Autors Tēma: Princis tev blakus....  (Lasīts 4693 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Princis tev blakus....
« Atbilde #15 : 2025. gada 04. augusts, 23:11:42 »
Tēmā viss vienā ķīselī... dāma55 kura neredz gana iekārojamu kungu, sieviešu un vīriešu virsvars,  ļaunie un augstprātīgie skatieni un dzīvildze, darba meklējumi 55+... par ko tad īsti tā tēma...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #16 : 2025. gada 05. augusts, 01:31:21 »
Par neko.
Katrs redz savu, aizvelk citā virzienā, bet, mēģinot paskaidrot, tēma sazarojas.

Bet vispār katrs redz tēmās to, ko pats grib redzēt neatkarīgi no rakstītā. Sekojoši - tēmām vispār nav jēgas. 😃

Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #17 : 2025. gada 05. augusts, 07:25:57 »
Tēmām ir gan jēga. Jebkura tēma iekiustina smadzeni, liek aizdomāties. Kā tas bieži raksturīgs, tiek meklēti argumenti, lai apgāztu viedokli. Vai paplašinātu. Garlaicīgāk būtu, ja visi medainās balstiņās piekristu 100%.
Un cilvēki, viņu gaumes ir dažādas. Vīram bija draugs, kuram patika kuplas dāmas. Kad viņš izteica man komplimentu, ka ļoti labi izskatos, sapratu, ka ar steigu jāsēžas uz diētas.
Pieturā katru rītu ir gandrīz vieni un tie paši cilvēki. Manu uzmanību piesaistījis viens vīrietis. Tā minimāli, bet redzei patīkami. Šodien ievēroju, ka viņš arbūzu ir ēdis :mrgr:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #18 : 2025. gada 05. augusts, 07:54:05 »
Jā, ļoti daudz cilvēku ar lieko svaru. Un ģimenes ārsts tur var hoš pakārties. Lai vai kā cilvēki smīkņā un aprej jauno ASV veselības ministru, bet viņa centieni ierobežot miskastpaiku ir visai cienījami un atbalstāmi.

Jā, padomijā nebija pārpilnības un uz darbu uz skūteriem un stāvdrāžiem nebrauca. No Torņakalna stacijas uz Stradiņiem raitā solī (30 minūtes!). Vai no Ķīpsalas uz Zasulauku. Vakarā pēc darba vēl rindas un paikas somas, ja ko izdevās samedīt. Brīvdienās pa mežu uz jakti vai bekās. Slaidā līnija garantēta. Mēs šajā ziņā izlaižamies kā pīles sūds uz šķipeles.

Ja cilvēks nav galīgi vecs un slims, neatzīstu paikas piegādi. Kā var paļauties uz citu SAVA ēdiena izvēlē?

Šāda sēniska dzīvesveida rezultāts ir tas arbūzs, kas beigās spiež uz kājām, nierēm, asinsvadiem, bikšgumiju un padara apkārtējo acis durstīgas un spoguli vienkārši riebīgu.

Pavēroju apkārtējos un jāatzīst, ka simpātiskie cilvēki neatkarīgi no dzimuma tomēr vairumā gadījumu ir rosīgie. Ja cilvēks skrien uz pasākumiem, brauc aplūkot jaunas vietas, viņam nebūs vienaldzīgi, kā citi viņu uztver - būs visnotaļ sakopies.

Ai, galvā putra...
Visus sakost!

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #19 : 2025. gada 05. augusts, 08:39:30 »

Ja cilvēks nav galīgi vecs un slims, neatzīstu paikas piegādi. Kā var paļauties uz citu SAVA ēdiena izvēlē?

Nu nesaki viss. Es - pilsētniece. Ne man lauku, ne pagraba, ne pieliekamā. Auto arī nav. Viss pašai jānes. Ja kādi "godi", tad gan kartupeļi no veikala, gan gaļas klucis, gan gurķu burka, gan vīna pudele.  Panes nu. Pa vairākām reizēm. Un citi taču neizvēlas. Pats no kataloga izvēlies ko vēlies.  Uzrunā Barboras reklāma - "nu ko Tu nes!". Tik nesaprotu ko tie pārtikas kurjeri nopelna. Un baigais suņa darbs - paku pakām pie katra dzīvokļa.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #20 : 2025. gada 05. augusts, 09:06:48 »
Gan jau bija domāti visādi fastfūdu piegādātāji.
Bet nu padlaikus neidealizētu, tāpat rešņu netrūka... visādas panētās karbonādes, rasoli, cepti kartupeļi ar cauraudžiem, krējuma salāti un kas tik vēl, mājās ēdot jau ar var nobaroties ja tāda vēlme...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #21 : 2025. gada 05. augusts, 09:08:32 »
Jā, ļoti daudz cilvēku ar lieko svaru. Un ģimenes ārsts tur var hoš pakārties.

