Autors Tēma: Zobārstniecība Rīgā vai pierīgā?  (Lasīts 2208 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Zobārstniecība Rīgā vai pierīgā?
« : 2025. gada 05. decembris, 20:23:33 »
Iesakiet labu, kvalitatīvu zobārstniecības klīniku. Vēlams tādu, kur par zoba raušanu neprasa atdot dzīvību vai daudzus simtus naudiņās. Zinu, ka vēlme nereāla, bet varbūt kādam ir laba pieredze ar kuru nav žēl dalīties.

Sarežģīts 8.zobs (pāraudzītis).

Pie reizes, ja kādam ir izcils zobu higiēnists, arī priecāšos par kontaktiem. Pagaidām ir pieredze ar tādiem, pēc kuriem vienīgā vēlme ir palīst zem segas un paraudāt.

Atslēdzies tuk

Atb: Zobārstniecība Rīgā vai pierīgā?
« Atbilde #1 : 2025. gada 05. decembris, 21:10:42 »
Nav pieredzes ar zobu raušanu, bet iegoglējot, tā pati stradiņa zobārstniecības klīnika, nu nezinu, manuprāt, cenas nu galīgi nav simtos...  :?:  es gan arī nezinu, kas ir tas "pāraudzītis"  :?:
« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 05. decembris, 21:16:45 no tuk »

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #2 : 2025. gada 05. decembris, 21:20:46 »
Arkāde dental. Armands. Ļoti labs ķirurgs un protēzists.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2025. gada 05. decembris, 22:01:53 »
Bācien, Tev PM.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #4 : 2025. gada 06. decembris, 18:43:03 »
Nav pieredzes ar zobu raušanu, bet iegoglējot, tā pati stradiņa zobārstniecības klīnika, nu nezinu, manuprāt, cenas nu galīgi nav simtos...  :?:  es gan arī nezinu, kas ir tas "pāraudzītis"  :?:

"Pāraudzītis" - manā gadījumā = izrauts augšējais 8. un 7. zobs un 10 gadus vēlāk sācis augt 8.apakšējais zobs. Tā kā bija vieta, tas pārauga visus citus gan garumā, gan platumā. Šobrīd ik mirkli apzinos - divtik garš un laikam jau arī divtik plats nozīmi.
Nekad nebiju iedomājusies, ka zobi aug kā ziedi puķpodos. Kā grib, tā aug! Pie tam, manā vecumā :D

Atslēdzies Valentiinis

« Atbilde #5 : 2026. gada 11. aprīlis, 11:54:37 »
Mīļie cilvēki, pat nerunājiet par zobiem! nolaudzu ar piparkūku pusi no 4 zoba un tagad to moka mana daktere, cik summāri sanāks ciešanu, nervu un naudas, bail padoāt. humāns cilvēks bija... man cilvēkam, kam zobi nav greznība, bet tikai iespēja kko apēst un izteikt skaidrāk savu domu sarunā.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #6 : 2026. gada 11. aprīlis, 12:09:28 »
Ceturtais ir aiz acu zoba? Tas nemaz nav tā redzams.

Atslēdzies Valentiinis

« Atbilde #7 : 2026. gada 11. aprīlis, 13:08:36 »
bija abscess

Atslēdzies Trix

« Atbilde #8 : 2026. gada 11. aprīlis, 15:50:03 »
Visas strutas ir ārstējamas, un kādreiz sastrutojis zobs vēl 30 gadus turpina kalpot.
Es visu atceros, Ričard...