Autors Tēma: Miroņa spogulis.  (Lasīts 3026 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Miroņa spogulis.
« : 2026. gada 21. februāris, 23:52:48 »
Ir man atstāta kaste ar lietām. Visu uzreiz neizšķiroju, stāvēja. Pieķēros vēlreiz pārskatīt un aizdomājos. Ko darīt ar spoguli? Kosmētikas spogulis ar kāju, ne lielais pie sienas.
Neskatīšos, nelietošu. Ir savi apsvērumi, kāpēc ne, saistīti ar to cilvēku. Aizgāja no dzīves pēc paša gribas, bet staigā tepat starp mums. Kamēr laiks nepienāks, tikmēr staigās.

Vienkārši izmest? Neliekas pareizi. Sasist - ne tik ne.
Aizdomājos, ka varbūt nokrāsot un tad izmest? Ar kaut kādu emaljas krāsu, ko lietus nenomazgās. Vai no baloniņa, kur daudz nav palicis, lai nav viena un tā pati krāsa uz spoguļa un mājā (ā, bet tā izpūstā krāsa jau IR mājā).

Nezinu.

Nekādu specifisku problēmu no tā spoguļa nav (varbūt ir, bet nav redzama saikne), bet negribu mājās.

Ko dara ar spoguļiem?

----
Īstā tēma pusnaktij. 😆
Lasīšu rīt.
« Pēdējās izmaiņas: 2026. gada 22. februāris, 00:05:19 no Trix »
Es visu atceros, Ričard...

Pieslēdzies Spārka

Atb: Miroņa spogulis.
« Atbilde #1 : 2026. gada 22. februāris, 04:53:22 »
Gribēju viegli pazoboties par racionālo Trix, kas domā ezotēriskas domas.
Tad atcerējos, kā racionālā Spārka gāja uz kapiem aprakt saderināšanās gredzenu.
Varbūt aproc to spoguli. Ne obligāti kapos, kaut kur, kur nav paredzēts rakņāties. Zem ābeles, tikai jāgaida, lai sniegi nokūst.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2 : 2026. gada 22. februāris, 08:08:01 »
Spogulis esot jārok ar pret sevi pagrieztu tā mugurpusi, lai tajā neatspoguļotos un nenoraktu savu spoguļattēlu.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2026. gada 22. februāris, 08:53:30 »
Es galīgi neesmu māņticīga, bet šajā gadījumā tiešām rīkotos, kā Spārka ieteica un Kvadra precizēja. Un laikam pat kapos to izdarītu
Labi, ka tas nav sienas spogulis :mrgr:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #4 : 2026. gada 22. februāris, 09:37:29 »
Esmu no màņticìgajàm, bet spguli vienkàrši izmestu stikla konteinerà. Tàpat kopèjà stikla masà tas saplìsìs drumslàs. Rokot tiks piesàrńota daba. Neesmu no zaļi domàjošajiem, bet aprakt nešķiet ìsti pareizi. Jo mazàk domàsi par mirušo lietàm, jo labàk. Un neglabà màjàs lietas, kuras nepatìk.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #5 : 2026. gada 22. februāris, 09:38:43 »
Norakt zemē. :D Lai dzīvo atkritumu šķirošana un zaļais dzīvesveids! :D

Tādu vietu, kur neviens nerakņāsies, gan grūti atrast. Agri vai vēlu visus mežus pārrakņā. T.i., izcērt un uzar.
Uz kapiem varu aiznest, īpašniecei pierakt, – lai atkūst zeme, aizbraukšu. Un tad var arī nekrāsot.
Varbūt sanāks pat labi – lai atspoguļo atpakaļ.
Paldies par ideju un precizējumu!

Spārk, eksaktās smadzenes un reālisms neizslēdz to, ka esmu redzējusi arī to, ko lielākā daļa neredz. Un nē, ne halucinācijas. :D Dzīve nebeidzas ar karotes nolikšanu. Un arī dzīves laikā ļoti daudz "neizskaidrojamu" notikumu īstenībā ir pat ļoti labi izskaidrojami, tikai šajā sabiedrībā nav pieņemts īpaši iziet ārpus X, Y un Z ass.

Sienas spoguli gan būtu skarbi stiept uz kapiem. :D Tur var arī pantu dabūt par kapu apgānīšanu. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2026. gada 22. februāris, 09:43:50 »
Nuja, es domāju, ja kaut kur rakt, tad labāk pie pašas īpašnieces, nekā kur pagadās.

Stikla konteinerā spoguļus mest nedrīkst, tikai pudeles un burkas.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2026. gada 22. februāris, 18:43:38 »
Google saka, ka jāapber ar ceturtdienā pirktu sāli, jānoskalo ar svētīto ūdeni vai vismaz avota, jāietin melnā drānā un jāaprok vecā mēnesī...  :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #8 : 2026. gada 22. februāris, 20:08:16 »
nez, es ietītu pārtikas plēvē, sasistu, salocītu un izmestu miskastē