Autors Tēma: Takša izsaukšana  (Lasīts 2929 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Amālija

Takša izsaukšana
« : 2025. gada 11. marts, 07:20:57 »
Vajag jūsu palīdzību.
Nekad neesamu saukusi taksi, izmantojot mobilo telefonu.
Situācija: radam pāris reižu nedēļā no viena pilsētas gala jābrauc uz otru, lai veiktu procedūras.
Zinu, ka pastāv opcija - es izsaucu taksi uz noteiktu laiku un vietu. Apmaksāju.
Jautājums - kas man jādara? Jālejuplādē, piem, Bolt aplikācija? Un tālāk?

Atslēdzies Trix

Atb: Takša izsaukšana
« Atbilde #1 : 2025. gada 11. marts, 09:52:07 »
Ja cilvēkam grūti pašam pārvietoties, ir pieejams speciālais transports (samarieši, medispec). Samarieši vēl pavadoni piedāvā, kas aizved līdz procedūru vietai. Cenas arī nebija kosmiskas, kad skatījos.

Ja cilvēks brīvi staigājošs, vajadzīgs vienkārši transports, tad, protams, ne. Par takšiem man pieredzes nav.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #2 : 2025. gada 11. marts, 10:02:06 »
It kā brīvi staigājošs. Bet pavārgs. Dažreiz.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #3 : 2025. gada 11. marts, 10:14:16 »
Bolts darbojas pèc gps lokàcijas. Ja vajag noteiktà laikà, tad nav uzticams!! Ir dàrgàks  - 8500 x taksi. Piezvani pasaki cikos vajag. Nosauc adresi un ir.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #4 : 2025. gada 11. marts, 10:21:55 »
Bolts darbojas pèc gps lokàcijas. Ja vajag noteiktà laikà, tad nav uzticams!! Ir dàrgàks  - 8500 x taksi. Piezvani pasaki cikos vajag. Nosauc adresi un ir.
Tur iepriekš var samaksāt? Arī vajag aplikāciju? Vai zvans pa tiešo?

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #5 : 2025. gada 11. marts, 11:27:52 »
Tā lēnām top skaidrs. Paldies.

« Atbilde #6 : 2025. gada 11. marts, 13:16:08 »
Bolts patiesībā ir diezgan vienkārši lietojams un, šķiet, pēdējā laikā viņiem ir arī opcija uz noteiktu laiku. Un es esmu pāris reizes saukusi citiem, kam telefonā nav Bolta/nemāk apieties, nebūdama kopā ar viņiem, tikai tad tev savā telefonā jāizslēdz lokācijas noteikšana un jāpasūta mašīna uz konkrētu adresi. Un tad jāzvana vedamajam un jāpasaka mašīnas numurs un pēc cik min atbrauks. Var iestatīt, ka maksu novelk no kartes vai ka maksāsi skaidrā. Sākumā drusku pabaksties pa to aplikāciju, paskaties, kas kur iestatāms. Galvenais ir, lai sākumpunkts nebūtu gluži mežā :) Mums mēdz būt tā, ka UZ kapiņiem mašīna atrodas pāris min laikā, bet kapiņos (Jaunie Bolderājas) var nākties padirnēt/panervozēt, kamēr kāda mašīna tomēr uzrodas.   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #7 : 2025. gada 11. marts, 13:24:54 »
Izrādās, ka man jau ir Bolt aplikācija. Papētīju. Jāmēģina vispirms no slimnīcas uz mājām, lai nevar neko nokavēt.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #8 : 2025. gada 11. marts, 19:45:43 »
Ja ir kritiski lai ierodas precīzā laikā , uz boltu protams nevar paļauties , bet ja ir plus mīnus tad OK

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #9 : 2025. gada 11. marts, 19:48:39 »
skaidrā naudā gan man liekas boltam nevar maksāt

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #10 : 2025. gada 11. marts, 22:21:54 »
Var gan ar karti un arì ar skaidru naudu. Aplikàcijà jàatzìmè veidu kà notèķinàsies.
 Protams, taksistiem labàk tìk, ja ar skaidru naudu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #11 : 2025. gada 12. marts, 09:35:30 »
Ja ir kritiski lai ierodas precīzā laikā , uz boltu protams nevar paļauties , bet ja ir plus mīnus tad OK

ja ir "kritiski" (tā uz +-1 minūte), nezinu kādu pakalpojumu vajag, nesēju varbūt??  :?: 
Transportam vienmēr var būt korķi, tāpēc 10-15 min rezervē noderēs. Man nekad Bolts vairāk par 10 min nav bijis jāgaida. Ok, gadās, ka liels pieprasījums (piem no lidostas) un tad cena uzlec 45 eur uz purčiku, kur parasti 11-14...

manuprāt Bolts ir visus Pandas, BaltiTaxi, u.c. izkonkurējis

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #12 : 2025. gada 12. marts, 11:01:19 »
Ja iepriekš pieteiktais Bolt tax agri no rìta uz lidostu vienkàrši neatbrauc, ticiet, nav patìkama sajùta.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #13 : 2025. gada 12. marts, 12:36:56 »
Izrādās, ka man jau ir Bolt aplikācija. Papētīju. Jāmēģina vispirms no slimnīcas uz mājām, lai nevar neko nokavēt.
Tad jau Tu vari arī ar elektrisko stāvdrāzi laist  :talking:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #14 : 2025. gada 12. marts, 14:39:50 »
Tad jau Tu vari arī ar elektrisko stāvdrāzi laist  :talking:

Jā, pa taisno uz slimnīcu