Autors Tēma: Brāāļi Ziemeļi "Lāstekas".  (Lasīts 6128 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Amālija

Atb: Brāāļi Ziemeļi "Lāstekas".
« Atbilde #60 : 2025. gada 10. novembris, 21:00:40 »
Tiešām forši, ka var tā aizrakstīt un palūgt sameklēt :yes:     Uz radio aizrakstīt, Ārim Ziemelim aizrakstīt (starp citu, vai viņš atbildēja?)  Patiešām, kāpēc gan ne?  Tikai priekš manis tā būtu neiespējamā misija  :(  Nē nu, ja tas būtu dzīvības jautājums, kad nekur sprukt... Bet citādi man grūti kontaktēties ar svešiem vai pat mazpazīstamiem cilvēkiem, tikai ar lielu piespiešanos varu kādam svešam piezvanīt vai uzrakstīt. Kad esmu to izdarījusi, arvien ir tāds atvieglojuma pārsteigums pašai, ka patiesībā sanāca vienkārši, un kāpēc gan es tik ilgi saņemties nevarēju  :?:   Un tā katrreiz no jauna....
Āris Ziemelis vēl neatbildēja. Un domāju, ka neatbildēs, jo viņam draugu FB ir kādi 3 tūkstoši. Un es neķērnātu laiku, lai katru dienu lasītu kaut kādas mistiskas ziņas.
Kvadra, ja Tev uzrakstītu kāds nepazīstams un lūgtu padomu lietās, kurās esi spečuks, nepalīdzētu? Pie tam es īsi, bet saprotami izklāstīju savu vajadzību. Un man ir patiess prieks, ka ir atsaucīgi cilvēki. Sveši. it kā.
Un vēl neliela nianse - man patīk citiem izpalīdzēt. Tā forši.

P.S. Un es introverta. Un nesabiedriska.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #61 : 2025. gada 10. novembris, 21:08:29 »
Ir citi introvertāki... :D
Un kam vēl oderīte ar asakām... kā pakusties, tā duras...
Uzrakstīt vēl kaut kā nebūt - pāris dienas, lai saņemtos, un sirdsklauves ar hipertensijas lēkmi, bet piezvanīt....  :rat:
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #62 : 2025. gada 10. novembris, 21:14:10 »
Ir citi introvertāki... :D
Un kam vēl oderīte ar asakām... kā pakusties, tā duras...
Uzrakstīt vēl kaut kā nebūt - pāris dienas, lai saņemtos, un sirdsklauves ar hipertensijas lēkmi, bet piezvanīt....  :rat:

Uzrakstīt vajag iedvesmu. Zvanīt arī. Bieži velku dienu, divas, trīs, līdz jūtu - tagad! Es pat frizierim vilku garumā ar zvanīšanu. Un ir reizes, kad valodiņa ritēt rit, bet ir tādas, kad murgoju acīmredzami. Un galvā tikai viena doma - kā sakarīgi pabeigt teikumu?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #63 : 2025. gada 10. novembris, 21:46:13 »
Nekad neesmu sekojusi mūzikai. Patiesībā nezinu nevienu citu tik vienaldzīgu pret mūziku un nezinošu, kāda esmu pati. Kādreiz pat tā kā kompleksoju, ka laikam kaut kāda neriktīga esmu, ja reiz citi klausās un fano, bet priekš manis bijis nebijis.  Tagad man vienalga, ko citi tāpēc par mani padomās, mierīgi atzīstos, ka ne dziesmu zinu, ne izpildītāju tādu neesmu vispār dzirdējusi. Tas par manu "aizraušanos" un "sekošanu", lai būtu skaidrs, ka ne jau nekompetenci Bobam pārmetu.

