Autors Tēma: Vecuma pazīmes  (Lasīts 10082 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Vecuma pazīmes
« Atbilde #60 : 2025. gada 29. novembris, 23:15:52 »
Kaut kur lasīts - tu kļūsti vecs, kad tās skaņas, ko kādreiz izdevi seksa laikā, tagad izdod, rausdamies ārā no gultas.  :mrgr:
Un vēl viens, manis pašas melnais humors -  tu kļūsti vecs, kad egļu smarža asociējas vispirms ar bērēm, nevis Ziemassvētkiem.

Atslēdzies reno

« Atbilde #61 : 2025. gada 29. novembris, 23:34:25 »
BotEs ir pilnīgi citāds apavs. Arī tādas, kur ievelk kāju ar visu augstpapēžu kurpi. Varbūt pat visās  bija paredzēts  vilkt pa virsu kurpei.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #62 : 2025. gada 29. novembris, 23:45:29 »
Bļin..nupat kā uzzināju ,ka Botes ir BotAs  :scratch: :confused: :mrgr: Man jau vispar likās,ka šis ir kkāds krūmu vārds ,kam maz sakara ar latvisku runu..izrādās, ka to var lietot nepareizi.
Piekāš, man būs botes, kā bija tā paliks. Ukijā netraucēs šitā klapata(rosols- rasols)  :smoker:

Bet protams, kādēļ lai Ukijā kādu uztrauktu latviešu valoda...  :mrgr:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #63 : 2025. gada 30. novembris, 12:14:38 »
Šorīt mani no miega uzrāva wacapa ziņa. No paziņu pāra - abiem pāri 70, ar vīru man biežāka saziņa par darīšanām. Atveru - svece, egļu zari, melns fons... Palecos vertikāli - viņam sieva nomirusi??? Ieskatos - ā, ir vēl pāris sveces redzamas, un taksts ar laba vēlējumiem pirmajā Adventē... Vienkārši fotogrāfijas rakurss īpatnējs un man par Adventes esamību tieši šodien dati nebija pieslēgušies.

Arī vecums laikam... Kad pirmā doma, ka kāds no paziņām nomiris.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #64 : 2025. gada 30. novembris, 23:24:30 »
Man ir vecuma problēmas, vainas un diagnozes. Es ar tām sadzīvoju. Apzinos, neesmu par to sajūsmā, bet dzīvoju tālāk. Par sevi un savu izskatu cenšos rūpēties. Lai justos piedienīgi vidē, kur mani pazīst. Tà teikt, lai izrādītu cieņu tiem, kas mani novērtē. Lai gan citā anonīmà vidē piem uz Depo varu aizbraukt notašķītās celtniecības drēbēs, pofig.
Cik ilgi izvilkšu, tad jau redzēs, bet sāku saprast, ka tik baigi daudz nemaz tā laika nav

Atslēdzies daddy

« Atbilde #65 : 2025. gada 01. decembris, 09:09:08 »
...ticīgam cilvēkam visa mūžība priekšā  :big_hug:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #66 : 2026. gada 20. februāris, 18:00:53 »
Es un elektrība.
Jau kādu laiku virtuvē lampas slēdzis gļukoja. Ieslēdz -deg, tad nodziest. Uzspiež uz slēdža, deg. Tad nodziest. Besī vājprātā. No elektrības bail. Rūķi neko nesataisa.
Rakstu Getapro. Atnāk meistars. Urbj un kaut ko dara. Nomaina slēdzi. Viss ok. Deg. Vakarā atkal gļuko. Tātad vaina nav slēdzī. Izdomāju, ka vaina vados. Kaut kādos. Man neredzamos.
Otrreiz zvanīt meistaram nez kāpēc kauns (man tā gadās).
Zvanu namu pārvaldei. Viņiem elektriķi tikai koplietošanas telpām.
Zvanu elektrum. Ja būtu apdrošināta elektrība, atnāktu apdrošināšanas meistars.
Elektrum iesaka Latvijas elektriķu brālību. Uzrakstu viņiem vēstuli.
Vakarā apmaksāju SOS kompleksu (elektrība, slēdzene, logi).
Izdomāju nomainīt lampu.
Priekškars krīt. Viss kārtībā.
No elektriķu brālības saņemu vēstuli, ka var piebraukt. Izstāstu, ka laikam viss kārtībā. Piekodina - ja kas, lai rakstu.
Tāds man piedzīvojums.
Toties ir elektriķis un apdrošināšana. Un smiekliņš par savām aktivitātēm.
« Pēdējās izmaiņas: 2026. gada 20. februāris, 18:09:26 no Amālija »

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #67 : 2026. gada 20. februāris, 18:26:58 »
Nedomāju, ka tas pie vecuma pazīmēm. Tev nepatīk konkrēta sistēma. Man nepatīk ūdens un kanalizācija.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #68 : 2026. gada 20. februāris, 19:45:03 »
Man parasti tik ļoti besī, ja kaut kas nestrādā tā kā vajadzīgs, ka es visu izpētu, izlasu, apgūstu un salaboju. Citiem labot dodu tikai tad  ja tā ir raķešu zinātne vai vajadzīgas ļoti smalkas lietas labošanai.