Autors Tēma: Sintapona dzīvnieka reanimācija.  (Lasīts 1095 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Sintapona dzīvnieka reanimācija.
« : 2026. gada 30. janvāris, 03:11:45 »
Bērnam ir mīļotais sintapona dzīvnieks - aliexpress kaķis. Nomīļots līdz reanimācijai un reģenerācijai. Piegulēts un pieplacināts.  Vienreiz ir izlaistas "zarnas" un izmazgāts viss, kas attiecas uz to objektu. Rezultāts - distrofisks subjekts ar baisu celulītu, jo sintapona iekšas ir savilkušās bumbuļos.
Tā kā mans deguns vāji panes dažādas smirdulības, tad kaķis ir nolemts kārtējai zarnu skalošanai.
Zarnas žāvējas, āda tiks pakļauta vašmašīnas uzbrukumam.
Problēma - kā tos sintapona bumbuļus dabūt atkal pūkainus.
Teorētiski var nopirkt kārstuves. Cena kosmiska, pielietojums minimāls, jo vērpt es nemāku, ratiņa nav.

Jautājums - vai ir idejas, kā izpūkot savēlušos sintapona bumbuļus? Tādus, kārtīgas pupas izmērā.
Protams, vienmēr var izmest un pasūtīt jaunu kaķi.
Bet es tāds mazliet zerowaste-nieks.

Pluskāt ar rokām gadu?
Meklēt, kam ir kārstuves?
Iebāzt vešmašīnas žāvētājā? Te, baidos, būs tikai vairāk bumbuļu.

Ir idejas?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Spārka

Atb: Sintapona dzīvnieka reanimācija.
« Atbilde #1 : 2026. gada 30. janvāris, 08:45:19 »
Es meklētu jaunu pildījumu.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #2 : 2026. gada 30. janvāris, 08:55:47 »
Maximà vai kur citur nopirkts lèta spilvena pildìjums varètu bùt labs.

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2026. gada 30. janvāris, 09:18:56 »
Nav mājās neviens likvidācijai paredzēts spilvens? Sintaponu izņem, izmazgā maigi un bāz kaķos

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2026. gada 30. janvāris, 12:05:30 »
Atceros, man mammai bija viens dekoratīvais spilvens ar laiku tā savēlies, tos sintepona pikučus pie teļļuka sēžot ar rokām vien izplūkāja... tā rotaļlieta tak nebūs diezko lielākā par standarta spilvenu. Lai pats mantas īpašnieks ņem un plūkā.
Ja pildīt ar jaunu, tad labāk izvēlēties kokvilnas sintaponu, ar tādu mūsu leļļu ražotāji pilda šūtās lellītes, tas bīvi piebāzts neveļas pikučos.

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2026. gada 30. janvāris, 12:23:34 »
Pareiza ideja -lai pats plūkā. Cik nu tai lellē saiet

Atslēdzies Trix

« Atbilde #6 : 2026. gada 30. janvāris, 13:06:43 »
Tur saiet daaaaudz... 😃

Izmest var vienmēr. Var arī jaunu kaķi nopirkt. Bet man ir tas uts ādas deviņkārtējās izmantošanas gēns.😆

Kokvilna baigi cieta, viņš uz tā lopa regulāri guļ kā uz spilvena.
Televizoru neviens neskatās, man vispār sen jau gribas tādu nodarbi, kam rokas nevajag - lai var pupas šķīt utml., bet vienlaikus kaut ko darīt vēl. Neizdomāju tādu. Audiogrāmatas neiepatikās.

Labi, paldies par pleciņu un idejām. Riskēšu pajautāt kaimiņienei rokdarbniecei, varbūt viņai ir kārstuves. Ja nesanāks, tad domāšu, kā problēmu atrisināt max. ātri, citādi man te "meita raud pēc zaļās krūzes..." 😆

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2026. gada 30. janvāris, 13:12:29 »
Teorētiski var nopirkt kārstuves. Cena kosmiska, pielietojums minimāls, jo vērpt es nemāku, ratiņa nav.

Pag, tev taču pašai bija kaķis, ja nemaldos. Tad tev jābūt arī tai kaķa ķemmei/sukai ar ko pavilnu izķemmē... tas jau tikpat kā kārstuves, vajag tik vēl otru.
Man reiz bija savēlies vilnas džemperis, kolēģe ar kaķi iemācīja kā tikt galā ar tiem savēlumiem  :)  nekādas tur speciālās bummbuļ nogriežamās uzpariktes, vienkārši - KAĶU SUKA! Maksāja kādus pāris eiro, līdz šai dienai izķemmēju ar to visus vilnas pledus u.c. ar tendenci velties...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #8 : 2026. gada 30. janvāris, 16:43:40 »
Kaķis bija, bet mēs viņu neķemmējām - viņa smuki sakopa savu kažoku pati, neprasījās speciāli ķemmēt. Nu un pārējo no grīdas saslaucījām vai no biksēm norullējām. :D

Bet ideja laba, paskatīšos, paldies!