Autors Tēma: Brāāļi Ziemeļi "Lāstekas".  (Lasīts 6105 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pifs

Atb: Brāāļi Ziemeļi "Lāstekas".
« Atbilde #75 : 2025. gada 11. novembris, 10:51:50 »
Vai var sev likt, pavēlēt mīlēt? Mīlestība ir vairāk prāta vai jūtu konstrukcija?

Man 50+++ ...tātad neesmu šī jautājuma mērķaudotorija. Manā vecumā tikai un vienīgi prāts. Iemīlēties var sajūtās. Bet kādā konkrētā "objektā" - tur vajag kaut ko daudz vairāk kā  lidojuma sajūtas.
Bez tam, nu kā var likt, pavēlēt mīlēt?  Slimi kaut kā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #76 : 2025. gada 11. novembris, 10:51:52 »
Kā ir labāk? Ja tevi mīl? Vai tu mīli?

Manuprāt labāk ja pats mīli. Mīlestība piepilda, ja nemīli, tas iztukšo...
Bet mīlestība ir "lipīga"  :rofl:  Mūsmāju jauniešiem tagad lielās mīlas sākušās un kad tie pārīši uzrodas, visi pārējie arī kļūst tik mīlīgi, tādi mi, mi, mi...  :rofl:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #77 : 2025. gada 11. novembris, 11:00:47 »

Man 50+++ ...tātad neesmu šī jautājuma mērķaudotorija. Manā vecumā tikai un vienīgi prāts. Iemīlēties var sajūtās. Bet kādā konkrētā "objektā" - tur vajag kaut ko daudz vairāk kā  lidojuma sajūtas.
Bez tam, nu kā var likt, pavēlēt mīlēt?  Slimi kaut kā.
Nu nez, kaut kā šķiet, ka mērķauditorija ir vismaz līdz kapa malai. Vai paveiksies, tā cita lieta.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #78 : 2025. gada 11. novembris, 11:13:58 »
Iemīlēties un mīlēt, tur tomēr atšķirība... mīlot kādu "objektu", nu nav taču tā, ka visu laiku tie taureņi... vai varbūt citiem tā tomēr ir? Spriežu vien pēc sevis, man tā nav, gadu gaitā, kopdzīvē tie taureņi uzplaiksnī ik pa brīdim, uzspīd un tā pirmatnējā iemīlēšanās sajūta atjaunojas, bet tā, ka gadu garumā tajā planētu, nē, tā man nav gan...  :?:

Atslēdzies reno

« Atbilde #79 : 2025. gada 11. novembris, 11:38:48 »
Attiecībā uz brāļiem  un LR2 repertuāru vispār droši mani rakstiet snobos. Bet Sniedziņš -nu kā var nezināt. Par tām lāstekām -varbūt pavirši klausījos, bet nevienu lāsteku nesadzirdēju. Tiešām ir?

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #80 : 2025. gada 11. novembris, 11:43:56 »
Nu nez, kaut kā šķiet, ka mērķauditorija ir vismaz līdz kapa malai. Vai paveiksies, tā cita lieta.

...tā arī rodās tās tūkstošiem apkrāpto vientuļo sieviešu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #81 : 2025. gada 11. novembris, 12:40:34 »
Par tām lāstekām -varbūt pavirši klausījos, bet nevienu lāsteku nesadzirdēju. Tiešām ir?

Jau lāstekas, re, atkal pil.. - 1.rindiņa

Atslēdzies Trix

« Atbilde #82 : 2025. gada 11. novembris, 13:27:50 »
Attiecībā uz brāļiem  un LR2 repertuāru vispār droši mani rakstiet snobos. Bet Sniedziņš -nu kā var nezināt. Par tām lāstekām -varbūt pavirši klausījos, bet nevienu lāsteku nesadzirdēju. Tiešām ir?

Otrajā vārdā... :D

"Lāstekas" biju dzirdējusi, bet aizmirsusi (paldies entuziastiem, kuri atrada).  "Sniedziņš", protams - " nu, kā var nezināt" :mrgr: . Bet TIK depresīvas. Tik ļoti vientuļas. Abas.
Tagad nesaprotu, kas tur varēja tik ļoti patikt? Kaut kāds mazohisms vai?
Bet tas man subjektīvs viedoklis. Esmu uzmundrinošo skaņdarbu piekritēja.

Laimīgi tie, kas nepazīst depresiju, vientulību, zemu pašnovērtējumu un savas bezjēdzības sajūtu.
Bet pārmest to citiem...? Jo TEV tak tā nav, ko tie citi mazohizē?
Nu, nu...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #83 : 2025. gada 11. novembris, 13:37:13 »
Otrajā vārdā... :D

Laimīgi tie, kas nepazīst depresiju, vientulību, zemu pašnovērtējumu un savas bezjēdzības sajūtu.
Bet pārmest to citiem...? Jo TEV tak tā nav, ko tie citi mazohizē?
Nu, nu...

Kāpēc domā, ka pārmetu? Nepārmetu. Rakstīju taču, ka tas ir mans subjektīvais viedoklis. Ja man ir slikti (un tā ir bijis), tad es, Pifs, klausos vienīgi un tikai ko dzīvespriecīgu, uzmundrinošu. Reizēm ko "kaujiniecisku", ja tā var teikt. Tā es tieku galā ar depresiju un sliktām domām. Bet tā daru es. Citi lai klausās ko grib, bet es viņus nesapratīšu. To taču drīkst?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #84 : 2025. gada 11. novembris, 13:51:53 »
Njā, ja ir sūnaini, tad grimšana pesimistiskā mūzikā, vismaz man, to sūnainumu vien pastiprinās  :?:  Ja negribas ko pozitivu, tad labāk visu pārvārīt klusumā...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #85 : 2025. gada 11. novembris, 14:24:08 »
Bobs izstellējas par snobu. Tas nenāk no iekšām ;)
mani pa lielam nesatrauc, par ko mani uzskatāt. Ja ir reakcija, tad vismaz ir par ko papļurkstēt   :clap:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #86 : 2025. gada 11. novembris, 14:54:31 »
Tas jau tieši ir snobs, kuram "iekšas" nesakrīt ar "izstellēšanos"...   :taunt:   :mrgr:
« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 11. novembris, 15:14:08 no tuk »