Hmm, tā arī nesapratu, Bobs =Snobs vai nav...  :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #64 : 2025. gada 11. novembris, 07:31:43 »

Hmm, tā arī nesapratu, Bobs =Snobs vai nav...  :mrgr:
Jau kādu laiku esmu nonākusi līdz atziņai, ka, ja manis sacīto nesaprot pēc vairākkārtīgiem paskaidrojumiem, tad tā nav mana vaina un nav mana problēma.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #65 : 2025. gada 11. novembris, 07:42:46 »
Jau kādu laiku esmu nonākusi līdz atziņai, ka, ja manis sacīto nesaprot pēc vairākkārtīgiem paskaidrojumiem, tad tā nav mana vaina un nav mana problēma.
Nuuu, manis sacīto bieži nesaprot. Un tā daļēji ir mana problēma. Īpaši, ja pēc tam jātaisnojas, jo esmu pārprasta. Vai arī mans pārgudrais joks nav uzķerts. Ā, bet Tu jau minēji vairākkārtīgos paskaidrojumus. Nu tad pilnmēness aste :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #66 : 2025. gada 11. novembris, 07:45:36 »

Kvadra, ja Tev uzrakstītu kāds nepazīstams un lūgtu padomu lietās, kurās esi spečuks, nepalīdzētu? Pie tam es īsi, bet saprotami izklāstīju savu vajadzību. Un man ir patiess prieks, ka ir atsaucīgi cilvēki. Sveši. it kā.
Un vēl neliela nianse - man patīk citiem izpalīdzēt. Tā forši.

P.S. Un es introverta. Un nesabiedriska.

Ja prasa man,  tas savādāk. Protams, ka es atsaucos. Un citi jau arī palīdz, ja palūdzu. Tikai saņemties līdz tam, lai beidzot palūgtu... Vispirms 10x apdomāšu, vai bez tā nevarētu kaut kā iztikt ...   :faint:
Nu ko darīt, katram savi tarakāni  :mrgr:

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #67 : 2025. gada 11. novembris, 07:51:12 »
Kurš tad to nezina, ka Bobs ir snobs? Bet, kā jau iepriekš minēju, mans mīļākais snobs.  :mrgr:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #68 : 2025. gada 11. novembris, 07:54:22 »
Bobs izstellējas par snobu. Tas nenāk no iekšām ;)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #69 : 2025. gada 11. novembris, 09:08:10 »
Nekad neesmu sekojusi mūzikai. Patiesībā nezinu nevienu citu tik vienaldzīgu pret mūziku un nezinošu, kāda esmu pati. Kādreiz pat tā kā kompleksoju, ka laikam kaut kāda neriktīga esmu, ja reiz citi klausās un fano, bet priekš manis bijis nebijis.  Tagad man vienalga, ko citi tāpēc par mani padomās, mierīgi atzīstos, ka ne dziesmu zinu, ne izpildītāju tādu neesmu vispār dzirdējusi. Tas par manu "aizraušanos" un "sekošanu", lai būtu skaidrs, ka ne jau nekompetenci Bobam pārmetu.

Nu man šis tavs ieraksts šķiet krietni snobiskāks par to Boba atzīšanos ka nezina Lāstekas...  :mrgr:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #70 : 2025. gada 11. novembris, 09:58:35 »
"Lāstekas" biju dzirdējusi, bet aizmirsusi (paldies entuziastiem, kuri atrada).  "Sniedziņš", protams - " nu, kā var nezināt" :mrgr: . Bet TIK depresīvas. Tik ļoti vientuļas. Abas.
Tagad nesaprotu, kas tur varēja tik ļoti patikt? Kaut kāds mazohisms vai?
Bet tas man subjektīvs viedoklis. Esmu uzmundrinošo skaņdarbu piekritēja.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #71 : 2025. gada 11. novembris, 10:19:48 »
Kā ir labāk? Ja tevi mīl? Vai tu mīli?

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #72 : 2025. gada 11. novembris, 10:28:51 »
Labs jautājums :smej: :?: . Mīlestība bez pretmīlas var būt iznīcinoša. Savukārt, nemīlot, to, kurš mīl mani, ir tik pat degradējoši.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #73 : 2025. gada 11. novembris, 10:33:25 »
Labs jautājums :smej: :?: . Mīlestība bez pretmīlas var būt iznīcinoša. Savukārt, nemīlot, to, kurš mīl mani, ir tik pat degradējoši.
Vai var sev likt, pavēlēt mīlēt? Mīlestība ir vairāk prāta vai jūtu konstrukcija?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #74 : 2025. gada 11. novembris, 10:40:24 »
Kā ir labāk? Ja tevi mīl? Vai tu mīli?

Jau pašā saknē kkāds ne tāds uzstādījums, pretnostatījums  :?:

Bobs manā skatījumā nu nekādi nav snobs, bet..