Autors Tēma: viltus vēstules  (Lasīts 1510 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

viltus vēstules
« : 2014. gada 09. decembris, 12:07:49 »
Saņemam oficiālu ziņu, ka kolēģei uzlauzts e pasts un visiem ir pienākušas vēstules , ka viņai Anglijā viss nozagts un vajag 1000 eu , ieskaitīt kaut kādā Union. Mums  tas uzreiz bija nokļuvis mēstulēs, un vēstule tādā stilā, ka skaidrs, ka neviens neuzķertos, bet hakeri darbojas.
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 09. decembris, 12:21:36 no karamele »

Atslēdzies ragana

Re: viltus vēstules
« Atbilde #1 : 2014. gada 09. decembris, 12:35:42 »
Man no UK telefonā atrakstīja, ka Freeloto esmu 700 000 poundu vinnējusi. Kur palika pārējie 300 000?  :wtf: Notriekuši, vai?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2014. gada 09. decembris, 12:52:41 »
He, he, mums viena paziņa? :D
Es uz šitādu, lai gan acīmredzamu spamu, piezvanīju, lai apjautātos, no kurienes spamam kājas aug. Šamējā jau atbildēja ar "man viss kārtībā! :)". Ne es pirmā zvanītāja. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #3 : 2014. gada 09. decembris, 13:47:50 »
Man atnāca vēstule ar sūtītāja vārdu, kas sakrīt ar vienu no maniem e-pasta kontaktiem, bet adrese cita. Arī gaudu stāsts par palikšanu UK bez naudas, tikai acīmredzami ar Google Translate tulkots.

Atslēdzies Es456

« Atbilde #4 : 2014. gada 09. decembris, 14:12:52 »
Bet man tieši šodien piedāvā izlīdzēt nelaikā mirušā Alfrēda no Togo 3,2 milj. USD vērtā mantojuma sakārtošanā.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #5 : 2014. gada 09. decembris, 14:49:29 »
Antuanete, nuja - paraksts ir paziņas, pasaka javno no Googles tulkotāja un adrese tipa "pilnīgs_sviests@gmail.com".
Visa cilvēka adreseu grāmata apziņota. :D [Labi, ka es tādu nekultivēju... :D]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2014. gada 09. decembris, 17:29:09 »
Kad mēs no savas paziņas -oficiālās personas saņēmām  kādu vēstuli, tad vienmēr bija redzams viss saņēmušo saraksts. Tādēļ jau uzlauzējs saņem visu komplektu

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #7 : 2014. gada 09. decembris, 19:10:51 »
Bet man tieši šodien piedāvā izlīdzēt nelaikā mirušā Alfrēda no Togo 3,2 milj. USD vērtā mantojuma sakārtošanā.
Ķeries tik klāt. Gan pa visiem sadalīsim!
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”