Autors Tēma: Labošanās  (Lasīts 4307 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Labošanās
« Atbilde #45 : 2024. gada 03. oktobris, 11:26:14 »
Tā interesanti sagadījās - tieši šis tēmas laikā man sanāca skaidroties ar cilvēku, kuru netīšām piečakarēju. Visu sarežģija tas, ka redzējusi esmu viņu tik vienreiz, attiecīgi necik nepazīstu, turklāt viņa dzīvo Igaunijā, un mūsu saziņa notika ar īsziņu palīdzību un googles latviešu-igauņu tulkotāju. Tik grūti, kad neredzi cilvēku, nevari viņam acīs paskatīties un nesaproti, ciktāl teksts patiess, cik pieklājības frāzes... (Zinu kā tas ir, kad pa telefonu runā politkorekti un, klausuli noliekot, necenzēti  :mrgr: ) Lasīju tās tulkotās ziņas un prātoju, ko viņa patiesībā domā... Bet nu beigu galos būšu noticējusi, ka esam visu noregulējušas. Laikam pie atvainošanās arī jāmācās samērību, lai nesāktu tam otram cilvēkam krist uz nerviem  :)

Atslēdzies LVSNor

Atb: Labošanās
« Atbilde #46 : 2024. gada 11. oktobris, 12:01:36 »
Man tā īsti nekad nav gribējies laboties, pat, ja zinu, ka kaut kas nav bijis labi darīts. Izdarīju - tātad man tā vajadzēja.
ohh, mani tas pat pārsteidza, ka es Tevi tik adekvāti uztveru. Mani gan reizi no reizes nomāc, ka uztveru tevi tik monolītu, bet izrādās, ka tā ir tikai adekvāta reakcija uz izjusto. Un es velos tevi nomierināt, tu neesi tāda monolīta vienīgā, tādas mēdz būt. 
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv