Autors Tēma: Dzīvoklis Parīzē?  (Lasīts 2840 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Dzīvoklis Parīzē?
« : 2014. gada 06. decembris, 21:07:23 »
Nav jums kādam blats, ar ko varat padalīties?
Jurģa dzīvoklis ir nokavēts :(
Ja būtu 18.rajonā, tad būtu perfekti ... 4 naktis februāra beigās.

Ar viesnīcām Parīzē ir čābīgi :(

Atslēdzies flyingcat

Re: Dzīvoklis Parīzē?
« Atbilde #1 : 2014. gada 06. decembris, 23:50:59 »

Atslēdzies diddly

« Atbilde #2 : 2014. gada 07. decembris, 10:24:42 »
vo,vo,ja būs kāds labs atradums,man ar interesē,ir sapnis ar vienu beibi kopā doties 2atā,kkad :)

ēvele

• Viesi
« Atbilde #3 : 2014. gada 07. decembris, 12:56:23 »
booking.com taču viesnīcas var atrast,  cik vajag un nemaz ne dārgas. Ja nu vienīgi uz Z-ku laiku var būt pilnāks. Kāpēc Tevi interesē dzīvoklis/ nekad neesmu dzīvokļos dzīvojusi, tas ir kas labāks?

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2014. gada 07. decembris, 13:36:07 »
pirms pāris gadiem meita fantastiskā apartment dzīvoja, mazā studio tipa, centrā. Ar metro no lidostas pa taisno varēja atbraukt un ar kājām visu puslīdz izstaigāt. pēdas gan pazudušas, bet gan jau  meklējot var atrast piemērotu. Izvēlies tipu, rajonu un sāc meklēt. Ātri tas parasti nav.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #5 : 2014. gada 07. decembris, 17:31:38 »
Dzīvokļus parasti izvēlas ģimenes, jo lētāk un vienkāršāk - var paši gatavot, piemēram, jo paēst Parīzē maksās padaudz. Jārezervē gan labu laiku iepriekš. Neticu, ka tagad labā vietā dzīvokli var dabūt. Pat ar viesnīcām ir problēmas.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #6 : 2014. gada 07. decembris, 20:45:45 »
Nomade, iepriecināji.... Man vienīgajai liekas, ka 3 mēneši iepriekš ir savlaicīgi? :( Njā, mūžu dzīvo, mūžu mācies.

Bet kā ar reāliem ieteikumiem? :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #7 : 2014. gada 07. decembris, 21:29:24 »
es sāktu  ar "apartments in Paris"

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #8 : 2014. gada 08. decembris, 00:44:07 »
Galīgi reālu ieteikumu, diemžēl, man nav. Bet, ko jau te ieteica - booking.com - uzliekot filtrus (4 naktis februāra beigās, 2 cilvēki, apartamenti, 18. rajons), izmeta 91 variantu, sākot ar 264€ (par 4 naktīm).

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #9 : 2014. gada 08. decembris, 06:20:49 »
Nu, tak airbnb būs lētāk! Un droši, jo nauda iet caur saitu, ne cilvēkam personīgi.

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #10 : 2014. gada 08. decembris, 11:27:06 »
Airbnb ir labs variants, vienīgi ņemiet vērā - izvēloties vietu un datumu, nevis uzreiz spiest "request booking", bet gan uzrakstīt saimniekam, iepazīstināt ar sevi un apjautāties, vai interesējošajos datumos ir brīvs. It kā to pašu var darīt "request booking" formā, bet neskaitās labais tonis, es pēdējā ceļojumā šī iemesla dēļ nedabūju vairākas noskatītās vietas :/
Kā arī, reģistrējoties vajadzēs pierādīt savu identitāti, iespējams, sūtot ieskenētu personu apliecinošu dokumentu, to vajag turēt pa rokai. Kad ir izveidots profils, tad gan viss process ļoti vienkāršs.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #11 : 2014. gada 08. decembris, 11:31:39 »
Es identificējos caur Facebook, bija gana labi. Bet saimniekam patiešām ir vērts uzrakstīt, mazums, kādas nesaprašanās. Būtu vēlams, lai vismaz viena valoda ir kopīga :)

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #13 : 2014. gada 09. decembris, 19:47:12 »
Nomade, iepriecināji.... Man vienīgajai liekas, ka 3 mēneši iepriekš ir savlaicīgi? :( Njā, mūžu dzīvo, mūžu mācies.
izbira no acīm, ka meklē februārī. Domāju, ka vajag ap vecgadu. Februārī masas gan jau būs noskrējušas.