Autors Tēma: Brāāļi Ziemeļi "Lāstekas".  (Lasīts 6137 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Amālija

Atb: Brāāļi Ziemeļi "Lāstekas".
« Atbilde #30 : 2025. gada 10. novembris, 12:05:05 »
Man no Radio 2 tikko atsūtīja. Ja mācēšu, ielikšu.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #31 : 2025. gada 10. novembris, 12:07:30 »

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #32 : 2025. gada 10. novembris, 12:47:01 »
Amālija izbesīja rādžiņu un šie atsūtīja  :rofl: :yes:
Nē, es šitādu neatceros dzirdējis. Ja nu vienu reizi deviņdesmitajos, ko galīgi neatceros. Nujā, es gan uz zaļumballēm Bīriņos nestaigāju..

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #33 : 2025. gada 10. novembris, 12:50:04 »
Neko neizbesīju. Pieklājīgi uzrakstīju, palūdzu. Latvija ir tik maza, ka katrs šķiet kā paziņa.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #34 : 2025. gada 10. novembris, 13:30:13 »

Nē, es šitādu neatceros dzirdējis. Ja nu vienu reizi deviņdesmitajos, ko galīgi neatceros. Nujā, es gan uz zaļumballēm Bīriņos nestaigāju..
Ak, cik daudz snobisma, nu nepārsprāgsti tikai. Brāļi Ziemeļi bija populāri tai laikā, un, lai viņu dziesmas dzirdētu, nebija jāapmeklē lauku zaļumballes. Pietika klausīties radio.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #35 : 2025. gada 10. novembris, 13:38:14 »
Kāds nu tur snobisms, es arī pirmoreiz dzirdu Lāstekas. Sniedziņš tiešām skanēja no katra "gludekļa" un to arī visi atceras. Ka cilvēkiem mēdz būt cita, ne radio2 muzikālā gaume, tādu domu nepieļauj?

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #36 : 2025. gada 10. novembris, 13:48:16 »
Kāds nu tur snobisms, es arī pirmoreiz dzirdu Lāstekas. Sniedziņš tiešām skanēja no katra "gludekļa" un to arī visi atceras. Ka cilvēkiem mēdz būt cita, ne radio2 muzikālā gaume, tādu domu nepieļauj?
Snobisms tika attiecināts uz Bīriņu zaļumballi, ne radio2. Vai tajā laikā maz bija radio2?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #37 : 2025. gada 10. novembris, 13:50:03 »
Pieļauju, ka gaumes mēdz būt visādas un zināšanas/nezināšanas visādas. Var neatcerēties, nezināt un nebūt dzirdējis, tas normāli. Man tikai pretīgi dzirdēt šo snobismu, ka latviešu mūzika = lauku zaļumballe.
Lai kā man nepatiktu smagais roks, es taču nesaku, ka tā ir narkomānu pritona mūzika/troksnis.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #38 : 2025. gada 10. novembris, 13:56:21 »
Zaļumbaļlēs jau tāda tipa mūziku arī spēlē, tak ne jau metālu vai repu...  :?:  Nekādu snobismu tur neredzu... Latviešu mūzikā jau dažādi stili pārstāvēti, ne vien šlāgeris, arī roks, metāls, reps = latviešu mūzika ja tā radīta Latvijā  :?:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #39 : 2025. gada 10. novembris, 13:58:50 »
Zaļumbaļlēs jau tāda tipa mūziku arī spēlē, tak ne jau metālu vai repu...  :?:  Nekādu snobismu tur neredzu...
Tu esi vai izliecies? 
Bet principā vienalga. Es necentīšos skaidrot acīmredzamas lietas.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #40 : 2025. gada 10. novembris, 14:01:01 »
Par ko man jāizliekas???

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #41 : 2025. gada 10. novembris, 16:15:49 »
Ak, cik daudz snobisma, nu nepārsprāgsti tikai. Brāļi Ziemeļi bija populāri tai laikā, un, lai viņu dziesmas dzirdētu, nebija jāapmeklē lauku zaļumballes. Pietika klausīties radio.
stulbi, bet es LR1 arī neklausījos :?: Zināju tikai par sniedziņu balto - kā tā līdz manīm nonāca, nav tiešu ziņu :D .. "ja tevi nemīl neviens... tad laikam nav ar par ko mīlēt.. " :rofl:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #42 : 2025. gada 10. novembris, 16:21:26 »
es vēl iedomājos - laikam jau mana sekošana mūzikai izbeidzās kaut kur pašās astoņdesmito beigās. Tad vēl nedaudz 100 debija uzplaiksnīja, pēc tam bija pa lielam vienalga. Jā, labas melodijas iekrita ausīs, bet bieži vien pat nezināju izpildītāju. Pietika, man jau no 13 gadu vecuma bija blociņi ar visām "Būsim pazīstmi" aptaujām, sekoju fanātiski, zināju visu, 16 gados bija lenšu kolekcijas. Bet savu izdzīvoju agrīnajā jaunībā, pēc tam vairs īpaši neaizrāvos. Protams, ir dziesmas, kas "jumtu nones", bet tie ir izņēmumi.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #43 : 2025. gada 10. novembris, 17:22:22 »
Tad es pareizi saprotu,jautājums ar Lāstekām ir atrisināts?Vecajā 7 windowsa kompī man nav iestījumu lai atvērtu Amālijas mazo sjūdinu... bet telefonā es atkal neveru SF  :?: palikt neziņā  ,negribu :) (taisnojos)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #44 : 2025. gada 10. novembris, 17:33:03 »
Tad es pareizi saprotu,jautājums ar Lāstekām ir atrisināts?Vecajā 7 windowsa kompī man nav iestījumu lai atvērtu Amālijas mazo sjūdinu... bet telefonā es atkal neveru SF  :?: palikt neziņā  ,negribu :) (taisnojos)
Domāju, ka atrisināts. Es vismaz varu noklausīties. Nez, šī ir dziesma pēc Sniedziņa? Tāda gauži pesimistiska.