Autors Tēma: Darba laiks  (Lasīts 6223 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ragana

Re: Darba laiks
« Atbilde #15 : 2014. gada 06. decembris, 21:29:38 »
08:15 - 17:00, pusdienlaiks 30 min. Reizēm (reti) neprognozējami, var būt visu cauru nakti.

Atslēdzies Es456

« Atbilde #16 : 2014. gada 06. decembris, 21:31:29 »
Darbā esmu no 10 līdz kādiem 18. Taču bieži vien sanāk, ka strādāju arī pirms un pēc darba, un brīvdienās arī. Pusdienlaika praktiski nav. Darba režīmu nosaku sev pati - strādājam savā labā

Atslēdzies Tille

« Atbilde #17 : 2014. gada 06. decembris, 22:02:19 »
Darbd. 10-20 (otrd.off), sestd.11-19. Bez pusdienlaika, bet laiks kafijai, uzpīpēt un kko ierīt ir :).

Atslēdzies tuure

« Atbilde #18 : 2014. gada 06. decembris, 22:23:52 »
Darba laiks no 9.00-17.00, bet ierodos ap 9.30, mājās gan parasti aizeju 17.00,bet  ja vajag, tad aizeju ātrāk, kā arī darba laikā padaru savas lietas, brīvi varu izbraukt u.t.t., pusdienas laiks 1h, bet ņemu līdzi, par cik apkārtnē nav normālas vietas, kur paēst.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #19 : 2014. gada 06. decembris, 22:41:21 »
Režīms brīvs, bet...paši zināt, kā ar to brīvību :) Varu pamosties piecos un līdz astoņiem rakstīt vēstules, varu - teorētiski- gulēt līdz deviņiem. Birojā parasti esmu ap 10-11, pusdienās aizeju, kad sagribas ēst, bet vakarā reizēm ievelkas arī pāri 22. Sestdienas parasti pa pusei strādājamās. Bet kopumā nesūdzos, jo pati vien tādu režīmu esmu iedibinājusi.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #20 : 2014. gada 07. decembris, 12:03:21 »
Darba laiks nenoteikts, t.i. no, kad citi sadarījuši, lai man ir ko darīt līdz, kamēr padarīts. Sanāk brīvas nedēļas, toties, beigās - darbs svētdienās un padsmit stundas pie datora no vietas, pat līdz 3-4 naktī.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Murenīte

« Atbilde #21 : 2014. gada 07. decembris, 12:39:37 »
priekšniecības noteiktas stundas, plus apm 1 st pa virsu, lai var atskaites sarakstīt, kas konkr. dienā sastrādāts. un pēc tam brīva kā putns gaisā (piņemu, ka otro/n-to slodzi sievietei mājās šeit neaplūkojam)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #22 : 2014. gada 07. decembris, 15:31:34 »
Varu citēt Mangustu... - izklausies pēc "nelaimes māsas" :D
Pārējā laikā šis tas, protams, vēl nāk klāt, bet daudzmaz brīvi bīdāms vismaz dienas laikā. Atsēdēt no 9-18, kad darāmā īsti nav, bet nevarēt kaut bērnu pie ārsta aizvest vai uz banku aiziet, reveransā un grīdu bučojot neizlūdzoties brīvu dienu (neapmaksātu, protams) - paldies, tas vairs nav man.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies itta

« Atbilde #23 : 2014. gada 07. decembris, 15:58:45 »
Darbalaiks 9:00 - 20:00 vai 10:00 - 21:00 plus 2 h ceļš savākšanās, plus 5:30 celšanās līdz 21:00 tas 2 dienas nedēļā ar visu vīkšanos ceļu un trešo darbu... Tādā režīmā perjodiski ar 2-3 brīvām dienām mēnesī ...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies itta

« Atbilde #24 : 2014. gada 07. decembris, 16:00:07 »
Slodze sieviete mājās plus pie esošā vismas 2-3 h pārējais, kas paliek miegam.
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #25 : 2014. gada 07. decembris, 17:27:45 »
a kāds ir jautājums? kas tiek pētīts? un kāpēc?

kāda jēga no šā pētījuma, ja ir skaidrs, ka te visiem profesijas, darba režīms un apmēram 10 citas lietas atšķira sdarba dienas sakarā?

nu mandarba laiks 9-18, ar stundu pusdienlaikam, nu un? agrāk biju darba varone, kas pusdienās neiet, pēc darba sēž, tagad esmu pamainījusi šo un "ak es nabaga tik daudz strādāju " sindroms ir izravēts. pusdienas ēdu, darbā neaizsēžos, taču darba laiku izmantoju ļoti intensīvi un tikai darbam. manuprāt - viss godīgi.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #26 : 2014. gada 07. decembris, 20:38:46 »
Emīlija, lasīt mākam, nu tad sākam - "Nav svarīgi, kuras tēmas sakarā radās jautājums ... Kāds jums ir darba laiks ... nav svarīgi, kur un par ko strādājat. Cikos esat darbā un cikos no tā izejat?"

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #27 : 2014. gada 07. decembris, 21:00:32 »
ja jau lasīt mākam un domāt arī - jautāju vēlreiz - un kas no tā? atnāks medmāsa un teiks ka strādā maiņās, pa diennaktij. jēga no atbildes?

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #28 : 2014. gada 07. decembris, 21:22:21 »
Te tagad vienmēr būs jāatskaitās, kāpēc uzdots konkrētais jautājums?
Uzdevu sev interesējošu jautājumu, saņēmu konkrētas atbildes, izdarīju secinājumus.

Vai tagad pirms jautājuma uzdošanas būs jāpaskaidro, kāpēc tāds jautājums? Varbūt 3 dienas iepriekš jāuzraksta iesniegums kādam? Tādā gadījumā - "oglasiķe vesj spisok", kuram jāadresē iesniegums.

Man šķiet, ka te nemaz tik bieži neuzdodu jautājumus un ja uzdodu, man ir savi iemesli, nesākšu skaidroties un taisnoties. Nevēlies - neatbildi! Kur problēma?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #29 : 2014. gada 07. decembris, 21:27:28 »
Man vieniigais sakariigais kriteerijs shkjiet stundas meenesii... sanaak daudz :( sheemu aprakstiit paaraak sarezhgjiiti ;)