Autors Tēma: Starptautiskā Cilvēktiesību diena  (Lasīts 3998 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies alex

Starptautiskā Cilvēktiesību diena
« : 2014. gada 10. decembris, 11:41:14 »
Visi nav vienādi! Ir arī labie un saprotošie ;)

Atslēdzies Camma

Re: Starptautiskā Cilvēktiesību diena
« Atbilde #1 : 2014. gada 10. decembris, 12:07:00 »
Iznācis ar šo kungu tikties dzīvajā. Filozofs - ideālists. Kas priecē - pareizo domu attiecina uz sadzīvi un mēģina arī realizēt. Ja balotētos kādā partijā, tad es par šamo noteikti balsotu.
Visus sakost!

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #2 : 2014. gada 10. decembris, 12:19:09 »
a man radās jautājums. Kā filozofs nopelna iztikai?
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies alex

« Atbilde #3 : 2014. gada 10. decembris, 12:24:26 »
a man radās jautājums. Kā filozofs nopelna iztikai?

Filozōfam iztika nav vajadzīga ;)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #4 : 2014. gada 10. decembris, 12:25:40 »
Vot vot, man bija līdžigs jautājums radies. Ja politologs var sēdēt kādā ministrijā vai cept rakstus mēdijiem, tad filozofs?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #5 : 2014. gada 10. decembris, 12:35:02 »
Viņam ir lekcijas Stradiņa universitātē. To zinu droši. Pasniedzējs tiešām labs, tā ka varētu nebūt vienīgā iztikas peļņas vieta.
Visus sakost!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #6 : 2014. gada 10. decembris, 15:19:56 »
kõmon.... kas notiek??
vai patiesi kaada visaptverosha sērga sak izplatiibu? :just_popcorn: no pilniigi dažadiem kanaaliem man sodien jau nezkuro reiz uzlec runas par dzimumu liidztiesiibu???
te gan virsrakstā cilvēktiesiibu diena piemineeta, naacu noskaidrot,kad tad vinja :)

un man atkal savs, nepopulaars viedoklis..katrs sanjem to,ko pelniijis,pēc savas karmas,izaugsmes un attīstības stavoklja.
tagad varu iet lepni un paceltu galvu un gudri spriedelēt, bet dziljā jauniiba tiku dziivojusi gan ar vardarbīgiem večiem, gan alkoholikjiem..Kolai saka raiba man pieredze un paldies Tam Tur Augšā, ka izgaaju skolu...
tagad varu teikt, pati biju vainiiga, tiesi tā, pati un nevis tas vecis,kurš greizsirdībā mani klopēja, vai pārdzēris jēgu pēc nedēļas atvilkās majās. Ta bija mana skola....un pati es viņus tadus biju izvēlējusies...
nekada zinjā neaizstavu vardarbigos utt, bet katram ir sava vieta šajaa pasaulē..luuk mana cilvēktiesiibu izpratne.
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies alex

« Atbilde #7 : 2014. gada 10. decembris, 15:33:36 »
kõmon.... kas notiek??
vai patiesi kaada visaptverosha sērga sak izplatiibu? :just_popcorn: no pilniigi dažadiem kanaaliem man sodien jau nezkuro reiz uzlec runas par dzimumu liidztiesiibu???
te gan virsrakstā cilvēktiesiibu diena piemineeta, naacu noskaidrot,kad tad vinja :)

un man atkal savs, nepopulaars viedoklis..katrs sanjem to,ko pelniijis,pēc savas karmas,izaugsmes un attīstības stavoklja.
tagad varu iet lepni un paceltu galvu un gudri spriedelēt, bet dziljā jauniiba tiku dziivojusi gan ar vardarbīgiem večiem, gan alkoholikjiem..Kolai saka raiba man pieredze un paldies Tam Tur Augšā, ka izgaaju skolu...
tagad varu teikt, pati biju vainiiga, tiesi tā, pati un nevis tas vecis,kurš greizsirdībā mani klopēja, vai pārdzēris jēgu pēc nedēļas atvilkās majās. Ta bija mana skola....un pati es viņus tadus biju izvēlējusies...
nekada zinjā neaizstavu vardarbigos utt, bet katram ir sava vieta šajaa pasaulē..luuk mana cilvēktiesiibu izpratne.

Mellen, mēs varētu sadoties rokās!!! Es pārstāvu uzskatu, ka pie jebkuras situācijas, kurā esi nokļuvis, vainīgs esi tikai un vienīgi pats. Nevis valsts, apstākļi vai apkārtējie vai marsieši.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #8 : 2014. gada 10. decembris, 15:51:48 »
alex  :rofl:

Mellen, mēs varētu sadoties rokās!!! Es pārstāvu uzskatu, ka pie jebkuras situācijas, kurā esi nokļuvis, vainīgs esi tikai un vienīgi pats. Nevis valsts, apstākļi vai apkārtējie vai marsieši.

gan jau vēl kads atrastos,kas mums piekriit, bet arii lidz tam ir janonak pašam.... bija ,bija :banhead: man arii periods, kad mamma bija vainiiga, tad skolotaja, tad vīrs un darbadeveejs....protams, ka arii valdiiba(tas tak sveeta lieta )  :rofl:
es tikai tagad taada gudra esmu kljuvusi,kad gandriiz pusgadsimts nodziivots  :rofl: :coffee:
IG- mellenessniega

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #9 : 2014. gada 10. decembris, 15:52:46 »
A tie, kurus jau zīdainībā pamet, kam vecāki dzer, šķiras, kaujas , sit - tie arī paši vainīgi?
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies alex

« Atbilde #10 : 2014. gada 10. decembris, 16:08:55 »
A tie, kurus jau zīdainībā pamet, kam vecāki dzer, šķiras, kaujas , sit - tie arī paši vainīgi?

Te varētu sākt spriedelēt par to vai mēs piedzimstam kā balta lapa... :talking:

Tomēr mans komentārs bija domāts par to dzīves posmu, kad indivīds jau ir spējīgs pieņemt lēmumus un izdarīt izvēli.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #11 : 2014. gada 10. decembris, 16:24:59 »
nuuu...vispar jau jā... jo es pie tās partijas, kas tic, ka nedziivojam pirmo un vieniigo reiz un, ka pasi izvelamies kur ,kad un kapec(kadu maciibu apguut) piedzimt..
jā, te tās baltās lapas noliegšana, laikam iestājas :)
IG- mellenessniega

Atslēdzies Murenīte

« Atbilde #12 : 2014. gada 10. decembris, 20:03:52 »
sasodīts, atkal jau izskatās, ka Siņeļņikovam taisnība.. Un pēc mana skata, šī dzīve ir viena liela mācību stunda... arī tās lietas, ko mēs nesaprotam (protams, mums viņas nepatīk).. sajūta, ka skatāmies uz izšuvumu no otras puses.. zinātāji piekritīs, ka nekā īpaši skaista tur nav. bet visi tie pārstaipi ir vajadzīgi, lai otrā (pareizajā) puse izveidotos skaists raksts..

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2014. gada 11. decembris, 11:55:44 »
Hmm...nez...taadi machistiski (machiski?) un iestudeeti texti par vienliidziibu...bez Siilja veel vesels bars, Sandi Ozolinju ieskaitot.

Katram podinjam savs vaacinjhs, un katram no shitaa paara buus maaciities saprast, kaadeelj vinjam ticis tieshi tas, kas ticis.