Autors Tēma: Otrā ģimene (laulība)  (Lasīts 8578 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Atb: Otrā ģimene (laulība)
« Atbilde #90 : 2026. gada 30. maijs, 17:42:13 »
aaaemmmm...meklējam  dziļāk..vaļasprieks...ir tad,kad dara tad, kad ir vaļa??? tātad, kā dzeršana -gribu dzeru ,negribu nedzeru,kad ir vaļa tad dzeru..vaļa ir katru dienu..dzeru katru dienu..
Bet, ja neizveicot vaļasprieku, sākas lomkas,pašpārmetumi??tas vairs nav prieks, tas jau ir atkarība.
Paskaties uz tiem, kas dzenas nost sporta zālēs ?Man ir tāds viens radagabals..kuram bija kompleksi bērnībā uzvārda dēļ un vēl bija tāds sīks un smalks..nu karoč pilns komplekts lai skolā par šamo iesmietu.Izauga un izdomāja ..es jums parādīšu..sāka kačāties,sāka piekot pareizu dzīves veidu... Nu, viņš vairs nevar bez tā.. pirmā sieva aizbēga ,jo tas jau kļuva par traku(lai gan tā arī bija traka)...viss laiks paiet zālē audzējot muskuļus.. tad ,lai jau vēl vairāk, pa virsu tetovējumi..un skaita kalorijas un katru dienu filmas IG, kā seko līdzi svariem un muskuļu masai..tas vairs sen nav nekāds vaļasprieks. Tā ir apsēstība, jo vajag vēl un vajag vairāk...sekotāji seko ,gudrakie jau ar pirkstu pie deniņiem baksta..bet tur vairs neko ..programma ir ieslēgusies no kuras nevar nolēkt...
Bet nedzer un tādējādi sevi uzskata par pārāku ...oky tagad ir sastapis līdzīgu žubi un abi iet šo ceļu kopā.
nekādu pretenziju, katrs var darīt kā grib..
bet pēcāk man tomēr nav žēl..(es ciniska)
Jo, es taču brīdināju  :rofl:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #91 : 2026. gada 30. maijs, 17:59:25 »
Atkarības jau ir progesējošas un ietver sevī negatīvas sekas... bet jā, ir jau arī procesu atkarības. Ja tās nāk komplektā ar negatīvām sekām, nu ir vērts par to padomāt...

Atslēdzies reno

« Atbilde #92 : 2026. gada 30. maijs, 20:26:18 »
Tā sporta atkarība ar kaut kādiem ķīmiskiem procesiem organismā saistīta

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #93 : 2026. gada 30. maijs, 21:51:59 »
nuu vispār, jau viss organisms, ir viens liels ķīmisko elemetu kopums .
un visi elementi savā starpā saistīti...Un lielakā daļa darbību tiek veikta lai to ķīmiju šādi vai tādi izmainītu(stabilizētu..jeb vai līdzsvarotu)., un gadās aizrauties ... :?:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Dadzz_

« Atbilde #94 : 2026. gada 07. jūnijs, 11:09:29 »
Nujā, forša saruna aizgājusi, bez ironijas.Par atkarībām parasti sauc to, kas maskē kaut ko citu un palīdz nebūt kontaktā ar sevi...(Līdzatkarība arī iet šajā plauktā, protams. Tā ir cita cilvēka dzīves dzīvošana..partnera, bērna, kolēģu, dažreiz filmu, spēļu tēla, jebkā.)
 Maiga atkarība – piemēram, cilvēkam ilgstoši ir, slikti darbā un tā kā vajadzētu objektīvi mainīt un nav iemeslu, kāpēc ne. Bet kāda gļuka dēļ cilvēks baidās un visu brīvo laiku aizpilda ar ..pavārmākslu.
Tak, no otras puses. Kamēr tas netraucē cilvēka funkcionēšanu formāli (ārēji), un, ja spēj kaut kā ar partneri un citiem tuvajiem vienoties, tad vnk visi pieņem – tas ir veids, kā tas cilvēks dzīvo, dīvainība vai sauc, kā gribi. Tak lai taisa zivi aprikožu putās un Zahertorti katru mīļu brīdi un visu brīvo laikui, ja pēc tam laimīgs, priecīgs un pēc sevis savāc un izpilda savu saimniecības uzturēšanas daļu. Par kačokiem, ko runājāt, bija dzirdēts, ka tur problēmas ir ar pēdējo, ka bērnu un saimniecībā neieguldās, jo "zāle ir altāris". Droši vien daudziem hobijiem jautājums par samērīgumu.
Dažreiz ir tā, ka cilvēks ir vientuļš, kaut gribētu attiecības, un tad arī ieraujas čaulā ar to savu hobiju, lai neko nedomātu. Bet kokam vienmēr divi gali. Varbūt viņam tajä brīdī vajag to iekšējo telpu, kur tikt skaidrībā. Problēma laikam sākas tad, kad tomēr nesakrīt vēlme un paša darbības, kad kaut ko sev neļauj.

