Autors Tēma: Princis tev blakus....  (Lasīts 4681 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Atb: Princis tev blakus....
« Atbilde #30 : 2025. gada 05. augusts, 14:17:57 »
Aizpuriete riktīga katastrofa, tas gan.

Jā, zobi ir rādītājs. Neatceros nevienu štramu kungu vai šiku kundzi ar kapsētu mutē. Ja pieskata matus, apavus un apģērbu, tad arī pārējo patur sakoptu.

Padomija, ne padomija... es vairāk par to, ka šobrīd ēdamais baisa draza ir. Pat it kā veselīgie produkti ir totāla šausma.

Tapēc ar baudu noplūcu savā siltumnīcā gurķi, tomātu, lociņus, dilles un šņakāju iekšā. Sūds par ne visai šiko manikīru, toties sīkums veselīgs un ar vēderu nesirgst pat tad, kad citi dārziņā pļūtī tālāk kā redz. Jā, jā, rotavīruss. Bet arī to pārcieš nemanot.

Nesen paskatījos ar kritisku aci uz uztura speciālistu ieteikumiem. It kā jau viss pareizi, bet diemžēl neviens neņem vērā no kā tie produkti sastāv un kā audzēti! Vecās produktu tabulas neviens nav pārstrādājis un nedrīkstētu tikt izmantotas.

Par prinčiem. Stāvot sastrēgumos pētu garāmgājējus.  Vēmiens nāk! 90% izskatās vienkārši pretīgi. Ok, labāk ģērbtie un situētie brauc mašīnās.  Bet Alfā, Spicē, Nekropolē tas pats skats! Ne stājas, ne gaitas, ne figūras, ne gaumes. Toties esot ērti. Kā var būt ērti gavnadavos ar zoli, kas neļauj kājas salikt kopā? Vai biksēs, kuras ik pa 15 sekundēm jāpavelk virs plikās di@sas un lai nevazājas zem tiem pašiem gavnadaviem? Vai līkā, sakumpusī mugura, kura samazina plaušu tilpumu uz pusi no fizioloģiskā?

Nē, nu ir arī smukuļi. Atliek vien cerēt, ka intelekts arī tur pievienots... visbiežāk tā ir, jo tie interesējas par apkārtni, sporto vai pat dejo!
Visus sakost!

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #31 : 2025. gada 05. augusts, 14:55:44 »
Nez, Armanda Birkena arbūzi mani diži satrauktu? :scratch:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #32 : 2025. gada 05. augusts, 15:08:26 »

Vēlos precizēt: vai ar arbūzu domā lieko svaru? Ja tā, tad iedomājies viņu pliku :blushing:  un sevi kopā ar viņu. Vai diži satrauktu? :P

Atslēdzies tuk

« Atbilde #33 : 2025. gada 05. augusts, 15:24:02 »

Birkenam jau 70+, bet šķiet ka nevienu dāmu tik īpaši tie arbūzi tā arī nav satraukuši/uzbudinājuši lai viņu par vīru apņemtu...  :?:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #34 : 2025. gada 05. augusts, 15:25:02 »

Vēlos precizēt: vai ar arbūzu domā lieko svaru? Ja tā, tad iedomājies viņu pliku :blushing:  un sevi kopā ar viņu. Vai diži satrauktu? :P
Ai, viņam brilles, man brilles, viss čikiniekā. Un mums jāsarunājas obligāti plikiem?

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #35 : 2025. gada 05. augusts, 15:26:48 »

Birkenam jau 70+, bet šķiet ka nevienu dāmu tik īpaši tie arbūzi tā arī nav satraukuši/uzbudinājuši lai viņu par vīru apņemtu...  :?:
Varbūt viņam arī kāds vārds preces sakarā bija sakāms? :scratch:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #36 : 2025. gada 05. augusts, 15:32:13 »
Nu redz, Tev viņš simpatizē. Man nē. Tieši tāpēc ievēroju viņa lieko svaru. Tu brilles. :mrgr:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #37 : 2025. gada 05. augusts, 15:36:58 »
Tātad sev simpatizējošiem cilvēkiem, viņu trūkumus neredzam :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #38 : 2025. gada 05. augusts, 15:37:46 »

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #39 : 2025. gada 05. augusts, 15:38:11 »
Birkenam jau nu jēmājas kādreiz būtu garās rindās stāvējušas. Un gan jau ka tagad arī vēl. Bet šis, lūk, negrib ! (Mirttantes tonī)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #40 : 2025. gada 05. augusts, 16:25:28 »
Savulaik viņam bija cerēšanās ar Zani Jančevsku.

Agrāk man viņš arī patika, nu, tur...es zinu, ka mēs vēlreiz satiksimies.. :in-love:..bet tagad viņa arbūzs kuvis ļoti stipri par lielu, tā nu tas ir

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #41 : 2025. gada 05. augusts, 16:35:05 »
Tā jau ir. Ir lietas, kuras atgrūž uzreiz. Citi tās pat nepamana. Nu, piemēram, Alens Delons, bet runājot lūpu kaktiņos siekalas staipās. Nu nekas taču, sīkums, bet  :rat:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #42 : 2025. gada 05. augusts, 16:35:42 »
Savulaik viņam bija cerēšanās ar Zani Jančevsku.

Agrāk man viņš arī patika, nu, tur...es zinu, ka mēs vēlreiz satiksimies.. :in-love: ..bet tagad viņa arbūzs kuvis ļoti stipri par lielu, tā nu tas ir
TV viss ir lielāks :mrgr:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #43 : 2025. gada 05. augusts, 16:56:03 »
TV viss ir lielāks :mrgr:

Nja, Čikāgā personiski diemžēl nesatiku  :mrgr:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #44 : 2025. gada 06. augusts, 14:47:20 »
es te domāju savā nodabā, kuras no tādām publiski zināmām brīvām madamām šajos gados būtu itin sakarīgas (konceptuāli, ne jau personiski). Nāk prātā Braže, laikam gan jaunāka un ar citādu orientāciju, vai arī tikai baumas. Garklāva? Fvz vai brīva, bet atkal jaunāka.. Vairāk uz ātro nevaru iedomāties
« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 06. augusts, 14:53:09 no Bobs »