Autors Tēma: Pat ne pļāpa. Par tiem, kam nav un kam vajag.  (Lasīts 11301 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Pat ne pļāpa. Par tiem, kam nav un kam vajag.
« Atbilde #45 : 2025. gada 01. jūlijs, 21:53:24 »
Tā vēsture samērā sena, 50tajos amerikāņu aktieris Džeimss Dīns nobildējās zilos džinsos + baltās kedās un tā tas kļuva par kultu...
Oi, atcerējos, mamma stāstīja ka savos tīņa gados staigāja baltās tenisenēs un tīrīja ar zobu pulveri...  viss vecs kā pasaule un mode tā vien rinķo... :rofl:
« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 01. jūlijs, 22:01:32 no tuk »

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #46 : 2025. gada 01. jūlijs, 23:41:14 »
Var jau būt, ka arī mūsdienu "brīvā laika" apģērbi kļūs vēsturisk nozīmīgi un cienījamii. Lai notiek!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #47 : 2025. gada 02. jūlijs, 09:24:18 »
beidz, tenisenes un zobu pulveris vēl ir štrunts. Es savos diskotēku gados dabūju no izlases sportistiem ārā metamas adidenes (zilās, ar trīs strīpām), kurām zole totāli caura, sadrupusi papēžos un arī pēdas daļā. Tak uzģenerēju miksli, kur Moment līme pamatā, ielēju trūkstošos zoles fragmentus, iztīrīju visu totāli un vēl 2 gadus pa disenēm notriecu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #48 : 2025. gada 02. jūlijs, 10:03:24 »
Lūk, lūk, vajag tik savu jaunību atcerēties un tā laika vērtības...  :mrgr:  Kad mani pirmo reizi puisis uzaicināja uz diskotēku, izdomāju ka tas no vārda diskutēt...  :fp:   :smej:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #49 : 2025. gada 02. jūlijs, 12:16:27 »
Lūk, lūk, vajag tik savu jaunību atcerēties un tā laika vērtības...  :mrgr:  Kad mani pirmo reizi puisis uzaicināja uz diskotēku, izdomāju ka tas no vārda diskutēt...  :fp:   :smej:

šim gan es nespēju noticēt. Diskotēka tak bija kā tāds aizliegtais auglis, sapņu vieta mazpadsmitgadniekiem. Man jāsecina, ka vai nu Tev ir 95 gadi, un diskotēku vēl nebija, vai arī Tevi pirmoreioz uzaicināja vēl bērnudārzā

Atslēdzies tuk

« Atbilde #50 : 2025. gada 02. jūlijs, 13:27:20 »
Man bija kādi 14 ar pus vai nedaudz vairāk. Pilni 15 toč nebija. Laikam rinķoju citā interešu lokā...  :?:  Iepriekš kādi ne īpaši interesanti klases vakari, kādas draudzeņu dzimšanas dienas... nekāds ballīšu zvērs nebiju... Tāda rātna dzīve ar grāmatu padusē.  :smile:  Tā mana pirmā disene bija Anglikāņos un bija ļoti skaļi, neko daudz nepadiskutēsi  :rofl:  un diezgan aši notināmies staigāt pa Vecrīgu un pļāpāt...
« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 02. jūlijs, 13:32:29 no tuk »