Atslēdzies Dadzz_

« Atbilde #95 : 2026. gada 07. jūnijs, 11:18:26 »
..Vispār jau vēlējos, lai cilvēki izstāsta pieredzi, kam sevī gāja cauri, veidojot otro nopietno formāciju, ģimeni. Protams, ka tas ir atkarīgs no detaļām, kāds ir tas cilvēku salikums un citi apstākļi. Bet tomēr var zināt, kas ir grūtākais sevī.Man laikam ir secinājums, vecs kā pasaule, bet atkal atklāts man. No sevis nevar aizbēgt, mainot ārējos apstākļus. Darbi, studijas, arī attiecības, jā – sākumā ir jauns aizraujošs detaļu kopums, dekorāciju maiņa, ar ko jāsadzīvo. Bet pēc tam ir atklājums, ka arī Maiami tā pati vecā Dadzz skatās pretī spogulī un ar savu raksturu ir jāsadzīvo šā vai tā.

Atslēdzies Dadzz_

« Atbilde #96 : 2026. gada 07. jūnijs, 11:21:28 »
Paldies forumiešiem, kas veltīja savu laiku un domas. Vērtīgi, ka skati no malas un cilvēki ir tik dažādi, krāsaini un ..dzīvīgi. Paldies.
Es kādu laiku vnk padzīvošu ar situāciju un varbūt, ja ko vērtīgu izdosies sevī pamainīt vai izaugt, ierakstīšu. Foruma webserveris panes visu :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #97 : 2026. gada 07. jūnijs, 12:13:57 »
Mainīt jau var vien savu attieksmi, kā zināms, ne otra progresējošo atkarību. Partneris jau tur problēmu nesaskata, viņu tā pilnībā apmierina kā šķiet. Raksturs arī laikam nav tas stingrākais, ja 10 gadus jaunākā sieva 10 gadus varēja manipulēt un virpināt kā vien tīk... Vieglāk jau dzert un "apraudāt" neizdevušās attiecības.
Citi pret mums izturas tā, ka mēs paši pieļaujam...

