Autors Tēma: mājas kafejnīcu pasākumi  (Lasīts 2609 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies reno

mājas kafejnīcu pasākumi
« : 2025. gada 14. septembris, 21:23:19 »
Kāda jums pieredze? Ir apmeklētas?

Man laikam sanāk 3 gadu garumā. Vilšanās bija vienreiz Dižstendē, kur saspaidītiem pīrādziņiem kārtīga cena uzlikta. Bet Tiņģeres pils un ķiploku maišelis, Valdemārpils mazpulcēni, Kaltenes ķilavu sautējums bundžiņās -viss bija forši
   Šogad bijām netālu no Jaunpils lauku mājās "Rogas". Man tā vieta tā kā savējā liekas un tādēļ kritizēt negribās. Jo ēdiens bija normāli garšīgs, bez kaut kādiem pārmērīgiem smalkumiem, pie tam nekas nebija jāgaida.  Bija jāpiesakās uz noteiktu laiku, vienā reizē bijām kādi 16.
   Ēdienkarte maksimāli optimāla -2 veidu zupas, 2 otrie, 2 saldie.
   Godīgi sakot, jēra gaļas sautējumā jēra bija pamaz, bet dārzeņi ļoti garšīgi.
   Vilšanos man sagādāja joprojām nesakoptā vide, bišķi atsita kaut kādus kolhoza laikus. Bet laikam jau tas apmeklējumu neietekmē, un paši uz to neiespringst. Nav kā pie "Saimniecēm", kur viss izravēts un nopļaustīts
    Varēja arī nopirkt visādus dārzeņus un pašu cūku sardeles un medniekdesiņas. Sardeles ļoti garšīgas
    Vēl jau tie pasākumi notiek, iesaku, vienmēr būs kas interesants

Atslēdzies tuk

Atb: mājas kafejnīcu pasākumi
« Atbilde #1 : 2025. gada 14. septembris, 22:18:27 »
Paziņas jau kuro gadu rīko, bet mēs kā nē, nav īsti mūsu interešu lokā, varbūt īsti neizprotu to ideju... tā ideja kāda - atbalstīt vietējos ražotājus vai kā... mūsu paziņas gan nav nekādi ražotāji, vienkārši māja laukos, strādā Rīgā, vairāk gan attālināti.
Man laikam gan vairāk profu piedāvājums interesē ja dodos uz restorānu. Kā tā... pagaidām.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2025. gada 14. septembris, 22:30:40 »
 Mēs arī spriedelējām -vai no tā kāds materiāls ieguvums/peļņa vai vienkārši izklaide. Mums sanāca, ka varētu būt peļņa.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #3 : 2025. gada 14. septembris, 23:29:34 »
Tie mūsu paziņas piedalās tīri pelņas dēļ. Par citiem nezinu. Kur vispār "kājas aug" tiem pasākumiem, kāda tā pamatideja?

P.S. Atradu. Ideja aizgūta no Igauņiem, rīko Attīstības aģentūra un Lauku ceļotājs lai veicinātu tūrismu.
« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 14. septembris, 23:35:33 no tuk »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2026. gada 03. augusts, 16:31:22 »
Viesu namā "Kaldaķi" šogad Japānas virtuve. 12. un 13. septembris, ja pareizi atceros. Dažam kā roku pastiept, tuvu.  :)

Pieslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2026. gada 03. augusts, 17:50:49 »
Paskatījos šīgada piedāvājumus. Pārsteidz, ka lielākā daļa ņemas ar īstiem restorānu ēdieniem, visādu valstu, smalki un sarežģīti. Plus vēl izklaides, sacensības un kas tik vēl nē. Kaut kā par daudz sarežģīti liekas, kāda tur "Mājas kafejnīca"
  Mani ieinteresēja tikai "spiestie kartupeļi" kaut kur Bauskas novadā. Tādus ēdām pie radinieces, baigi forši, kraukšķīgi. Īsti tā arī neatceros, kā taisīti, man tā nesanāca. Būs vien vēlreiz jābrauc ciemos

Atslēdzies tuk

« Atbilde #6 : 2026. gada 03. augusts, 19:20:08 »
Jā, tā kafejnīcas būšana vairāk kā reklāma, piedeva kādam jau esošam rūpalam nolasās... cik nu pavirši uzmetu aci piedāvājumam.