Autors Tēma: Reports feisbukā  (Lasīts 1088 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Reports feisbukā
« : 2026. gada 08. janvāris, 01:05:57 »
Vispār es esmu miermīlīgs radījums, nelīdīšu ar krūti uz ambazūru. Bet nupat viens murgs iekoda acī. Precīzi neatstāstīšu, būs ļoti identificējami, jo es tur ierakstīju komentāru ne pa spalvai, bet posts prasījās uz reportu par agresīvu saturu, feiku profilu (vienīgais posts, jauns profils) un aicinājumu uz krimināli sodāmām darbībām, kas skar arī trešās personas. Pamēģināju noreportēt. Iespējamie iemesli - tikai politikorekti. Vienīgais, kas atbilda ļoooti aptuveni - apmelošana.  Trīs lapas ar maniem datiem (vārds, uzvārds, adrese, e-pasts utt.), besī, bet aizpildīju. Un pēdējā rindā "elektroniskais paraksts" - te es uzkāros.

Kā vispār iespējams reportēt par klaju kaitniecību? Kas tas, %£#^&%£@, par elektronisko parakstu vienā aizpildāmā laukā?

Un kā var ietagot divu vārdu profilu, piemēram, #Valsts Policija? Es nemāku, man netagojas, paliek pliki vārdi...
Pabrīdināju personas, kuras skar šis posts - maksimums, ko varēju izdarīt.

Maitas, kam likās smieklīgi un atjautīgi.
« Pēdējās izmaiņas: 2026. gada 08. janvāris, 01:41:09 no Trix »
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Pifs

Atb: Reports feisbukā
« Atbilde #1 : 2026. gada 08. janvāris, 08:31:43 »
Feisbukā nekad nesmu mēģinājusi reportēt. Vienmēr šķitis, ka tas ir bezjēdzīgs pasākums.
Varbūt var mēģināt sūtīt ekrānšāviņu uz: [size=0.9375rem]Valsts policijas e-pasts informācijas sniegšanai par likumpārkāpumiem un tos izdarījušām personām - [/size][size=0.9375rem][/color]uzticiba@vp.gov.lv[/size]
Vismaz kaut kas.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2026. gada 08. janvāris, 11:51:36 »
#ValstsPolicija varbūt bez atstarpes jāraksta

Atslēdzies Trix

« Atbilde #3 : 2026. gada 08. janvāris, 14:28:56 »
Nez, man bez atstarpes nesanāca. Jau ne pirmo reizi divi vārdi netagojas - paņem un iekrāso tikai pirmo.
Labi, hrens ar šo, painformēju cilvēkus, kurus tas skat tieši, lai paši risina.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #4 : 2026. gada 08. janvāris, 14:58:40 »
Pirms dažām dienām fb ziņoju par nepatiesu informāciju, bet nekādus personiskus datus man nelika uzrādīt. Ok, manā gadījumā vrb nebija runa par kaitniecību konkrētām personām  :?:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #5 : 2026. gada 08. janvāris, 15:36:38 »
Nez, iespējams, ka citiem ziņojuma iemesliem neprasa datus (tipa - ja apbižo nēģeri - pieņemam sūdzības momentā, ja apbižo balto, tad vispirms pierādiet, ka viņu apbižoja). Neiešu pārbaudīt to visu vēlreiz.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #6 : 2026. gada 08. janvāris, 15:41:08 »
FB esmu ziņojusi tikai par krāpnieciskām reklāmām, neko personisku neprasa.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #7 : 2026. gada 08. janvāris, 15:54:27 »
Aha, es arī, salasījusies, ka tak ļauži ziņo, izlēmu, ka šoreiz vajag... :D

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #8 : 2026. gada 09. janvāris, 02:01:25 »
es biezi zinjoju.bet nu jeega tam nekaada. visbiezaak zetnikus un tml., kad bezkauniigas naida runas izplata . nekad gan nekaada papildus info nav jautaata. pec tris dienaam pienaak atbilde- tavs zinjojums ir izskatiits, neko dariit nevaram, ja jums tas traucee noblokjejiet un atsekojiet  :?:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2026. gada 09. janvāris, 12:43:57 »
Cik dažādi.. Pēc mana ziņojuma reakcija bija zibenīga, nepatiesā infa bija izlabota

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #10 : 2026. gada 09. janvāris, 12:50:10 »
Es ziņoju tikai tad, ja acīs krītoša bezjēdzība, piem, kādi tirliņi uzdodas par Latvijas Banku. Tad reakcija parasti ir ātra un korekta.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #11 : 2026. gada 09. janvāris, 13:14:59 »
Es ziņoju tikai tad, ja acīs krītoša bezjēdzība, piem, kādi tirliņi uzdodas par Latvijas Banku. Tad reakcija parasti ir ātra un korekta.

paldies, ka LB ir čakli palīgi ;)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #12 : 2026. gada 12. janvāris, 03:38:06 »
Василий НатокапутSlava Великой Ядерной Державе России.  Россия героически занимает территории и освобождает территорию от фашизма!!!!
 šovakar noziņoju šādu postu. kurš randomā ierakstīts tēmā par depresiju.Atbilde, bija 3.sekunžu laikā. ka manu iesniegumu izskatīja !!!! neredz tajā neko sliktu,ja man joprojām šis komentārs nepatīk varu iesniegt izskatīšanai vēl reiz. Jā ,man nepatīk.Bet stulbums,jau ka nevar viņu tā īsti ne zem vienas tēmas pabāzt...gan jau ieliku nepareizajā zuņojuma tēmā(par terosrismu)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies daddy

« Atbilde #13 : 2026. gada 12. janvāris, 09:33:43 »
Василий НатокапутSlava Великой Ядерной Державе России.  Россия героически занимает территории и освобождает территорию от фашизма!!!!
 šovakar noziņoju šādu postu. kurš randomā ierakstīts tēmā par depresiju.Atbilde, bija 3.sekunžu laikā. ka manu iesniegumu izskatīja !!!! neredz tajā neko sliktu,ja man joprojām šis komentārs nepatīk varu iesniegt izskatīšanai vēl reiz. Jā ,man nepatīk.Bet stulbums,jau ka nevar viņu tā īsti ne zem vienas tēmas pabāzt...gan jau ieliku nepareizajā zuņojuma tēmā(par terosrismu)

nu Tu jau arī, gribi lai bots botu apkaro, Vasīlijs Natokaputkins Eseserovičs :) vienkārši izlaid šādus tekstus... nav cilvēka spēkos ar robotiem cīnīties  :talking: [size=78%] [/size]