Autors Tēma: Par kukijiem, pēc kuriem raud aplikācijas.  (Lasīts 1410 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Par kukijiem, pēc kuriem raud aplikācijas.
« : 2025. gada 13. februāris, 23:52:08 »
Da pat ne informācijas tehnoloģijas, nevaru aizmigt un tāds sīks ņirdziens plivinās apkārt.

Kā zināms, katra sevi cienoša aplikācija - neizbēgama vai brīvprātīga - pieprasa atļaut šai snaikstīt pirksteļus gar taviem datiem.  Legitime interest un citi argumenti. Klikšķini vien, ka tu visu atļauj, jo "tā vajag".

Bet, kas interesanti. Ja tev nav slinkums visus n-tos viņu gribējumus pasūtīt pie krievijas karakuģa, metodiski atklikšķinot nē, nē, nē, nē un vispār nē, tad nepaiet ilgs laiks, kad gribulis ir atkal klāt - apstipriniet savu piekrišanu mūsu pikšķerēšanai. Bet ja kaut kādā prāta aptumsumā esi alovējis allus kukijus (allowed all cookies), tad vairs ne uz mirkli šis jautājums neuzpeld. Sak', ja reiz piekriti visam, tad visi gali ūdenī. Bet ja negribēji piekrist, mēs tevu žmiegsim, līdz padosies vai kļūdīsies...

Tā teikt, - gaidām tavu pozitīvo atbildi.

A hrenu, man nav slinkums "decline" visu pēc kārtas. Mārrutks jums.

Tēma laikam par to, ka mēs jums neatstāsim izvēli, izvedīsim līdz atdurei, līdz piekritīsiet mūsu noteikumiem.. Kaut kā atkal vienos vārtos.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Trix

Atb: Par kukijiem, pēc kuriem raud aplikācijas.
« Atbilde #1 : 2025. gada 13. februāris, 23:53:09 »
Da pat ne informācijas tehnoloģijas, nevaru aizmigt un tāds sīks ņirdziens plivinās apkārt.

Kā zināms, katra sevi cienoša aplikācija - neizbēgama vai brīvprātīga - pieprasa atļaut šai snaikstīt pirksteļus gar taviem datiem.  Legitime interest un citi argumenti. Klikšķini vien, ka tu visu atļauj, jo "tā vajag".

Bet, kas interesanti. Ja tev nav slinkums visus n-tos viņu gribējumus pasūtīt pie krievijas karakuģa, metodiski atklikšķinot nē, nē, nē, nē un vispār nē, tad nepaiet ilgs laiks, kad gribulis ir atkal klāt - apstipriniet savu piekrišanu mūsu pikšķerēšanai. Bet ja kaut kādā prāta aptumsumā esi alovējis allus kukijus (allowed all cookies), tad vairs ne uz mirkli šis jautājums neuzpeld. Sak', ja reiz piekriti visam, tad visi gali ūdenī. Bet ja negribēji piekrist, mēs tevi žmiegsim, līdz padosies vai kļūdīsies...

Tā teikt, - gaidām tavu pozitīvo atbildi.

A hrenu, man nav slinkums "decline" visu pēc kārtas. Mārrutks jums.

Tēma laikam par to, ka mēs jums neatstāsim izvēli, izvedīsim līdz atdurei, līdz piekritīsiet mūsu noteikumiem.. Kaut kā atkal vienos vārtos.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2025. gada 13. februāris, 23:55:47 »
Ā, kļūdu labojot, kaut ko salaidu dēlī uz telefona. Nu, piedodiet...

Ja kādam ir iedvesma, var atrast atšķirības iepriekšējos tekstos. Gan jau ir. 😂

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #3 : 2025. gada 14. februāris, 09:43:31 »
...Kā zināms, katra sevi cienoša aplikācija - neizbēgama vai brīvprātīga - pieprasa atļaut šai snaikstīt pirksteļus gar taviem datiem.  Legitime interest un citi argumenti. Klikšķini vien, ka tu visu atļauj, jo "tā vajag"...
Pajautāju Googlei - atrada video.
Ja pareizi sapratu, daļa "kūku" interneta pārlūkprogrammā tiek saglabātas uzreiz vēl pirms izlec lodziņš ar lūgumu apstiprināt...

Un vēl - bez Chromes ir arī citas pārlūkprogrammas, piemēram, meklējot info un bildītes par jaunākajām peoniju šķirnēm citvalstu portālos, forumos un mājas lapās es izmantoju Brave
:smile: , kur man uzstādīts - izejot visu dzēst.
« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 14. februāris, 14:05:59 no Daiquiri »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2025. gada 14. februāris, 11:01:47 »
Esmu atstājusi neatvērtus bezgala daudz linku, kuri pieprasījuši apstiprināt kukijus bez opcijas "noraidīt visu".  Jā, iespējams, ka savāc tāpat un tā piekrišanas prasīšana ir tikai formalitāte/nodeva "datu konfidencialitātes" politikai, bet neceļas man roka pašai par to parakstīties.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #5 : 2025. gada 14. februāris, 16:11:11 »
Agrāk pirms tām regulām , un dažās jurisdikcijās joprojām ,  nekādus apstiprinājumus nevajadzēja prasīt - liec tik cepumus cik gribi ;)

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #6 : 2025. gada 14. februāris, 16:44:47 »
Ja negrib lai paliktu cepumi pēc lapas apmeklējuma, lapa jāver incognito režīmā . Apstiprināšana/neapstiprināšana techniski neko nenozīmē.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #7 : 2025. gada 14. februāris, 16:53:14 »
Tak visas lapas, nu labi, gandrīz visas ver inkognito, izņemot tās nedaudzās, kur autorizējies, bet kukijiem piekrist prasa da jebkas, ko atver.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #8 : 2025. gada 14. februāris, 16:54:42 »
viņas , tās nabaga lapas taču nezina ka sīkfailu iedēstīt neizdosies , vot i prasa :)
pareizāk sakot, lapai liekas ka ir iedēstījusi, aber nav