Atslēdzies Dadzz_

« Atbilde #98 : 2026. gada 11. jūnijs, 10:56:10 »
Nu, partneris problēmu saskata, bet raksturs ir ne tas elastīgākais. (tas ir pretošanos Minesotai un valsts uzskaitei, jo tiesības cancel) Tad jau redzēs, kad un vai tā saucamais bedres dibens viņam iestāsies. Tā īsti nav mana darīšana. Es varu tikai būt konsekventa.
Rakstura stingrība – atkarība jau nebūtu, ja būtu viengabalains raksturs, kad cilvēks saprot, kā salikt kopā vēlmes un iespējas, un savu attieksmi. Atkarība ir vieglākais ceļš, kā šo salikšanu apiet, lai arī pretrunīgs ceļš un sagādā mokas. Parasti jau tie cilvēki, kuri iekļūst atkarībās, ir pretrunīgiem raksturiem. Tomēr tai nav jābūt apkārtējo problēmai.
Par sievas manipulācijām – ja kādam tiešām interesē.. nu, lomu spēlēja arī ģimenes spiediens, folkloristi eko šmeko 2 paaudzēs, kuriem pārējiem siblingiem viss šokolādē, nešķiras, n bērni utt.. Bet raksturam ir nozīme. Viņš padevās spiedienam agri apprecēties ar jaunu skuķi no skolas sola, kurai bija milzu pārliecība par savu dievietes statusu, "nepārbaudot preci un neuzzinot patērētäja tiesības to atgriezt". Kad pēc pusota gada bija sastrādāts bērns un bija redzama skuķa negatavība visos aspektos, viņš piedāvāja šķirties, bet tā noapelēja, ka Rīgā un tajä vīrieša ģimenē, kura tiešām ir forša, garīga, sirsnīga – bērnsm būs labāk nekā viņas dzērājģimenē laukos. Nu, viss būtu sakärtojies apmēram tā, kā šobrīd, ja sieviete būtu uzņēmusies atbildību par savu dzívi un ietu strādāt – viņa arī tagad dzīvo vīrieša ģimenes īpašumā ar dēlu un beidzot strâdā. Tad arī tas sadomazohisms nebūtu tādā pakāpē.
Bet tai nav jābūt manai problēmai.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #99 : 2026. gada 11. jūnijs, 12:59:11 »
Man šķiet, ka Tu ļoti labi saproti, kāpēc viņš ir tāds, kāds ir. Bet es neesmu pārliecināta, ka Tu tikpat rūpīgi skaties uz to, kā šīs attiecības ietekmē Tevi tagad. Saprast cilvēku un izvēlēties ar viņu dzīvot nav viens un tas pats.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #100 : 2026. gada 11. jūnijs, 13:22:17 »
ja nu kas - tad cilvēks, kas lieto un ir atkarībā nav tas pats, kas šis cilvēks, kad viņš ir pārstājis un nelieto ilgtermiņā. Tie ir divi dažādi cilvēki un tās vēlmes un izvēles, kas viņam bija lietojot, var nesaskanēt ar tām, kas būs pēc lietošanas ilgstošas pārtraukšanas (gadi, nevis mēneši). Tā kā es ieteiktu baigi pārdomāt rīcības un distancēties ar domu par neatkarību, nevis censties katru cenu izvilkt neizvelkamo un tad vēl cerēt, ka pēc tam būs harmonija un idille attiecībās. Tās ir dibinātas izmainītas apziņas stāvoklī (neraugoties uz to, ka iespējams tobrīd visi bija skaidrā).
Bet es neceru, ka visi sapratīs, ko te pateicu.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #101 : 2026. gada 11. jūnijs, 15:01:04 »
.... Kad pēc pusota gada bija sastrādāts bērns un bija redzama skuķa negatavība visos aspektos, ..............
Lai bērnus "sastrādātu" ir nepieciešami divi!
Iespējams, ka ir taisnība un bijusī ir baigā "mai...", bet nu šis paštaisnums ļoti, nu ļoti sitās cauri...es tā labā, gādīgā, saprotošā, nemanipilētaja. Mīļa sirds, Tu arī manipulē.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #102 : 2026. gada 11. jūnijs, 15:10:43 »
Mja, var sanākt kā tai sievai kura pēc nedzeršanas periodā teica - būtu labāk dzēris...  Raksturs mainās pamatīgi. Man savulaik bija kolēģis, tāds lāga alkašs kuru kādu laiku mēdzām piesegt izdarot arī viņa nepaveikto. Kad atmeta, vienkārši neciešams tips, visu zina par visiem labāk, visus māca kā dzīvot, par visu kasās, fu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #103 : 2026. gada 11. jūnijs, 17:30:37 »
Kas, kādā veidā un kādēļ viņu piespieda apprecēt meiteni no skolas sola?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #104 : 2026. gada 12. jūnijs, 09:24:55 »
Vai kāds teica, ka dabā eksistē sievietes, kas nemanipulē? ... ... es nav redzējis tāādas jau sen...