paskati tos pašus ģimenes ārstus... lai Dies nogrābstās.. ar veselīgu dzīvesveidu tur nav nekā kopēja.
Jā, zinu,zinu, garās pieņemšanas utt. Bet neviens neliedz izvērtēt produktus ledusskapī, staigāt kājām un papildus kustēties.
Jā, es zinu atrunas - ja tik daudz jāstrādā, kas, es nevarēšu vēl ēst to, kas garšo un nopirkt visērtāko mašīnu? Kam tad es strādāju? ... - visam, bet ne spogulim un veselībai..

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #22 : 2025. gada 05. augusts, 09:24:18 »
Atgriežoties pie sākuma (vismaz kā es to sapratu). Mans, ja tā var teikt - fetišs ir zobi. Satiekot cilvēkus, vispirms skats mutē. Zobārstniecība dārga. Ļoti. Saprotu, ja ir ļaudis, kuri neiet pie zobārsta, jo nevar atļauties. Bet zinu pārtikušus, pat teiktu turīgus, kuriem lielas mājas, jaudīgi auto, dārgas drēbes, bet mutē - kapsēta. Un tiem filozofija apmēram tāda- neies taču mutē ieguldīt TĀDU naudu. Mantojumā neatstāsi, pats arī nezini cik ilgi tā dzīvošana. Tā nu staigā tukšumi mutē un atlikušie - dzelteni nomelnējuši.

Atslēdzies reno

« Atbilde #23 : 2025. gada 05. augusts, 10:06:42 »
    Kas tad nu mēs būtu bez tēmām! Jau tā tik maz, bet, kā kaut kas interesants gadās, tā visi piedalās. Tas jau tieši forši un smieklīgi, kā tēma sazarojas, aizklīst tik tālu, ka Spārkai Siāmas dvīņi jāatdala un jātaisa jauna.
    Paikas piegādes. Pa ielu diezgan regulāri braukā Barbora. No manis tuvākais veikals kājām kādu pusstundu. Atpakaļ ar riteņsomu? Var jau. Kādreiz man bija, kad ar vilcienu bija jābrauc iepirkties. Jo nostaigāt jau var, bet tos smagumus atpakaļ stiept es vnk fiziski nevarētu. Arī tagad patīk, ja ar veikala ratiem var piebraukt pie mašīnas.   
     Znots nesen  izteicās, cik labi varot e-veikalā visu salasīt. Pats gan vienmēr īstā veikalā iet, gaļu pie noteiktas pārdevējas CT pērk.  Un kā tad es bez tirgus un busiņiem! Tas gan nebija domāts kā mājiens, vnk apcere.
  Sen nav CT būts. Vajadzētu uz nakts tirgu aizbraukt :mrgr:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #24 : 2025. gada 05. augusts, 10:29:04 »
Satoti Lolitas Tomsones raksts "Vecā, resnā Aspazija". O

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #25 : 2025. gada 05. augusts, 11:01:58 »
Ja nav auto, tās piegādes ir noderīga lieta. Ej nu sastiep visus smagumus uz rokām. Turklāt ne visi dzīvo veikalu tiešā tuvumā. Es bieži vien no mašīnas ar vienu reizi nemaz visu atnest nevaru, kas tur pa dienu apkārt braukājot salasīts. Un tiešu korelāciju starp piegādēm un lieko svaru nesaskatu.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #26 : 2025. gada 05. augusts, 11:52:31 »
Satoti Lolitas Tomsones raksts "Vecā, resnā Aspazija". O

Man sen jau tas Rainis nepatika!

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #27 : 2025. gada 05. augusts, 11:53:58 »

Man sen jau tas Rainis nepatika!
Kā dzejnieks vai kā vīrietis?

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #28 : 2025. gada 05. augusts, 12:05:39 »
Gan kā dzejnieks, gan kā vīrietis, cik nu pēc lasītā var spriest. Kā dzejnieks - nu nepatīk man tāds pārlieku eksaltēts stils.
 Ienāca prātā Amanda Aizpuriete. Talantīga, bet nevīšīga. Laikam jau tomēr depresija pie vainas, ka tā.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #29 : 2025. gada 05. augusts, 12:06:27 »
nevīŽīga..