Autors Tēma: Dāvana pusotrgadniekam  (Lasīts 3373 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: Dāvana pusotrgadniekam
« Atbilde #15 : 2024. gada 24. septembris, 10:19:29 »
Pildspalvu 1,5 gadniekam, es nez... tad jau drīzāk tos trīsstūrveida krāsu zīmulīšus kurus ērti turēt mazajā roķelē un zīmēšanas bloku...

Manuprāt flomasteru komplekts un bloks zīmēšanai ir ļoti laba lieta. Zīmēs gan ne tikai bloknotā. :) 
Tad vēl var aktivitātes centru [size=78%]AKTIVITĀŠU CENTRI | Bērniem LĒTĀK | kinder.lv[/size] - mums pilna māja ar tādiem, ilgspēlējoša lieta no 1 - 4-5 gadiem patīk
Nu šūpuļzirdziņš arī ir noderīga manta... man ir ļoti mīļa bērnības bilde uz zirdziņa... 

[size=78%] [/size]

Atslēdzies reno

« Atbilde #16 : 2024. gada 24. septembris, 10:23:37 »
Meita mani brīdināja -tikai nekariet tās šūpoles, stāvēsi visu dienu šūpodama. Tad tā ābele nolūza un jautājums atrisināts. Vēl laba dāvana ir skārda bundziņas :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2024. gada 24. septembris, 14:22:19 »
Man jau šķiet, katrs kuram ir bērni, zina kas kurā vecumā tiem aktuāls... No bezbērnu cilvēkiem gan atceros atnestas diezgan dīvainas lietas apciemojot  :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #18 : 2024. gada 24. septembris, 15:26:32 »
Man jau šķiet, katrs kuram ir bērni, zina kas kurā vecumā tiem aktuāls... No bezbērnu cilvēkiem gan atceros atnestas diezgan dīvainas lietas apciemojot  :mrgr:

oi, nevajag, viss var noderēt - piem. pudele laba konjaka - sīkais paripinās pa grīdu, pasēdēs virsū ...un tad, lai glabājas līdz kāzām no tantes Amālijas :D 
kazi, vai vēl būs dzīva??!  :bird:  a tā - pieminēs, varēsi kapiņā pagrozīties :D   

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #19 : 2024. gada 24. septembris, 16:55:16 »
Par pudeleem runaajot- mazmeitas 7,5 meeneshi, ir sajuusmaa par...vienkaarshaam uudens pudeleem, baksta ar pirkstu, ripina, grauzh korkji, otra lieta uz izkjershanu- putojamaa slotinja .

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #20 : 2024. gada 25. septembris, 15:22:06 »
Šodien noskatījis uz vienu sīkaļu sēžamratos. Tutas lapsa rokās un cieši piespiesta klāt. Nu tik mīlīgi… :in-love:
Ja man vajadzētu dāvanu kādam sīkulim, dotos uz rotaļlietu veikalu un meklētu kko vecumam atbilstošu.

Atslēdzies reno

« Atbilde #21 : 2024. gada 25. septembris, 15:39:42 »
Tādēļ jau Tutu ieteicu -rotaļlieta ar stāstu un dziesmiņām

Atslēdzies daddy

« Atbilde #22 : 2024. gada 25. septembris, 17:45:49 »
Šodien noskatījis uz vienu sīkaļu sēžamratos. Tutas lapsa rokās un cieši piespiesta klāt. Nu tik mīlīgi… :in-love:
Ja man vajadzētu dāvanu kādam sīkulim, dotos uz rotaļlietu veikalu un meklētu kko vecumam atbilstošu.

Mazmeitai šitā bija ar cūciņu Pepu :) nu tik mīlīgi :)

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #23 : 2024. gada 25. septembris, 19:01:42 »
Tad jau Ričijs Rū ir stiligaks.

Pusotrā gadā vienalga vai Tuta vai Pepe  :?:
Nēe tik mazs saprot, ka viņam dzimene, neko  :alt:
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 25. septembris, 19:07:44 no Leonāra »

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #24 : 2024. gada 25. septembris, 19:15:39 »

Tuta rullē! To zinu no savu draudzeņu mazbērniem. Bet ja "rullē", tad rezultātā var tikt sadāvinātas vismaz 5 Tutas :P

Atslēdzies tuk

« Atbilde #25 : 2024. gada 25. septembris, 19:31:31 »
O, tad vēlāk varēs apspriest kurš atstiepis oriģinālo, kurš  noskopojies ar falšo...  :rofl:  Atceros to skandālu ar pirmo Tutas darinātāju un pakaļ taisītāju ar dempinga cenu.  :ng:
Ja rullē, tad iespējams jau ir tā Tuta atrullējusi.

Ja aicina uz tik maza bērna dzimšanas dienu, tad jau tuvi cilvēki un vislabāk, kā jau tika minēts, painteresēties pie vecākiem ko tā mazā sirds kāro un par ko priecāsies.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #26 : 2024. gada 25. septembris, 20:44:28 »
Pusotru gadu taču nesvin (?). Pieņemu, ka cits gadījums, bet nav svarīgi.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #27 : 2024. gada 25. septembris, 20:53:59 »
Tikšos ar kolēģi, kura bka.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #28 : 2024. gada 25. septembris, 21:00:36 »
Tad nu tiešām nav ko tā iespringt, apskatās veikalā attiecīgā vecuma plauktā un savā makā...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #29 : 2024. gada 25. septembris, 21:12:26 »
Kad jautāju jums, man galvā bija pilnīgs tukšums. Tagad jau ir miers un idejas. Paldies :big_hug: