Autors Tēma: smieklīgi hobiji  (Lasīts 2230 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies reno

smieklīgi hobiji
« : 2025. gada 24. oktobris, 09:52:49 »
Man tāds ir (nu jau gandrīz bija) postcrossing.com. Pie tagadējām pastmarku cenām  :f-palm:
 no 0,65, kad sāku uz 2,54 -tas vairs nav interesanti. Ārpus EU pat 3,77. Un arī vispārīgi vairs neliekas interesanti, lai gan pastkastē atrast to kartiņu vienalga, ir forši.
Reizi gadā Latvijas Pasts sarīko ballīti, kuras laikā aizsūtīt var pa velti. Tad nu visi sapulcējušies ( ap 100) kaudzēm vien, jo visa gada garumā sakrātas "brīvās adreses"

Paskatījos sarakstos -pa šiem gadiem interesantākās valstis, no kurām saņemts ir:
Bangladeša, Mongolija, Puertoriko, Namībija, Uganda , Irāka, Jaunkaledonija
Vēl Albānija, Maroka, Kuba, Azerbaidžāna, Uzbekija -tās tādas parastākas

Visvairāk Vācija, Somija, Nīderlande

Atslēdzies Pifs

Atb: smieklīgi hobiji
« Atbilde #1 : 2025. gada 24. oktobris, 10:51:18 »
Nemaz tik smieklīgs šis hobijs nav.  :)  Mans bērns arī bija iesaistījies šādā pasākumā. Bija interesanti.
Pati nevaru izdomāt kāds man būtu hobijs vēl piedevām smieklīgs.  Nupat draudzene paaicināja līdz uz nakts autofoto orientēšanos. Iepatikās. Ja ņems līdz, tad varbūt šis kļūs par manu hobiju.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #2 : 2025. gada 24. oktobris, 10:55:01 »
Slēpņošana tādā slinka amatiera līmenī.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #3 : 2025. gada 24. oktobris, 14:06:24 »
Slēpņošana ir super un nemaz nav smieklīga (nu, ja vien neslēpņo no mašīnas – kur var piebraukt, tur paskatās... Kā mēs :D).
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2025. gada 24. oktobris, 14:43:30 »
Domāju, domāju, kas varētu skaitīties tāds smieklīgs  :scratch:  un vienu lietu iedomājos - man patīk japāņu mīklas vai japāņu zīmējumi, kā nu viņus pareizi nosaukt. Tante nopietnos gados, bet nopērku žurnāliņu, vismīkstāko (9B) zīmuli, pamatīgu dzēšgumiju un nodarbojos ar to, ka aizkrāsoju rūtiņas :D

Pieslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2025. gada 24. oktobris, 15:14:06 »
Es pat nezinu tādas aizkrāsojamas rūtiņas!

Manai māsai ir vesela kurpju kaste ar krāsainajiem zīmuļiem, viņas izkrāso mandalas un citas pieaugušo krāsojamās grāmatas

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #6 : 2025. gada 24. oktobris, 15:15:54 »
Lasot dažu labu iesniegumu, izdomāju hobiju vecumdienām. Rakstīt dīvaini nesaprotamus iesniegumus iestādēm. Apejot pilnmēnesi. Joks. Bet kas zina, kas zina.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #7 : 2025. gada 24. oktobris, 15:35:39 »
Es pat nezinu tādas aizkrāsojamas rūtiņas!
A es nezinu, kas ir postcrossing :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #8 : 2025. gada 24. oktobris, 15:39:54 »
Lasot dažu labu iesniegumu, izdomāju hobiju vecumdienām. Rakstīt dīvaini nesaprotamus iesniegumus iestādēm. Apejot pilnmēnesi. Joks. Bet kas zina, kas zina.
Atcerējos to sludinājumu "Pensionāre ar juridisko izglītību par atlīdzību izbesīs jebkuru iestādi pēc jūsu izvēles" :D

Pieslēdzies reno

« Atbilde #9 : 2025. gada 24. oktobris, 16:03:44 »

Japānas draudzeni Ikuko ieguvu caur postcrossingu

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #10 : 2025. gada 24. oktobris, 16:10:12 »
Nu jā, tā droši vien var gūt jaunas pazīšanās. Bet tādai nekomunikablai īgņai kā man nepiemērota nodarbe  :mrgr:

Pieslēdzies reno

« Atbilde #11 : 2025. gada 24. oktobris, 16:40:28 »
Tieši tādai vispiemērotākais. Nekādu pienākumu. Gribi, ņem datora izlozētu adresi, negribi, neņem.Vari neko nesūtīt mēnešiem. Bet attiecīgi arī nesaņemsi.  Vari rakstīt daudz, bet cik nu uz tādas kartiņas uzrakstīsi. Uzrakstīt tikai Happy Postcrossing gan skaitās sliktais tonis

Interesants process vienmēr ir izvēlēties sūtāmo kartiņu, jo savā profilā uzrāda vēlmes, kas tā īpaši patīk. Dažiem saraksts garumgarais, dažiem -sūti, ko gribi.

Bet tagad jau tās izmaksas tādas, ka jābūt baigam entuziastam. Bet joprojām ir, to Pasta ballītē varēja redzēt

Draudzība ar Ikuko drīzāk laimīga sagadīšanās, nevis norma. Manas labākās tortes recepti gan arī saņēmu no vienas dāmas ASV

Atslēdzies Trix

« Atbilde #12 : 2025. gada 25. oktobris, 00:25:57 »
Domāju, domāju, kas varētu skaitīties tāds smieklīgs  :scratch:  un vienu lietu iedomājos - man patīk japāņu mīklas vai japāņu zīmējumi, kā nu viņus pareizi nosaukt. Tante nopietnos gados, bet nopērku žurnāliņu, vismīkstāko (9B) zīmuli, pamatīgu dzēšgumiju un nodarbojos ar to, ka aizkrāsoju rūtiņas :D

Pameklē aplikāciju tipa Nanograms. Arī ļoti laba - ir backfeed vai ir pareizi vai nav. Ja limitē telefons, tad vairāk par 15x15 nevar uztvert. Uz planšetes noteikti var vairāk.
Es ieviesu Nanograms Katana. Atgādināji, būs jāieiet, droši vien ir jaunas bildes, iepriekšējās visas izkrāsoju. Tur ir arī krāsainas, bet es kaut kā nepieņēmu, melnbaltās labākas..

Bet arī par smieklīgu negribētos saukt. Viss, kas kustina smadzeni, ir labs.

Ilgi domāju, kas varētu būt smieklīgs hobijs. Krāt zīmuļus? Dziedāt šķūnī? Aust mazas bildītes? Kārtot Lego klucīšus pa kastītēm? Remontēt salauztas bērnu rotaļlietas (jo īpaši, ja nav plānā mazbērnu uzplūdi). Risināt wordle? Vells, bet neizdomāju. Man viss, kas patīk, nešķiet smieklīgs. Šajā punktā es toleranta.
Es mācos svešvalodu, ko man nekad nevajadzēs. Alcheimera iebiedēsanai. Uznāca mendele, ņemos jau pāris gadus ar vidēji vājiem panākumiem. Kā suns - pat kaut ko saprotu, bet pateikt neko jēdzīgu nevaru. No vienas puses smieklīgi, jo bezjēdzīgi. Bet atklājas jauni apvāršņi un ir interesanti.

Ar pusaci krāju zīmuļus - suvenīrus no dažādām vietām, vēsturiskos padomju, visādus. Bezjēdzība konkrētā, toties ir atbilde uz "ko tev atvest no ceļojuma?"

Jūtu, ka ieviesīšu vēl vienu absolūti bezjēdzīgu hobiju, bet par to pēc testa versijas.

Krāju sūdeļus "a ja nu ievajadzēsies". Smieklīgi, jo ievajagas tieši to bezjēdzīgo silikona aproci, kam sen laiks utiļā. Bet šī man strādā kā saķere dzijas tinamajai spolei.

Īstenībā nekas nav smieklīgs, kas kādam sagādā prieku.

Viena bilde - pabeigts zīmējums. Otra - ikona.

« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 25. oktobris, 00:31:38 no Trix »
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #13 : 2025. gada 25. oktobris, 10:51:43 »
Vaļasprieki dzīves laikā bijuši vairāki un dažādi, sākot ar sērfošanu, bridža spēli draugu lokā un beidzot ar kaligrāfiju... daži saglabājušies, citi sevi izdzīvojuši. Bet ja jādomā par smieklīgāko, pat nezinu...  :scratch:  Nu varbūt ielūkošanās SF kad kļūst garlaicīgi...  :?: 

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #14 : 2025. gada 25. oktobris, 10:55:51 »
Nu varbūt ielūkošanās SF kad kļūst garlaicīgi...  :?: 
Tādā skatījumā SF uzturēšana un pieskatīšana arī skaitās :mrgr: