Autors Tēma: Par attiecībām  (Lasīts 5494 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: Par attiecībām
« Atbilde #15 : 2024. gada 05. septembris, 14:10:07 »
Uz mākslas muzeju, operu vai simfoniskās mūzikas aicināt nepazīstamu cilvēku ir baigais risks, maigi izsakoties. Bet kadrs jau arī lokans -vispirms mīļā miera labad piekrīt, tad, ziniet, tās ir mokas.
Vēl trakāk varētu būt, ja izrādītos baigais pazinējs un speciālists
Vienam ģimenes draugam tā bišķi ironiski pajautāju, vai viņam tās izvēlētās draudzenes nav par jaunu. Viņš ļoti nopietni teica, ka viņam nav ne mazākā vēlēšanās noņemties ar problēmām, kas neizbēgami ir sievietēm tuvāk viņa vecumam

Atslēdzies Minne

« Atbilde #16 : 2024. gada 05. septembris, 14:17:50 »
Katram vecumam savas aktuālās problēmas  :?:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #17 : 2024. gada 05. septembris, 14:28:11 »

tur jau tā fiška!! ar sieviešu problēmām 3 gados (noslauki dupsi), 12 gados (pupi neaug!!), un attiecīgi 20, 30, 40, pat 50-55 (ar visiem klimaksa jaukumiem) gados māku tikt galā, bet kā būs ar vecākām, hvz ;) 

Atslēdzies Camma

« Atbilde #18 : 2024. gada 05. septembris, 14:49:04 »
Man atkal divkosības velns pa galvu jandalē.
No vienas puses - labi, ka izteicās dēlietis.
No otras puses - kāda vella pēc jaiet uz 4 (!) randiņiem, ja sievišķis ar savām izdarībām galīgi nepatīK?

Nu jā, man viegli runāt - vienīgais mīnuss otrpusim ir negausīga aizraušanās ar kompi.
Visus sakost!

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #19 : 2024. gada 05. septembris, 14:53:26 »
Citāts: Camma
kāda vella pēc jaiet uz 4 (!) randiņiem
Šādā ziņā jau pašā sākumā uz muzeju nebija jāiet, bet sava versijā jāpiedāvā :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #20 : 2024. gada 05. septembris, 15:09:19 »
Šādā ziņā jau pašā sākumā uz muzeju nebija jāiet, bet sava versijā jāpiedāvā :mrgr:

šādā ziņā es savos 18 biju baigi gudrs, viltīgs un tālredzīgs - aicināju meiteni braukt ar laivām/uz copi, vizināju ar moci... kautkādus muzejus, teātrus, kafūžus i nepiedāvāju... jo 16-18 jau biju sapratis, ka pēc disenes, teātra, kafūža u.c. nekas vairāk par paspaidīšanos nav dabūjams, toties maksā kaudzi naudas!! cik ta no stipendijas varēja atļauties ...:) 

a ja 2-3 diennieks, tad ir varianti ;)

tādā veidā atradu sievieti, kurai nevajag katru mēnesi teātri un 2x gadā Turcijas kūrortu :) 
tas jau nenozīmē, ka 1x gadā uz teātri neaizejam vai kaut kur neaizlidojam kopā...     

Atslēdzies Lizantte

« Atbilde #21 : 2024. gada 05. septembris, 15:57:32 »
Nu es nez. Man principā nav problēmu  :mrgr: [size=78%], man no vīrieša neko nevajag, tik vien kā jauku kopābūšanu, saturīgas sarunas un labu seksu. Bet te izgāšanās visos 3 punktos[/size]

.
Tas, ka runa ir par ekspektācijām, nevis vēlmi pieņemt otru kā personību, slēpjas vārdu salikumos, kas lietoti aprakstā: "red flagi; 100% toksisks narciss".
Tās tikai manas pārdomas. Ieteikumu nebūs...

