0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.
a, kā izklausās nerātna dziesmiņa? Kā var zināt, ka tieši nerātno svilpj?
Es zinu vēl vienu versiju: iet Sarkangalvīte pa mežu, satiek mednieku, tas prasa: "Tev bail nav vienai pa mežu staigāt?" Sarkangalvīte atbild: A kas man ko baidīties- naudas nav, pisties patīk..."
Citāts: flyingcat 2014. gada 10. decembris, 13:05:48Es zinu vēl vienu versiju: iet Sarkangalvīte pa mežu, satiek mednieku, tas prasa: "Tev bail nav vienai pa mežu staigāt?" Sarkangalvīte atbild: A kas man ko baidīties- naudas nav, pisties patīk..."Es teiktu, ka dzīvesgudra anekdote. Tā varētu uz lielu daļu darba sludinājumu atbildēt
Citāts: alex 2014. gada 10. decembris, 13:52:13Citāts: flyingcat 2014. gada 10. decembris, 13:05:48Es zinu vēl vienu versiju: iet Sarkangalvīte pa mežu, satiek mednieku, tas prasa: "Tev bail nav vienai pa mežu staigāt?" Sarkangalvīte atbild: A kas man ko baidīties- naudas nav, pisties patīk..."Es teiktu, ka dzīvesgudra anekdote. Tā varētu uz lielu daļu darba sludinājumu atbildēt Varbūt šo frāzi vēl iekļaut motivācijas vēstulē? Un ja darba devēja trāpās sieviete nevis draisks puisis, ko tad?
Luiiz, Tev shad tad negadaas ar ikdienas darbiem taa nop..ties, ka traks?
Ui kā gadās, saulīt... Un ne tikai ar ikdienas darbiem...
Citāts: Minne 2014. gada 10. decembris, 14:39:11Luiiz, Tev shad tad negadaas ar ikdienas darbiem taa nop..ties, ka traks?Vai ne? Tā, ka mājās pat neko vairs negribas . . .
Šodien tiešām negribēsies. Bet nāksies...
Citāts: alex 2014. gada 10. decembris, 14:49:55Citāts: Minne 2014. gada 10. decembris, 14:39:11Luiiz, Tev shad tad negadaas ar ikdienas darbiem taa nop..ties, ka traks?Vai ne? Tā, ka mājās pat neko vairs negribas . . . Šodien tiešām negribēsies. Bet nāksies...