Autors Tēma: Senas fotofilmas  (Lasīts 1949 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: Senas fotofilmas
« Atbilde #15 : 2026. gada 05. februāris, 13:22:58 »
Turpinās filmu izskatīšanas process. 45.-50ie gadi. Ir bijis labs aparāts -leika un labas filmas. Universitātes sporta pasākums, Vecrīga drupās, arī ģimenes foto

Atslēdzies daddy

« Atbilde #16 : 2026. gada 05. februāris, 17:21:20 »
Turpinās filmu izskatīšanas process. 45.-50ie gadi. Ir bijis labs aparāts -leika un labas filmas. Universitātes sporta pasākums, Vecrīga drupās, arī ģimenes foto

atradu senas diafilmas - par lācēnu Rimcimci u.c. ...mazbērni 1 gab kaut kā noskatījās (+es stāstītājs), bet ar TV/Internetu nespēj konkurēt... :( kad mēs augām

...bet interesanti - mājās viņiem visādi GO3, Netflixi u.c. bet "parastā" TV nav... tad nu sīkie atbrauc un vēlas paskatīties "KANĀLUS" ir jau arī 1001, bet sviests, bērnu saturs tikai dažos :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #17 : 2026. gada 05. februāris, 18:36:33 »
Tas, ko mazi bērni skatās, ir atkarīgs TIKAI no viņu vecākiem. Internets, jūtube un televīzija neskrien bērniem pakaļ. Un stāsts par to, ka "tādi ir laiki" ir tikai aizbildināšanās. 🤷‍♂️

Planšete un telefons arī paši rokās nelien.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #18 : 2026. gada 05. februāris, 18:52:34 »
Tādi laiki un citi laiki- ir stiprs un pārliecinošs arguments. Pret kuru esmu bezspēcīga.  :?: Un to es dzirdu visliak...galvenokārt pie tēmas,kādēļ vecāki mājās nerunā latviski un citām, tamlīdzīgi jūtelīgām lietām .
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega