja apmeklējums tika pielīdzināts milzu ciešanām  :fp: :mrgr:

Atslēdzies Lizantte

« Atbilde #9 : 2024. gada 05. septembris, 11:26:44 »

Pēc iepriekšējām attiecībām ilgi nevarēju atgūties, pašapziņa bija tiešām zema. Bet ja vēl tikko iepazīts cilvēks sarunā h*** tad jāsāk domāt, ka tiešām kaut kas nav ar mani...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #10 : 2024. gada 05. septembris, 11:31:31 »

Pēc iepriekšējām attiecībām ilgi nevarēju atgūties, pašapziņa bija tiešām zema. Bet ja vēl tikko iepazīts cilvēks sarunā h*** tad jāsāk domāt, ka tiešām kaut kas nav ar mani...

Asti augšā!!  :ng: 
Kāds tam sakars ar Tevi, Tavu pašapziņu, ko tur kurš katrs pasaules gājējs sarunā??!  Esi kāda esi, Tev tak nav jābūt zaļai kā dolāram, lai visiem patiktu - tas ir visdrošāk un visvienkāršāk!! :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #11 : 2024. gada 05. septembris, 11:34:34 »
Citāts: Lizantte
Tā ka vispār bez randiņiem?
16-18 diseņu periodu es neieskaitīju :mrgr:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #12 : 2024. gada 05. septembris, 12:13:40 »
neko nevaru spriest par konkrēto gadījumu, tikai pārdomas. Bieži vien sievietēm ir ekspektācijas, ka viņas atradīs pusmūžā tādu vīrieti, kādi bija visriņķī apkārt jaunībā - tīri, balti, viegli lokāmi, bez noformulētas nostājas dzīvē, kas mīlas pilnām acīm raugās uz iekāres objektu un ir gatavi kļūt kaut par kosmonautu, ja tas ir viņu mīļotās redzējums. Vīrietis, kas tapis brīvs pusmūžā (neatkarīgi no tā, kādu iemeslu dēļ), redz sev apkāret reālu pasauli, viņam ir noformulējies viedoklis un uzskati par dzīvi, kādu viņš vēlas dzīvot tālāk. Un tad šādā situācijā sadabūt kopā divus cilvēkus, kur vienas ekspektācijas lai atbilstu otra formulētajiem uzskatiem - vai tas vispār ir iespējams?????
Tas, ka runa ir par ekspektācijām, nevis vēlmi pieņemt otru kā personību, slēpjas vārdu salikumos, kas lietoti aprakstā: "red flagi; 100% toksisks narciss".
Tās tikai manas pārdomas. Ieteikumu nebūs...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #13 : 2024. gada 05. septembris, 12:20:18 »
Vīrietis, kas tapis brīvs pusmūžā (neatkarīgi no tā, kādu iemeslu dēļ), redz sev apkāret reālu pasauli, viņam ir noformulējies viedoklis un uzskati par dzīvi, kādu viņš vēlas dzīvot tālāk. Un tad šādā situācijā sadabūt kopā divus cilvēkus, kur vienas ekspektācijas lai atbilstu otra formulētajiem uzskatiem - vai tas vispār ir iespējams?????
Tieši tā man ir sagadījies, nejauši, bez jebkādām ekspektācijām. Bet jāpievieno SF mūžīgais secinājums - katram ir citādi.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #14 : 2024. gada 05. septembris, 13:29:59 »

Tieši tā man ir sagadījies, nejauši, bez jebkādām ekspektācijām. Bet jāpievieno SF mūžīgais secinājums - katram ir citādi.

tāpēc jau Tev sanāca, ka biji "bez jebkādām ekspektācijām"  :talking: :talking:   

Manas necilās pārdomas, ka cilvēks pusmūžā ir tāds, kāds viņš ir, tāpēc, ka viņš ir tāds. Kalambūrs sanāca :)