Autors Tēma: Kreipāns  (Lasīts 1485 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Daiquiri

Kreipāns
« : 2024. gada 05. decembris, 19:03:06 »

Atslēdzies Daiquiri

Atslēdzies Daiquiri

Atb: Kreipāns
« Atbilde #2 : 2024. gada 06. decembris, 09:38:34 »

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2024. gada 06. decembris, 10:54:07 »
Jau pēc balss var saprast, ka rāda biatlonu! Dažreiz jau krīt uz nerviem tā viņa runāšana, bet mūsu ierēdņi sasniedz jaunus bedres dziļumus

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2024. gada 07. decembris, 12:55:06 »
Kkur lasīju paša Kreipāna viedokli, ka viņš nebijis štata darbinieks, bet strādājis uz līguma pamata... tie virsraksti par atlaišanu gadu pirms pensijas, kā allaž tādi paskaļi...

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #6 : 2024. gada 07. decembris, 13:22:04 »
... tie virsraksti par atlaišanu gadu pirms pensijas...

es ne par biatlonu, es par attieksmi.
Kreipāns Latvijas televīzijas tiešraides sāka komentēt 1980.gadā.
Vai tiešām pēc tik daudz gadiem vienā darba vietā vienīgais, ko viņš pelnījis, ir ... telefona zvans par atlaišanu...
"Jaunu cilvēku piesaistīšana.." - vai atkal kādam "šofera dēlam" vai meitiņai vietu savajadzējās? Kuram piezvanīs nākamajam? Domburam? Verhoustinskai?
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 07. decembris, 13:35:32 no Daiquiri »

Atslēdzies Trix

« Atbilde #7 : 2024. gada 07. decembris, 15:45:40 »
Ja jau tie "jaunie un daudzsološie" būtu labāki... Man zobi sāp no praktiski jebkura radio pļurkšķa. Āāāā, ēēēēē, emmmm, nu jā... Valodas kvalitāte katastrofāla, gramatika – katastrofāla, saturs – katastrofāls, izruna – tikpat katastrofāla.

Protams, var patikt vai nepatikt Kreipāna retrospektīvas tādās sporta vēstures tālēs, kuras pat viņa līdzgaitniekiem ne vienmēr ir zināmas, bet IMHO šoreiz jautājums ir par to, cik viegli ir izslaucīt mēslainē cilvēku ar erudīciju un enciklopēdiskām zināšanām savā jomā, vietā liekot – ko? Vieglo valodu? Ja lielu daļu Kreipāna pieminēto sportistu uzvārdu neviens no jauniešiem šodien nav pat dzirdējis, tad mums to nevajag? Jo viņi ir no pagājušā gadsimta, bet mēs tādi jauni un mums pofig?

Ā, un vēl var izvilkt Kreipānu no čekas maisa... Pūlim atspārdīšanai derēs jebkas.
Tikai interesanti, ka šoreiz tie spārdītāji ir totālā mazākumā.

Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #8 : 2024. gada 07. decembris, 17:52:28 »
Neņemot vērā ētisko pusi, mani vairāk interesē atlaišanas likumiskā puse. Jo LTV tomēr nav nekāda privāta SIA MIA, kur kādu var nodarbināt bez darba līguma un jebkurā brīdī izspert ar kāju pa durvīm. Šaubos, vai likumdošanā ir paredzēta "atlaišana pa telefonu". :?:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #9 : 2024. gada 07. decembris, 18:08:18 »
No tiem Kreipāna izteikumiem sapratu, ka tie bija līgumdarbi. Ja kas jākomentē, tika slēgts līgums par konkrēto darbu, nevis viņš bija štata darbinieks. Kā ārpakalpojums konkrētai reizei un septembrī viņam paziņots, ka nu ir citi plāni...
Tad tāda pabrīdināšana, ka no nākamā gada līgumu vairs nebūs, neizklausās tik traģiski. Protams, klātienē būtu jēdzīgāk, izsaukt un pabrīdināt aci pret aci, nevis pa telefonu...
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 07. decembris, 18:19:03 no tuk »

Atslēdzies reno

« Atbilde #10 : 2024. gada 07. decembris, 18:44:33 »
es domāju, tai atlaidējai bija vnk bail aci pret aci to pateikt

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #11 : 2024. gada 07. decembris, 21:09:01 »
No tiem Kreipāna izteikumiem sapratu, ka tie bija līgumdarbi. Ja kas jākomentē, tika slēgts līgums par konkrēto darbu, nevis viņš bija štata darbinieks. Kā ārpakalpojums konkrētai reizei un septembrī viņam paziņots, ka nu ir citi plāni...
Tad tāda pabrīdināšana, ka no nākamā gada līgumu vairs nebūs, neizklausās tik traģiski. Protams, klātienē būtu jēdzīgāk, izsaukt un pabrīdināt aci pret aci, nevis pa telefonu...
Ja tas tiešām tā ir/bija, tad neko īsti pasākt nevar. :?: Jāmeklē nākamais darbs citā medijā. :?:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #12 : 2024. gada 07. decembris, 23:23:05 »
Paralēli jau SWH lasa sporta ziņas, gluži bez darba jau nepaliek... tā bēda vairāk par to, ka nebūs iespējas komentēt.  :?: 
Atlaistu pensiju sasniedzot, ziņu virsraksti tieši tāpat brēktu - iestājoties pensijas vecumam, izmet no darba...