Autors Tēma: Darba laiks  (Lasīts 6207 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Darba laiks
« : 2014. gada 06. decembris, 20:37:29 »
Nav svarīgi, kuras tēmas sakarā radās jautājums ... Kāds jums ir darba laiks ... nav svarīgi, kur un par ko strādājat. Cikos esat darbā un cikos no tā izejat?
Labais tonis saka, ka autoram jāsāk pirmajam - 7:45 - 17:00/18:00 + darbs sestdienās, svētdienās, jo darba dienu vakaros vairs nav jaudas ... :( Ja dikti gribu, samuhļiju, ka izjeu pirms 17:00, bet tad mājās naktī rukāju.
P.S. Nav pa vidam stunda pusdienām. Ir maksimums 30 minūtes, kurās jāpaspēj paēst, tātad iziet kaut kur nereāli - jāņem līdzi.

Atslēdzies kvadra

Re: Darba laiks
« Atbilde #1 : 2014. gada 06. decembris, 20:46:24 »
Kādu pati sev uzorganizēju. Negribu - varu vispār neko nedarīt. Tikai tad neko arī nenopelnīšu.

Ja tīri teorētiski - vispēdējais režīms, kā gribētu strādāt, ir Bāciena minētais. Arī agrāk, kad man bija pilna slodze algotā darbā, vienmēr esmu centusies iekārtoties kaut kādā nestandarta variantā - pārnedēļām vai citādi maiņās, kā arī ar nenoteiktu dd sākuma un beigu laiku. Kad vienubrīd pastrādāju no-līdz, sajutos kā cietumā iebāzta un ātri jo ātri no turienes notinos.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #2 : 2014. gada 06. decembris, 20:47:31 »
ierodos laikā no 7:20-7:45, prom dodos ne agrāk kā 17:00.
Pusdienlaiks stunda, bet reāli pietiek ar 20-30min atkarībā no tā , cik gara rinda ēdnīcā. Darba vietā arī brokastoju un šad tad atļaujos launagu uzēst.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #3 : 2014. gada 06. decembris, 20:48:36 »
Aizmirsu par otru darbu, tur ir 24h un tā 8 - 12 diennaktis. 1.5 - 4 brīvas un atkal tas pats ...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2014. gada 06. decembris, 20:53:11 »
Aizmirsu par otru darbu, tur ir 24h un tā 8 - 12 diennaktis. 1.5 - 4 brīvas un atkal tas pats ...
Neko nesapratu - kas tas par režīmu? A gulēt ta kad? Un kā to iespējams ar da jebko citu?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #5 : 2014. gada 06. decembris, 20:53:14 »
klau, bāci, ja ir tik neizturami, tak maini vienreiz kaut ko.

ēvele

• Viesi
« Atbilde #6 : 2014. gada 06. decembris, 20:53:44 »
Darbdienās 8.00 - 17.00. Pusdienlaiks stunda. Darba laikā arī paspēju visu, ko vajag ne darbam, arī iziet savās darīšanās. Alga maza, bet to atsver brīavis laiks un režīms.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #7 : 2014. gada 06. decembris, 20:54:34 »
ierodos ap 7.45, bet esmu pasākusi pazust ap 16.30.
pieņemu, ka priekšniecība GRIB, lai esmu no 9...17
man pašai patīk tas rīta cēliens, pirms ierodas kolēgas, kad birojā ir kluss un var netraucēti padarīt visas astes.
pusdienas pārtraukuma nav, sviestmaizi ēdu strādājot.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #8 : 2014. gada 06. decembris, 21:00:49 »
Šobrīd - absolūti brīvs (es pati sev saimniece, strādāju "no mājām"), kas lielākoties nozīmē 10-12 h bez brīvdienām (ja nestrādāšu, tad nebūs naudas). Bet... ja ir nepieciešams, tad jebkurā brīdī varu paņemt brīvu, kas algotajos darbos nekad nav bijis iespējams.

Algotajos darbos, kas ir bijuši, ir oficiālais darba laiks (9-17 vai, kā pēdējā darba vietā 10-18, nekāda pusdienlaika) un reālais, kas nozīmē vismaz 2-3 h klāt oficiālajam (virsstundas neapmaksā). T.i., darbā parasti biju vismaz 1 h pirms ofic. darba laika sākuma un prom tiku ne ātrāk kā 1,5-2 h pēc darba laika beigām (noslogotajos periodos arī bieži vien līdz pēdējam sab.transportam). Pie tam viss laiks tika pavadīts tiešām strādājot (nekādi soc. tīkli, forumi, ziņas internetā, kafijas pauzes utt.) Nu, jā, papildus vēl sīkdarbiņi pa naktīm un brīvdienās.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #9 : 2014. gada 06. decembris, 21:02:42 »
klau, bāci, ja ir tik neizturami, tak maini vienreiz kaut ko.

Vai es te par kaut ko sūdzos? Šitais man patīk, turklāt savienojams ar "dienesta darbu".

ēvele

• Viesi
« Atbilde #10 : 2014. gada 06. decembris, 21:06:48 »
Vai sen vairs savā pamatprofesijā nestrādā?

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #11 : 2014. gada 06. decembris, 21:10:53 »
Neko nesapratu - kas tas par režīmu? A gulēt ta kad? Un kā to iespējams ar da jebko citu?

Ja klientiem nav problēmas, tad tieku pie 5 - 6 svētām stundām, kurās varu snaust :) Pēc šīm diennaktīm 1.5 diena letarģiskā miegā, to visi draugi un radi strikti ievēro. Pat ja sāktos atomkarš .... tpu, tpu, tpu ... un man beigtos šis darbs, tad radi un draugi mani sāktui meklēt tikai pēc 2 dienām ;) Paldies viņiem par to  :big_hug:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #12 : 2014. gada 06. decembris, 21:16:48 »
Vai sen vairs savā pamatprofesijā nestrādā?
Hmmm ... sīkāk te neko nerakstīšu, bet esmu pieradusi pie dzīvesveida - cilvēks orķestris :)  :spicglaze:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #13 : 2014. gada 06. decembris, 21:19:16 »
Tad jau to 7:45-17:00 dienu nav nemaz tik daudz, ja 8-12  ir 24 st un peec katras 36 st off...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #14 : 2014. gada 06. decembris, 21:29:24 »
Tad jau to 7:45-17:00 dienu nav nemaz tik daudz, ja 8-12  ir 24 st un peec katras 36 st off...

Tā gluži nav, jo miksēju ar apmaksātiem un bezalgas atvaļinājumiem... It kā sarežģīti, bet vienā darbā atpūšos no otra. citādi pat laikam nevarētu ...  :smoker: :spicglaze: :just_popcorn: