Autors Tēma: Jauna sērga vai...?  (Lasīts 18 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies kvadra

Jauna sērga vai...?
« : šodien pl 17:07:41 »
Krievijas plaušu mēris, tā saucamais. Ko domājat par to?
Izcelsmes skaidrojums - laborante mēģeni saplēsusi - izklausās tikpat baltiem diegiem šūts kā stāsts par Uhaņas jēlajiem sikspārņiem. Un vainīgā laborante mirusi - ļoti ērti, neko viņai vairs nepajautāsi, bet uzkarināt var visus suņus. Kaut kādas karantīnas, pārbaudes un apliecinājumi, ka viss tiekot kontrolēts...
Bet man gribot negribot nāk prātā 2022. gada pavasaris, kad pēc Ukrainas kara sākuma mums mistiski izbeidzās kovids. Izbeidzās pie iespaidīga kumulatīvā rādītāja, kaut kur ap 2000. Tā pēkšņi tas vairs nevienu neinteresēja. Kā apliecinājums viena kolēģa iemīļotajam izteicienam "'Nāks citi sūdi, šitie aizmirsīsies!"  :mrgr:   Tad nu tagad man uzprasās analoģija - varbūt šitais ''mēris" ir uzorganizēts, lai izbeigtu karu? Kā izeja, kas ļautu Pu izbeigt karu, kaut cik saglabājot ģīmi un netiekot pakārtam (kā pats izteicās).Tā teikt, būtu jau uzvarējuši līdz galam, bet samierināsimies ar šī brīža panākumiem, jo mums tagad redz kāds jauns kopīgs ienaidnieks. Atjautīgs iegansts, kā izbeigt karu, kurš nonācis pata situācijā un visiem jau ir līdz kaklam, bet, kā izbeigt, nav ideju, jo Pu un Ze pozīcijas ir tik nesamierināmas, ka nepieļauj nekādas miera sarunas. Tika daudz sarunu novadīts augstākajā līmenī, un varbūt Tr vai Si, vai vēl kāds cits, izdomāja šādu gājienu. Ja tā, tad vienkārši ģeniāli. Padzīvosim - paskatīsimies.

Pieslēdzies Amālija

Atb: Jauna sērga vai...?
« Atbilde #1 : šodien pl 17:25:41 »
Kvadra, man patīk Tavs domu gājiens.  :yes:

Atslēdzies Trix

Atb: Jauna sērga vai...?
« Atbilde #2 : šodien pl 19:03:26 »
Nu, tur jau ir pāris versiju kas tas ir - Sibīrijas mēris, laborantei tomēr vienkārši plaušu karsonis un kas tur vēl. Tāpat kā ar to lidmašīnu, kur Omānas arābs pilotu sadūris, bet varbūt krievs ar ukraini pilotu kabīnē sakāvušies un visādas citas versijas, cita par citu jautrākas. Līdz ar to ir pilnīgi skaidrs, ka patiesību mēs neuzzināsim.

Kā iemesls nofinišēt to stulbo karu - nav slikta doma. Bet paliek jautājums  - kur būs robeža? 1991. gada robežās kā pirms kara? Neticu. Tagadējās? Arī neticu. Tur ir pilnīgs strupceļš.
Es visu atceros, Ričard...