Ja man pārmet apģērba izvēli, vai tas nav red flag? Tāpat agresīva braukšana, Endrjū Teita cienīgi izteikumi par sievietēm, neieklausīšanās manā viedoklī; ļaunā ex. Jā, varbūt jaunietei tas būtu normāli, mums, vecajām grošām gan nepatīk.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #22 : 2024. gada 05. septembris, 16:15:04 »
Ja man pārmet apģērba izvēli, vai tas nav red flag? Tāpat agresīva braukšana, Endrjū Teita cienīgi izteikumi par sievietēm, neieklausīšanās manā viedoklī; ļaunā ex. Jā, varbūt jaunietei tas būtu normāli, mums, vecajām grošām gan nepatīk.
Kurai gan patiktu.... Iespējams, tieši tāpēc vīrieC nav dabūjies, jo tā āža kāja (sliktais raksturs) ātri izlīda ārā.
Vispār uztver to kā dzīves pieredzi un veiksmi, ka šito kadru nenocopēji.  :smile:

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #23 : 2024. gada 05. septembris, 16:17:16 »
Jābūt taču kaut kādiem testa paņēmieniem, lai vispār netērētu laiku pat ne vienam randiņam ar tādiem :?:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #24 : 2024. gada 05. septembris, 16:25:38 »
Ja sūds nesmaržo pēc rozēm, tā ir sūda īpašība nevis ostītāja ožas nepareizība. Lai paliek sūdumušām, tās būs sajūsmā.

a) Šis tiešām nav gadījums, kad Tu kaut ko izdarīji nepareizi vai biji nepareiza.
b) Jo tuvāk kapam, jo mazāka iespēja atrast adekvātu vīrieti.
c) Jaunībā [galvenokārt sievietes] pielāgojas un visādi piemērojas otram. Uz vecumu šī īpašība ir jau šķērsām rīklei un pārtop pretējā – hren es kādam izdabāšu, manam mūžam ir gana dzīvot pēc cita liestes.
d) Nudien jāpriecājas, ka nesaderība izlīda tik ātri.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Lizantte

« Atbilde #25 : 2024. gada 05. septembris, 19:34:01 »
Jābūt taču kaut kādiem testa paņēmieniem, lai vispār netērētu laiku pat ne vienam randiņam ar tādiem :?:
Jāklausa intuīcija. Jo pirmā doma man toreiz bija: kāpēc tik simpātisks vīrietis 5 gadus ir brīvs? Tagad saprotu.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #26 : 2024. gada 05. septembris, 19:43:49 »
Katram podiņam savs vāciņš. Ir taču apkārt vīrieši, ar kuriem negribētos vienā pļavā ... smilgas plūkt. Bet viņiem bieži blakus ir pārlaimīgas sievietes. Un foršas sievietes.Tā gadās.
Tāpat - vīrietim 3 laulības. Šausmas, šausmas. Bet 4.ideāla.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #27 : 2024. gada 05. septembris, 21:40:27 »
Nu ja man kaut kas vīrietī liktos galīgi garām, es, visdrīzāk, izvairīgi notītos, nevis 4. randiņā nolasitu sarakstu, kas nav labi :) tā ka labāk jūties laimiga tikusi vaļā :D

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #28 : 2024. gada 05. septembris, 21:49:07 »
Emīlij, Tu neesi narciss. Narcisiem patīk norādīt uz, viņuprāt, trūkumiem. Lai sievišķim acis atveras, cik neizdarīga, neveikla, dumja un bezgaumīga viņa ir. Ir jāparāda viņai viņas vieta. Pazīstu tādu skaistuli :mrgr:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #29 : 2024. gada 05. septembris, 22:02:52 »

Nu es nez. Man principā nav problēmu  :mrgr: [size=78%], man no vīrieša neko nevajag, tik vien kā jauku kopābūšanu, saturīgas sarunas un labu seksu. Bet te izgāšanās visos 3 punktos[/size]

Šī bija mana replika uz reno ģimenes drauga teikto, ka viņam nav vēlēšanās noņemties ar viņa vecuma sieviešu problēmām. It kā jaunajām nebūtu  :?:  Bet var jau gadīties, ka viņam tīk jaunāku sieviešu problēmas  :mrgr: