Autors Tēma: Veselīgi ieradumi  (Lasīts 4733 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Veselīgi ieradumi
« : 2014. gada 09. decembris, 20:42:20 »
Gribu pašpikot, kādi veseliski ieradumi un paradumi ir citiem. Nē, ne gluži par diētām ir runa, bet drīzāk, kā saglabājat sevi formā - sportojat, pareizi ēdat, menedžējat stresu? Par sevi varu pateikt, ka jo vairāk un kvalitatīvāk guļu, jo labāk jūtos. Reizēm uznāk sulu trakums, bet uz neilgu laiku, jo nevaru ciest 1 sulas glāzes dēļ mazgāt entos daiktus.

Atslēdzies Emīlija

Re: Veselīgi ieradumi
« Atbilde #1 : 2014. gada 09. decembris, 21:11:14 »
daudz fiziski strādāju, krauju malku, roku dārzu, pļauju zāli, tīru mežu. gatavoju ēst. nepīpoju. regulārs sekss. viss laikam... :)

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #2 : 2014. gada 09. decembris, 22:01:48 »
Nu jā, kārtīgi izguļoties dzīves kvalitāte tiešām ir labāka, bet ikdienā galīgi nesanāk...
Kad ir vasara un darbā daudz jāstaigā brīvā dabā, tad ir labi, bet ziemā kļūstu par totālu biroja krēsla deldētāju, vēl neesmu atsākusi vingrot :/ Toties katru rītu pirms ēšanas izdzeru pusglāzi ūdens, to reiz viena sporta ārste ieteica, lai gremošanas trakts iztīrās un pēc tam efektīvāk strādā. Nezinu, cik tas palīdz, bet sajūta ir, ka kaut kas darīts lietas labā :)

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #3 : 2014. gada 09. decembris, 22:13:11 »
Hmm - jaapadomaa, kaa tad man tur ar veseliigiem ieradumiem...
Izguleeties - jaaa, tas man patiik un tagadeejais dziivesveids arii atljauj. Par laimi viirs zin un akceptee, ka bez iipashas vajadziibas mani no riitiem nekustinaat, nekaitinaat un nebarot ... Vislabaak juutos, ja varu mieriigi izguleeties apmeeram liidz 9-iem. Vairaak arii neprasaas.
Fiziskaas aktivitaates - nu te es slinks. Visi trenazhieri, sausaas aeirobikas un kur nu veel skrieshana man dikti dzilji riebj. Vieniigais, kas patiik - uudensaeirobika. tas ir man. Tad nu piekopju regulaari - divas reizes nedeeljaa. Ja kaadreiz uznaak slinkums, piespiezhos un tad kaifoju no taa, ka peec treninja, izkaapjot no baseina ir sajuuta, ka var paaris metrus virs zemes lidinaaties...
Eeshana - arvien biezhaak gatavoju atseviskji sev un viiram - piesaku karu ikdienas pastai. Un juutos ieveerojami labaak. Nu jaa - auglji - da kaut kaadiem te gandriiz vienmeer ir sezona - tagad mandariini un apelsiini. Daarzenji taapat - taa kaa ir kur izveersties...
Aaa un jaa - kaa jau te mineeja - regulaars sekss ar nav mazsvariigs veseliigu ieradumu sarakstaa...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #4 : 2014. gada 09. decembris, 23:33:08 »
man ir sapnītis par kādu veselīgu paradumu.- iemācīties sev pateikt ,- "Nē, TO, tev olgucīt nevajag... ", tai brīdī, kad es   mēģinu piekopt kādu neveselīgu paradumu. Nē, nu pateikt, to es esmu jau iemācījusies, vajadzētu vēl piespiest sevi respektēt šamo lēmumu...  :blushing:

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #5 : 2014. gada 10. decembris, 08:22:36 »
Man veselīgs paradums ir iztapt SEV!Cik nu iespējams gan laika,gan naudas izteiksmēs.Nemocīt sevi ar darbiem ,kuri nav obligāti un izdzīvošanai svarīgi,apdomāt,ko tad es garšīgu šodien gribēšu un to realizēt,nopirkt sev par prieku grāmatu,dzijas fici,konfekšu tūtu utt utt -aizmirstot domu,ka bez šiem es nenomiršu,un vispār -iespēju robežās darīt ,ko gribu,kad gribu un kā gribu.
Ar visu to paliek gana daudz lietas ar nepārvaramu dabu,kas samaitā dažu labu dzīves mirkli.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #6 : 2014. gada 10. decembris, 08:34:39 »
Nomade, ja Tu iegrieztos šad tad veču sadaļā, tad redzētu, ka tur jau visi ir veselīgi http://www.sarunuforums.lv/sports-un-citas-viru-izklaides/sports-ikdien/ :icon_hyper:

Atslēdzies ragana

« Atbilde #7 : 2014. gada 10. decembris, 08:38:05 »
Nebūs ar ko īpaši lepoties. Pilsēta ir uzlikusi savus ierobežojumus. Vingrot sevišķi nepatīk. Patīk staigāt un to arī daru.

Atslēdzies danu

« Atbilde #8 : 2014. gada 10. decembris, 12:40:09 »
 Doma par veselīgu ieradumu ieviešanu uzrodas lēkmjveidīgi- piemēram, uzkāpjot uz svariem... :faint: ...
kādu brīdi tiek sēdēts uz diētas, nūjots , iets uz "brīnumprocedūrām"......un tad kaut kā viss lēnām atgriežas ierastajā ritmā...
No veselīgajiem ieradumiem palēnām un neatgriezeniski  iesakņojušies - sāls vēl mazāka lietošana, cukurs- tikai brūnais,nerafinētais (minimāli),miltu mērces- nemaz un nekad, baltmaize- nē, saldumi- nekad nav patikuši.
Nūjot patīk, bet mana sezona ir ļoti īsa- pavasaris..... :happy:
Achhh, ja tiktu uz ūdensaerobiku!! Tā man varētu patikt! Mūspilsētā , 2016. gadā sola jaunu peldbaseinu, jāpaciešas!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #9 : 2014. gada 10. decembris, 12:48:06 »
Ehhh, visveselīgākais pasākums - pagulēt stundiņu pēc labām (ne jau šķovēti kaposti ar puscūku) pusdienām. Bet kas tev to dos....
Visus sakost!

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #10 : 2014. gada 10. decembris, 13:25:12 »
Es pat nezinu, cik tie ieradumi ir veselīgi... Nu, es tikpat ka neēdu gaļu. Precīzāk, ēdu tikai tad, kad esmu ciemos vai citā situācijā, kur neēšana var tikt uztverta kā demonstrācija. Tādos gadījumos dodu priekšroku garīgajam komfortam :) Daudz staigāju...reti lietoju alkoholu...nu, svaigi augļi, dārzeņi - tas pats par sevi. Bet fakts ir tas, ka salīdzinot ar 20 gadu vecumu, jūtos daudz labāk un slimoju retāk.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #11 : 2014. gada 10. decembris, 20:40:40 »
Nomade, ja Tu iegrieztos šad tad veču sadaļā, tad redzētu, ka tur jau visi ir veselīgi
Man ar sportu problēmas, un mazs prieciņš zināt, ka tā nav man vienīgajai  :)

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #12 : 2014. gada 10. decembris, 20:44:25 »
daudz fiziski strādāju, krauju malku, roku dārzu, pļauju zāli, tīru mežu.
cik ir daudz fiziski strādāt? Malkas kraušana un dārza rakšana 2x gadā, labi, nu zāle vasarā katru nedēļu jāpļauj......  jebšu tu tiešām no rīta līdz vakaram stiep, nes, locies, velc, krāmē.........?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2014. gada 10. decembris, 21:18:40 »
Man nav veseliigu ieradumu

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #14 : 2014. gada 10. decembris, 21:33:37 »
Diezgan veselīgi kopumā ēdu, našķojos tikai mazliet, dzeru ūdeni, vingroju 1x nedēļā veselības vingrošanas bariņā pie fizioterapeites.
Diemžēl neguļu ikdienā pietiekoši daudz stundu...