Autors Tēma: Par ko jums liek domāt šis teksts?  (Lasīts 3665 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies Spārka

Par ko jums liek domāt šis teksts?
« : 2025. gada 06. novembris, 14:32:39 »
"Jums vajadzīgas citu cilvēku simpātijas un atzinība, tomēr sliecaties būt paškritisks. Lai gan jums piemīt šādi tādi trūkumi, kopumā jūs spējat tos kompensēt. Jums piemīt vērā ņemams potenciāls, ko jūs vēl neesat īstenojis. Lai gan esat disciplinēts un spējīgs uz paškontroli ārēji, iekšēji jums ir nosliece uz raizēm un nedrošību. Laiku pa laikam jūs māc šaubas, vai esat pieņēmis pareizo lēmumu un vai esat rīkojies pareizi. Jums patīk zināma deva pārmaiņu un dažādības, un jūs kļūstat neapmierināts, ja sastopaties ar ierobežojumiem un šķēršļiem. Jūs arī uzskatāt sevi par neatkarīgu domātāju, un jūs nepieņemat citu domas bez apmierinošiem pierādījumiem. Bet jūs esat atklājis, ka nav sevišķi gudri būt pārāk atvērtam pret citiem. Reizēm jūs esat ekstraverts, laipns un sabiedrisks, bet citkārt jūs esat introverts, piesardzīgs un distancēts. Daži no jūsu centieniem ir visai nereāli."

Atslēdzies Amālija

Atb: Par ko jums liek domāt šis teksts?
« Atbilde #1 : 2025. gada 06. novembris, 14:39:12 »
Kā Gestes horoskopi, ja? :mrgr:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #2 : 2025. gada 06. novembris, 14:40:47 »
Par to, ka sacītais ir par mani.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #3 : 2025. gada 06. novembris, 14:43:25 »
Par to, ka sacītais ir par mani.
To var pateikt gandrīz par visiem.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #4 : 2025. gada 06. novembris, 14:48:12 »
To var pateikt gandrīz par visiem.

Tieši tā. Neapgalvoju, ka esmu unikāla. Jautājums bija par ko teksts liek domāt. Man - par dzīves skarbajiem vējiem rūdītu mežāzi :mrgr:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #5 : 2025. gada 06. novembris, 14:57:39 »
Nu..jā.. ir subjektīvais un objektīvais faktors. Izlasu: 100% par mani. Savus draugus šajā raksturojumā redzu nu tā - nedaudz. Iespējams, ka mani draugi mani tā neredz.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #6 : 2025. gada 06. novembris, 16:02:52 »
Man liek domāt par tik ļoti nelatvisko teikumu uzbūvi, kā kāds mašīntulkojums vai ģenerējums. Latviski taču tā nerunā... vai tomēr runā?  :?:  Tāda vienkāršruna. Varbūt tas tajā vieglajā valodā domāts...

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #7 : 2025. gada 06. novembris, 18:37:26 »
Tas teksts ir pa taisno no lv wikipēdijas; neuzņemos atbildību. Teksts ir no reāla pētījuma.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #8 : 2025. gada 06. novembris, 19:10:26 »
Man kaut kā sasaucās ar Levi grāmatu Es un mēs.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #9 : 2025. gada 06. novembris, 19:31:48 »
Mana pirmā asociācija - horoskops. Nu tāds, no sērijas "ja jūs esat dzimis tās zīmes tajā zvaigznājā pirmdienā līdz pusdienlaikam, tad".... Teksts, ko gandrīz katrs var attiecināt uz sevi.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #10 : 2025. gada 06. novembris, 21:30:09 »
Varbūt kas ar MBTI un soctipiem saistīts  :?:  Bet tad ja no vikipēdijas, būtu jābūt arī skaidrībai kādā tēmā/sakarā/kam domāts tas teksts.  :?: 
Akadēmiskā vidē vikipēdija netiek uzskatīta par vērā ņemamu avotu...
« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 06. novembris, 22:18:27 no tuk »

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #11 : 2025. gada 06. novembris, 22:19:26 »
Es, protams, zinu, par ko un no kā teksts un tūlīt izstāstīšu. Bet būtu interesanti zināt, kāds kuram pirmais iespaids :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #12 : 2025. gada 06. novembris, 22:25:42 »
Izrauts no konteksta tas jau var būt jebkas, sākot no diagnozes un beidzot ar dzīves laimes indeksa mērījumu...  :?:  Vikipēdijā jau katrs kam nav slinkums var ko ierakstīt...

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #13 : 2025. gada 06. novembris, 22:33:03 »
Tuk, tas ir korekts teksts. Es nemēdzu likt nepārbaudītas lietas. Jautājums paliek tas pats - kāda ir reakcija uz to?

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #14 : 2025. gada 06. novembris, 22:41:26 »
to ka teksts ir no spokiem  :mrgr: