Autors Tēma: Sāļās pankūkas  (Lasīts 3825 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: Sāļās pankūkas
« Atbilde #15 : 2014. gada 10. decembris, 14:40:41 »
A nafig tad pie zivs pankūkas?   :D

Pliku zivi diez ko nevar aprīt. Vajag šamo apģērbt :D

Kategoriski piekrītu. Tāpēc jau silķei velk kažoku un ceptai zivij liek siera cepuri.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #16 : 2014. gada 10. decembris, 14:58:24 »

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #17 : 2014. gada 10. decembris, 15:40:01 »
Ja liek žāvētu skumbriju, tad es to sajauktu ar kapātiem lociņiem vai ātri marinētiem sīpoliem, nevis biezpienu. Un pankūku pirms satīšanas apsmērētu ar svaigo sieru.

Ja liec ar karamelizētiem sīpoliem, tad apceptie burkāni un biezpiens nafig. Biezpiens ar žāvētu skumbriju kopā vispār ni ni, bet burkāni visam pildījumam klāt būs pārāk izlecoši. Bet rēķinies, ka jebkurā gadījumā būs mega trekni.

Atslēdzies alex

« Atbilde #18 : 2014. gada 10. decembris, 15:43:22 »
Ja liek žāvētu skumbriju, tad es to sajauktu ar kapātiem lociņiem vai ātri marinētiem sīpoliem, nevis biezpienu. Un pankūku pirms satīšanas apsmērētu ar svaigo sieru.

Ja liec ar karamelizētiem sīpoliem, tad apceptie burkāni un biezpiens nafig. Biezpiens ar žāvētu skumbriju kopā vispār ni ni, bet burkāni visam pildījumam klāt būs pārāk izlecoši. Bet rēķinies, ka jebkurā gadījumā būs mega trekni.

Burkānus bija doma likt masai. Varētu arī vārītus karpeļus principā.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #19 : 2014. gada 10. decembris, 15:49:10 »
Tad labāk paņem kaut kādu wok tipa saldēto dārzeņu miksli (neiznu kā citur, vismaz PRISMA ir tādi, ur viss ir žuljēntipa gabaliņos (lielos resnos, kur veselas baby kurkurūzvāles - nevajag), ko apcepini ar ingveru, ķiploku, beigās ieplucini žāvēto zivi, svaigus lociņus, bik aso piparu vai īzī variācijā gatavo čili mērci no pudeles.

Ja gribi ar kartupeļiem, tad no izvārītu kartupeļu masas taisi lodītes, kur iekšā pildi labi sapiparotu ar lociņiem sajauktu žāvēto zivi un tad fritē. Pildījumam vēl kādu maigu sieru var bik pielikt. Bet nejauc ar pankūkām :)

Vēl variants pankūkā - sacep šampinjonus ar saberztiem zaļajiem pipariem sviestā. Klāt pieplucini savu zivi.

Atslēdzies alex

« Atbilde #20 : 2014. gada 10. decembris, 15:56:27 »
Tad labāk paņem kaut kādu wok tipa saldēto dārzeņu miksli (neiznu kā citur, vismaz PRISMA ir tādi, ur viss ir žuljēntipa gabaliņos (lielos resnos, kur veselas baby kurkurūzvāles - nevajag), ko apcepini ar ingveru, ķiploku, beigās ieplucini žāvēto zivi, svaigus lociņus, bik aso piparu vai īzī variācijā gatavo čili mērci no pudeles.

Ja gribi ar kartupeļiem, tad no izvārītu kartupeļu masas taisi lodītes, kur iekšā pildi labi sapiparotu ar lociņiem sajauktu žāvēto zivi un tad fritē. Pildījumam vēl kādu maigu sieru var bik pielikt. Bet nejauc ar pankūkām :)

Vēl variants pankūkā - sacep šampinjonus ar saberztiem zaļajiem pipariem sviestā. Klāt pieplucini savu zivi.

Izklausās labi, bet šodien vajag pankūkas :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #21 : 2014. gada 10. decembris, 15:58:56 »
Pirmā un trešā rindkopa bija kā pildījums pankūkām ;)

Atslēdzies alex

« Atbilde #22 : 2014. gada 10. decembris, 16:04:45 »
Pirmā un trešā rindkopa bija kā pildījums pankūkām ;)

Nu ja tu tā saki... :D

Atslēdzies reno

« Atbilde #23 : 2014. gada 10. decembris, 17:32:24 »
Pankūkas no griķu miltiem iznāca sausas, man nepatika. Ir krievu recepte, kur ar  pankūku masu sablenderē vārītus griķus, olu baltumi sakulti atsevišķi

Pildījumam es liktu
1)kūpinātu mencu saplucinātu ar svaigo sieru un sīki sakapātiem sīpoliem (vai lociņiem)
2) biezpienu bezgraudainu,  pamatīgi aizdarītu ar sāli, saberztām ķimenēm un ķiplokiem vai vēl labāk ķiploku pastu Krāsai var piejaukt paprikas pulveri
3) sakapātu kūpinātu vistu, sajauktu ar svaigo sieru

Tad būtu trīs pilnīgi dažādi pildījumi
Karamelizētos sīpolus var sajaukt ar apceptām sakapātām vistas aknām, tas varētu būt ceturtais. Vieni paši -diez vai.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #24 : 2014. gada 10. decembris, 20:03:55 »
Alex - es gribu Tavā harēmāāāāā!
(Tu takš pac visu to cepsi, vai ne?)
Visus sakost!

Atslēdzies Murenīte

« Atbilde #25 : 2014. gada 10. decembris, 20:31:48 »
tas gan vairāk vasaras laika paēdiens, bet esam taisījuši kaut ko vidēju starp pankūkam un wrap, uz plānās pankūkas uzliekot kādu drusku žāvējuma, tomāta un gurķa gabaliņus, klāt drusku majonēzi, un salokot pankūku 4 kārtīgi

Atslēdzies alex

« Atbilde #26 : 2014. gada 11. decembris, 15:53:06 »
Alex - es gribu Tavā harēmāāāāā!
(Tu takš pac visu to cepsi, vai ne?)

Pats gan. Tad es tevi pierakstu.. Ziņošu, kad atbrīvosies vakance  :happy:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #27 : 2014. gada 11. decembris, 16:18:38 »
O dzīvs pēc pankūkām?

Atslēdzies alex