Autors Tēma: Sliktā terapija. Kāpēc bērni nepieaug. Ebigeila Šraiere Veselības tendences.  (Lasīts 4312 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Paskatījos kas tā tāda.Zeme, atveries.

Atslēdzies tuk

:rofl:

Atslēdzies Pifs

Par psihologiem un psihoterapeitiem savu viedokli, pēc absolūta nolieguma 20 gadu garumā, esmu mainījusi uz pozītīvu. Tikai, diemžēl, joprojām ir ļoti maz profesionāļu šajā jomā. Ir "saštancēti" psihologi,  kuri psiholoģiju studējuši tikai viena vienīga iemesla dēļ - viegli iegūt augstāko izglītību, galu galā "skaisti irst, nav malku cirst". Tas, ka tiek vairāk diagnosticētas smagas slimības, tostarp garīgās, tas, domāju saistīts ar lielākām, kvalitatīvākām diagnosticēšanas iespējām un , protams, masu mediju un sociālo tīklu neierobežota izmantošana.

Atslēdzies Amālija

Kur palikuši indigo bērni?

Atslēdzies tuk

Izauguši.  :mrgr:  Ezotēriķi apgalvo, ka pēc indigo dzima varavīksnes bērni un nu jau tos nomainījuši kristāla bērni...

Atslēdzies Luīze

Skatoties par Glikozes revolūciju, trāpījās šis raksts:
https://www.vivendicentrs.lv/dr-laila-silina-par-glikozes-revoluciju-zinatne-vai-kartejais-mits/

Dr. Siliņai ticu daudz vairāk -jau no paša sākuma man tā grāmata likās tā kā fufelis. Katrs muļķis varētu saprast, ka ēšanas sākumā kārtīgi saēdoties dārzeņus, kartupeļiem vietas būs mazāk. Un tā etiķa dzeršana vispār...
    Šo brīnumgrāmatu izķidājot, droši vien tieši tāpat varētu atrast, ka patiesība un derīgas lietas samaisītas kopā ar pilnīgām muļķībām
    Vēl par Glikozi -izbrīna, ka tāda loģiska dāma kā Kilboka tā var pavilkties uz to etiķūdens dzeršanu. Cerams, ka ar salmiņu. Citādi būs stomatologu revolūcija
Esmu lasījusi "Glikozes revolūciju" (GR) un nupat izlasīju arī Lailas Siliņas viedokli. Man radās iespaids, ka cienījamās dr Siliņas lielākā nepatika ir par to, ka grāmatu uzrakstījusi zinātniece nevis diētas ārste, turklāt balstoties uz SAVU pieredzi. Pa punktiem iztirzājot visus GR trikus, būtiskas pretrunas neredzu. Turklāt GR ir tikai kārtējā grāmata nevis akmenī kaltas rekomendācijas, kuras stingri jāievēro. Bet kopumā GR padomi strādā, tāpēc jau Kilbloka ir tādā sajūsmā.  :)

Atslēdzies Mangusts

Kad esmu šo to paskatījusies par USA internetā - tā vispār ir cita pasaule, no eiropieša viedokļa daudz absurdu lietu, bet pāri visam tikai bizness, nauda par katru cenu... Nomācoši. Tikpat absurda kā Krievija. Ne velti Tramps tika ievēlēts.

Bet par pārējo - viena no lielākajām cilvēku problēmām ir noiet taisni pa šauru laipiņu, neiekrītot vienā vai otrā pārmērību grāvī. Izmest uz ielas, lai bērns izdzīvo, kā var, nevajag, bet nevajag arī auklēties un sargāt no visas pasaules.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck