Autors Tēma: Kā uzzināt par ko google iekasē maksu?  (Lasīts 1555 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Kā uzzināt par ko google iekasē maksu?
« : 2025. gada 13. marts, 11:18:12 »
Atradās automātiskais pārskaitījums google apps. Izrakstā absolūti nesaprotams par ko. Pietiekami daudz, lai negribētos neklapēt ar ausi.

GOOGLE*GOOGLE PLAY APP D02 R296 G.CO/HELPPAY#

Ir viena aplikācija, ko abonēju labprātīgi, bet vai tas ir tas vai kaut kas cits? Un vai tai aplikācijai vispār ir kāda saistība ar google? Varbūt viņai vispār cits saņēmējs.

Lai kā izvairos no jebkā abonēšanas "pirmais mēnesis par brīvu, pēc tam mēs jūs apkāsīsim", nevaru garantēt, ka kaut kur roka nav paslīdējusi ar domu, ka pēc pāris nedēļām viņus nokancelēšu, un šis fakts laimīgi aizmirsts.

Kā var uzzināt ko no manis slauc?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Spārka

Atb: Kā uzzināt par ko google iekasē maksu?
« Atbilde #1 : 2025. gada 13. marts, 11:26:43 »
Atbilde no Grok:
Pārbaudi datumu un summu izrakstā
Vispirms pieraksti precīzu datumu, summu un jebkādu papildu informāciju, kas redzama izrakstā (piemēram, darījuma kodu vai atsauci). Tas palīdzēs identificēt maksājumu.

Pārskati savu Google kontu
"Google Apps" visticamāk attiecas uz kādu Google pakalpojumu, piemēram, Google Workspace (agrāk G Suite), Google Play, Google Drive papildu krātuvi vai kādu citu abonementu. Lai to pārbaudītu:
Ielogojies savā Google kontā (https://myaccount.google.com).

Dodies uz sadaļu "Maksājumi un abonementi" (Payments & Subscriptions).

Tur redzēsi visus aktīvos abonementus un vienreizējos maksājumus, kas saistīti ar tavu kontu. Meklē atbilstību datumam un summai no izraksta.

Pārbaudi e-pastus no Google
Meklē savā e-pastā (ieskaitot mapi "Spam" vai "Reklāmas") jebkādas kvītis vai paziņojumus no Google. Parasti Google atsūta apstiprinājumu par maksājumiem uz e-pastu, kas saistīts ar kontu. Meklē vārdus "Google", "Google Apps" vai "Google Workspace" ap maksājuma datumu.

Sazinies ar banku
Ja Google kontā nekas skaidrs neparādās, sazinies ar savu banku. Viņi var sniegt papildu informāciju par maksājuma izcelsmi, piemēram, precīzu saņēmēja konta nosaukumu vai darījuma aprakstu, kas varētu dot mājienu.

Sazinies ar Google atbalstu
Ja joprojām neesi droša, vari vērsties pie Google atbalsta:
Dodies uz https://support.google.com.

Izvēlies attiecīgo produktu (piemēram, Google Workspace vai Google Play) un sazinies ar atbalsta komandu, norādot maksājuma datumu un summu. Viņi var palīdzēt noskaidrot, par ko tas bijis.

Pārbaudi, vai kāds cits izmanto tavu kontu
Ja tev nav ne jausmas, kas tas varētu būt, iespējams, vērts pārbaudīt, vai tavs Google konts nav ticis izmantots bez tavas ziņas. Sadaļā "Drošība" (Security) savā Google kontā vari apskatīt pēdējās aktivitātes un pieslēgtās ierīces.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2025. gada 13. marts, 12:40:29 »
Paldies, vakarā palūrēšu.
Sveši te nešiverē, tas tiešām tā ir. Tas ir vai nu par to vienu aplikāciju, vai kaut kas kas ir aizmirsts atslēgt.

Bet vispār tas nebūs vienkārši, ņemot vērā, ka maksimāli visur es lodāju ar kreiso google kontu. Jo besī pierē iegravētais svītrkods (t.i., kad tu brīvprātīgi visiem un visur izsūti informāciju par sevi, ieskaitot pirkstu nospiedumus un portretu, sk. telefona atbloķēšana ar biometriskajiem datiem).

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #3 : 2025. gada 13. marts, 13:44:11 »
man katru mēnesi kaut kādu divīti paņem par datu glabāšanu, jo es parakstījos uz lielāku bilžu krātuvi.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #4 : 2025. gada 13. marts, 19:53:41 »
Es pie šaubīgiem pasūtījumiem kas var pārvērsties abonementos ko aizmirst norādu virtuālo revoluta karti, kas defaultā tukša. Tad kādu laiku nāk asaraini ēpasi ka nav varējuši pagarināt kādutur herņu un tad liekas mierā  :mrgr:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #5 : 2025. gada 13. marts, 22:24:12 »
Man defoltā stāv aizliegums "iepirkties internetā". Ieslēdzu uz konkrētu pasūtījumu, ja vajag, un momentā atslēdzu.
Un kartē nekā diža nav.
Par konkrēto jautājumu – es domāju, ka zinu kas tas ir, bet gribēju pārbaudīt. (Nesanāca šovakar mierīgi paložņāt, gan jau citudien).

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #6 : 2025. gada 14. marts, 10:55:10 »
iznāk ka Googlis apiet interneta maksājumu aizliegumu ?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #7 : 2025. gada 14. marts, 11:14:52 »

Nu daudzas aplikācijas to māk...vienīgā iespēja neielaisties ar viņiem. Pie tam šitas varbūt nemaz nav pirkums, bet piemēram tiešais debets. Vienreiz ķeksi pamanīji/nepamanīji, tagad maksā. Mazmeitai beidzās ar to, ka mainīja karti. Neko tur atcelt atsaukt nevarēja...

tāpēc katru mēnesi rūpīgi japēta konta izraksti

Atslēdzies Trix

« Atbilde #8 : 2025. gada 14. marts, 11:21:19 »

Visticamākais, tas ir tas viens mans brīvprātīgais maksājums. Gribēju pārbaudīt vai tiešām, tāpēc jautāju.

Bet ja tu esi uz kaut ko parakstījies, tad jā, gūglis pats pievāc naudu savā paredzētajā datumā neatkarīgi no tavas atļaujas maksāt ar karti internetā. Es vienu brīdi abonēju vienu vajadzīgu programmeli, reizi mēnesī atnāk paziņojums no bankas par to, ka ir pārskaitīts x,99 uz google.