Autors Tēma: seriāls "The Ministry of Time"  (Lasīts 1154 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Daiquiri

seriāls "The Ministry of Time"
« : 2024. gada 16. decembris, 15:16:51 »
šodien FB Aivars Hermanis ieteica noskatīties spāņu seriālu "The Ministry of Time" ("El Ministerio del Tiempo"), īpaši tiem, kam patika JRT izrāde "Arkādija".
Varbūt kāds ir redzējis?

Atslēdzies Spārka

Atb: seriāls "The Ministry of Time"
« Atbilde #1 : 2024. gada 16. decembris, 15:22:54 »
Esmu redzējusi. Patika. Fantastiskā pārvietošanās laikā savīta ar patiesiem vēstures notikumiem un reālām personībām.

« Atbilde #2 : 2024. gada 19. decembris, 17:43:18 »
Neesmu redzējusi ne Arkādiju, ne šo seriālu, bet izklausās interesanti. Bija redzēts līdzīgs amerikāņu/britu(?) seriāls, kur arī cilvēku grupa ceļo laikā - man patika tie dažādie laikmeti un atbilstošie tērpi, un, protams, asais sižets. Nosaukumu gan neatceros. Šķiet, bija sieviete zinātniece, armijnieks un, piedošanu, nēģeris, kura ādas krāsa netraucēja viņam saplūst ar pūli vietās, kur vēsturiski viņam faktiski būtu vajadzējis radīt furoru  :mrgr:       
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #3 : 2024. gada 19. decembris, 18:37:17 »
Bija redzēts līdzīgs amerikāņu/britu(?) seriāls, kur arī cilvēku grupa ceļo laikā - man patika tie dažādie laikmeti un atbilstošie tērpi, un, protams, asais sižets. Nosaukumu gan neatceros
varbūt šis?

« Atbilde #4 : 2024. gada 19. decembris, 18:52:00 »
Jā, Daiquiri, tas ir īstais!
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #5 : 2024. gada 19. decembris, 19:22:04 »
Par Laika ministriju, cik nu es atceros, vēsture un kolorīts bija perfekti ievēroti.