Autors Tēma: Par seksu  (Lasīts 2828 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Par seksu
« Atbilde #15 : 2025. gada 20. oktobris, 14:27:00 »
Nu bet lai draudzene rūpējas par savām attiecībām. Meitu, ja jau 2 bērni un turpina kopdzīvi, viss apmierina.

Man viena studiju biedrene nu, savās sudrabkāzās un ar 2 jau pilngadīgiem bērniem, nolēmusi beidzot sakārtot papīrus...
Vairākām kursabiedrenēm studiju gados dzima bērni un ne visas tādēļ precējās. Pilngadīgas sievietes, kā vēlas tā dara, kāds nu tur kauns, no kā? Viena vispār apzināti ieņēma bērnu no mūsu jaunā, gudrā, mačo tipa pasniedzēja jo labs genofonds. Viņš tā arī nezina ka tā skaistā, gudrā meitiņa ir viņa meita.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #16 : 2025. gada 20. oktobris, 14:33:13 »
Nu bet, ja meita ar savu neformālo ģimeni dzīvo pie vecākiem. Tur viss ir tā kā kārtībā. Daudz maz: puisis ceļ māju. Kaut kad būs gatava. Tad jau dzīvos savu dzīvi.
 Viegli un vienkārši ir runāt par citiem. Jautājums: vai vēlētos, lai Tava meita (ja tāda ir/būtu -nezinu par Taviem bērniem neko) bez izglītības un bez darba viena audzinātu bērnu? Un Tev kā mammai būtu jāatbalsta?
Es nevēlos.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2025. gada 20. oktobris, 14:41:45 »
Pats par sevi, ka vecāki saviem bērniem vēl to labāko, bet ja nu dzīve tā iegrozās un tā būtu meitas izvēle audzināt bērnu vienai, man nekāda kauna vai nosodījuma gan nebūtu. Ja nepieciešams, piedāvātu palīdzību, tas arī viss. Viņas dzīve, viņas izvēles... Spiest precēties, kāds absurds... Ja nevēlas, tāpat izšķirsies, agrāk vai vēlāk  :?: 

Draudzenes situācijā varbūt tur cits moments, ja ceļ māju vīrietis juridiski "brīvā" statusā, kā sanāk ja tomēr pēc uzcelšanas šķiras? Skaitās vīrieša manta ne laulības laikā iegūta? Var būt lielāks ķimeris lai pierādītu sievietes ieguldījumu dalot mantu, ne? Varbūt tādēļ arī nebildina  :?:
« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 20. oktobris, 14:53:50 no tuk »

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #18 : 2025. gada 20. oktobris, 14:54:02 »
Pats par sevi, ka vecāki saviem bērniem vēl to labāko, bet ja nu dzīve tā iegrozās un tā būtu meitas izvēle audzināt bērnu vienai, man nekāda kauna vai nosodījuma gan nebūtu. Ja nepieciešams, piedāvātu palīdzību, tas arī viss. Viņas dzīve, viņas izvēles... Spiest precēties, kāds absurds... Ja nevēlas, tāpat izšķirsies, agrāk vai vēlāk  :?:

Tās bija sabiedrības uzspiestās normas kā cilvēkiem jāuzvedās konkrētās situācijās. Agrākos laikos - kauns un negods.
Tagad: protams, laulības neko negarantē. Dievs pasarg, kādas vēl garantijas! Bet, ja cilvēki ir noformējuši attiecības, tas šad un tad atvieglo gan mantošanas, gan dažādus ar aprūpi saistītus procesus. Jaunībā jau parasti nedomā, ka var notikt arī kas slikts.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #19 : 2025. gada 20. oktobris, 15:40:03 »
precoties jaunībā, neviens toč par mantošanu nedomā, pārsvarā vēl nav nekā ko mantot. Kur nu vēl par aprūpi. Bet man patīk tā kaut kāda - teiksim attiecību kā pabeigtas formācijas sajūta. Ne tikai savas laulībs sakarā. Arī, kad citi apprecas. Tas simbolizē stabilitāti, briedumu attiecībās un domāšanā, kaut kādu nākotnes vēlamo formējumu.
Protams, visam ir izņēmumi, kur tad bez tiem.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #20 : 2025. gada 20. oktobris, 16:55:27 »
Par to - vēl pirms 40 gadiem neprecēta meita kauns un negods, nu nez', varbūt kur laukos...

Kāda nu nevainība ar pirmās nakts tiesībām...  :?: 

Mūsdienās ne vairs ņem, ne vairs dod. Nodarbojas ar seksu.  :mrgr:

tas kautkāds petings-fingerings. Labi ja viens otram, nevis katrs sev  :mrgr: :smej:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #21 : 2025. gada 20. oktobris, 16:59:19 »
Man daži jautājumi par seksu. Sāksim ar terminiem.
Kāpēc saka - sieviete atdodas. Mulsina tas vārds "atdodas". No vienas puses, skaidrs  - še, ņem. No otras puses, bieži sievietevir aktīvā ņēmēja.
Krievu valodā skan tāpat. Kā ir citās valodās?

Viss atkarājas - sieviete dupsī dod, mutē ņem, kas tur ko nesaprast?? ;)

aņuks pie reizes. Sīks pajautā vecākiem - ko nozīmē minets... vecāki saskatās, mamma nosarkst un saka, nu tad ir kad mutē ņem...  :blushing:  vīrs palabo DOD mutē, mums taču dēls aug, dārgā...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #22 : 2025. gada 21. oktobris, 15:10:39 »
Turpinām par seksu?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #23 : 2025. gada 21. oktobris, 21:03:28 »

Viss atkarājas - sieviete dupsī dod, mutē ņem, kas tur ko nesaprast?? ;)

Dažs labs jau tev visu izskaidroja, ko tur vēl turpināt...  :?:   :mrgr: