Autors Tēma: mistika  (Lasīts 4078 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

mistika
« : 2024. gada 25. oktobris, 07:45:46 »
Es neesmu māņticīga, nekāda ticētāja zīmēm, kaut gan domu ceļošana notiek -kādu iedomājies un nākošā dienā satiec.

Šonakt sapņoju ļoti dzīvelīgu, notikumos sakarīgu sapni. Piedalos es, bet ne tagadējā vecumā, ciemos atnācis sens, izbijis draugs, ierodas mani mirušie vecāki, māsa, bet tuvāk tagadējam vecumam, jo tiek pieminēta viņas pieaugusī meita. Sapņa beigās draugs aiziet, bet mans tēvs vēl pie ārdurvīm viņam iedodiesaiņotu Ziemassvētku eglīti (??)
     No sapņa pamostos, nu, ja pamodusies, aiziešu uz wc. Uznāku atpakaļ, gultā sāku domās atkārtot sapni, te pēkšņi atskan baigais blīkšķis -tā, it kā kaut kas kristu, piem. bilde no sienas. Es pielecu, modinu vīru, arī viņš ir dzirdējis to troksni.
     Pārstaigājam visu māju, sadedzam gaismas, pārbaudām ārdurvis, garāžu, NEKUR NEKĀ NAV.
      Tagad man bail uzzināt kādu sliktu ziņu

Atslēdzies Bobs

Atb: mistika
« Atbilde #1 : 2024. gada 25. oktobris, 08:08:42 »
es praktiski nekad sapņos neesmu redzējis mirušos. Un ja arī kaut kad kaut ko fragmentāri vai uz to pusi, tas nekad ne ar ko nav saistījies. Blīkšķi ir bijuši, bet vai nu mājai kaut kas krakšķ, vai kaķis visbiežāk uzvedas kā zīlons

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2024. gada 25. oktobris, 08:15:07 »
Es paretam redzu, bet nekad kaut kādus sliktus vai bēdīgus. Vnk. sadzīviskās situācijās

Troksnis nebija tāds, ka krakšķētu. Kaut kas nogāzās, bet ne tā, ka plīstu kāds trauks. Dzīvnieku nav
Var jau būt, ka beigās tomēr kaut ko atradīsim

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2024. gada 25. oktobris, 11:05:45 »
Lai nu izdodas atrast racionālu izskaidrojumu.
Bet es ticu arī "mistiskām", t.i. tādām lietām, ko nevar izskaidrot ar materiālo pasaules redzējumu. Ticu, ka tā citādā pasaule eksistē.
Uzraksti, pie kāda uzskaidrojuma beigu galos nonāksiet.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2024. gada 25. oktobris, 11:23:18 »
Veļu laiks...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2024. gada 25. oktobris, 12:04:27 »
Mirušos redzu intensīvi un bieži, bet dzīvie tādēļ netiek aizsaukti līdzi.

Ticu, ka troksnim ir bijis racionāls izskaidrojums un nekādas saistības ar Tavu sapni  :?:

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #6 : 2024. gada 25. oktobris, 12:08:02 »
Gluži neatbilst "baigajam blīkšķim", bet tukša minerālūdens pudele, nedaudz mainoties istabas temperatūrai, var nepatīkami noblīkšķēt, īpaši nakts klusumā.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #7 : 2024. gada 25. oktobris, 12:18:26 »
Esmu māņticīga un ir bijuši gadījumi, ka nudien nespēju notikušo racionāli izskaidrot. Bet ir bijuši arī smieklīgi gadījumi: nakti pamostos no būkšķa, skaidri dzirdēju, ka dzīvoklī. Dzīvoklītis man maziņš, visu pārmeklēju un neko būkšķojošu neatradu. Tā nu visu nakti bezmiegā, jo bija bailīga sajūta, nomocījos. No rīta verot vaļā ledusskapi, ieraudzīju savu būkšķotāju: -pusizdzertā šampja pudele, izbūkšķinājusi korķi ar kuru, kā man pašai šķita, esmu pudeli rūpīgi aiztaisījusi :smej:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #8 : 2024. gada 25. oktobris, 12:41:51 »
Pāris dienas atpakaļ sēdēju un strādāju no mājas - draudzējos ar datoru apakšstāvā dziļākajā istabā. Pēkšņi sāk vējš skurstenī svilpot... Tā klusām, bet neatlaidīgi. Palūru pa logu - klusums, i lapiņa nekust. Nu kasss par figņu? Ņemot vērā, ka visai nesen šepat mammucis nomira, sajūtas pa pusrubli, drebelīgas.

Sajēmu pakaļu saujā un gāju meklēt racionālu skaidrojumu notiekošajam. Mums poligons blakus un no turienes it visādas skaņas var sagaidīt, tomēr šitais vēja gaudojiens it kā tepat mājā, ne ārpusē. Jaciņa mugurā kļuvusi pavisam asa - zosene uzmetusies, ka jaku skrāpē.

Atradu maitisku tējkannu, ko otrpusis tikko nopirka un uzlika uz mazās pečkas, kuru pati pusstundu atpakaļ iekurināju. Pat prātā nenāca, ka čaiņiks ar aizsmakušu švilpi un lēni karstot šitādas skaņas var izdabūt. Nu līdz mivokarda imfarktam, ka jums saku!
Visus sakost!

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #9 : 2024. gada 25. oktobris, 12:45:34 »
  čaiņiks ar aizsmakušu švilpi un lēni karstot šitādas skaņas var izdabūt
Tāds lēns svilpojiens būs baisīgāks par pēkšņu blīkšķi.

Atslēdzies reno

« Atbilde #10 : 2024. gada 25. oktobris, 13:16:30 »
Es tā reiz naktī staigāju pa visu māju, meklēdama gandrīz nedzirdamo dūkoņu. Izrādījās, vīrs ventilatoru bija garāžā ieslēdzis

Atslēdzies reno

« Atbilde #11 : 2024. gada 06. novembris, 13:16:31 »
Mistika atrisināta!
Tas bija salokāmais LIETUSSARGS, nolēmis beigt šīs zemes gaitas
Stāvēja iebāzts pie pakaramajiem, pretīm 1m attālumā siena. Kaut kāda plastmasas detaļa izkalta un palaida domino efektu -rokturis sprāga ārā, atsitās pret sienu un rikošetā ieleca atpakaļ garderobes plauktā. Tas bija tas blīkšķis.
Mistiskā atspere bija no lietussarga roktura, ar putekļu sūcēju izripināta redzamā vietā

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #12 : 2024. gada 06. novembris, 13:22:36 »
Redz kā, kas tikai nenotiek!  :rofl:  Labi, ka atrisinājās!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #13 : 2024. gada 06. novembris, 13:37:53 »
interesantāk tomēr būtu, ja poltergeists :D

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #14 : 2024. gada 06. novembris, 18:05:31 »
Ja visus poltergeitismus šitā smuki izpreparētu ka reno, tad visai maz paliktu īsti neizprotamo