Autors Tēma: Veci, veci seriāli  (Lasīts 14402 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Re: Veci, veci seriaali
« Atbilde #15 : 2014. gada 11. decembris, 08:08:21 »
Tos gan kādreiz klasificēja kā "Daudzsēriju mākslas filma"  :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #16 : 2014. gada 11. decembris, 08:13:15 »
oi es laikam Izauru ar Beižu sajaucu...

nu jā, interneti ar saka, ka Izaura bij pirmā... kāpēc nez man tā Marija prātā, nesapront

Atslēdzies ragana

« Atbilde #17 : 2014. gada 11. decembris, 08:22:41 »
Izaura bija pirmā. Kā pa miglu, bet atceros kā nabadzītei skaistā kleitā bija 4 cukurniedres jānes. :)

Atslēdzies Mina

« Atbilde #18 : 2014. gada 11. decembris, 08:46:20 »
Svinīgi zvēru, ka Izaura bija pirmā, jo to, mācoties 10. vai 11.klasē (1988.vai 1989.gads), fragmentāri skatījāmies kolektīvi un, protams, tīņu cinismā rēcām kā traki par visiem tiem raudamskatiem, izpelnoties mammu un omju nosodošos skatienus. Bagātie arī raud bija pēc tam, 1992.gadā, jo tad jau to kopā ar omi skatījās mana sīkā un pa lielām šaibām zināja visu varoņu vārdus. Vienkāršā Marija bija vēl pēc tam, to zinu skaidri. 
Bet viskrutākais pasākums bija Hameleonu rotaļas... Mana omīte to skatījās n-tos gadus un vienmēr teica, ka beigas jau nesagaidīšot. Omītei bija taisnība, kā vienmēr.  :evil: Man šķiet, tur beigās bija nokniebušies visi ar visām, bet vai geju tēma tur tika aizķerta?
Patiesība dara brīvu.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #19 : 2014. gada 11. decembris, 08:56:49 »
Laikam ir tā, kā Mina raksta par seriālu hronoloģiju.   :yes:
Tolaik visa psrs skatījās gan Izauru, gan bagātos raudātājus, gan arī pēc tam vienkāršo Mariju.

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #20 : 2014. gada 11. decembris, 09:04:22 »
Es kaut kā esmu palikusi laimīgā nezināšanā par visām šīm seriālu kaislībām, jo man nekad nav bijis pacietības tos skatīties. Tie tak velkas bezgala kā tāds slinkā skrodera pavediens. Laiku pa laikam no skatītājiem esmu noskaidrojusi, kuri labie un kuri sliktie un kurš ar ko. Ar to tad arī viss ir beidzies.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #21 : 2014. gada 11. decembris, 09:11:12 »
Par Austrāliju un krokodiliem bija Ēdene.

Tochno!  :rofl:  Paradiiize...Eeedene....nu, viens piipis.
vispār jau atgriešanās Ēdenē.
http://www.imdb.com/title/tt0085079/?ref_=nv_sr_1

Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Minne

« Atbilde #22 : 2014. gada 11. decembris, 10:35:11 »
Pareizi, beerniibaa bija gan Lesija, gan Skippijs, gan delfiins Flippers.

Bet taapat arii neiztruukstoshie 4 tankisti un suns

Atslēdzies ragana

« Atbilde #23 : 2014. gada 11. decembris, 10:51:12 »
Un 17 pavasara mirkļi.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #24 : 2014. gada 11. decembris, 11:07:13 »
Jaa, un Likme augstaaka par dziiviibu.

Sherloks Holmss galu galaa

Un Nu, pogodji! :fryingpan: :rofl:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #25 : 2014. gada 11. decembris, 11:11:56 »
Vēl bija kkāds seriāls par šimpanzi. Bērni viņu dikti no kaut kā slēpa..diezgan miglaini atceros.
Un ja atmiņa neviļ, tad vārds bija...nē, laikam nezinu, jo baigi šķiet, ka tāpat, kā kādam šejienes personāžam  :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #26 : 2014. gada 11. decembris, 15:40:58 »
Brazīliešu seriāls Verdzene Izaura, kas kļuva par pirmo PSRS demonstrēto ziepju operu, tika uzņemts jau 1976. un 1977. gadā, taču vajadzēja vairāk nekā desmit gadus, lai tas nonāktu līdz padomju televīzijai - ierēdņi veica pamatīgu izpēti, lai pārliecinātos, vai tas nekaitēs valdošā režīma idejām.

Bagātie arī raud - Arī šis seriāls līdz padomju skatītājiem nonāca krietnu laiku pēc uzņemšanas - filmēšana Meksikā notika jau 1979. gadā, bet mūsu skatītāji to novērtēt varēja tikai 1992. gadā. Neoficiāla informācija liecina, ka lēmums par Bagātie arī raud demonstrēšanu Padomju Savienībā tika pieņemts gluži praktisku iemeslu dēļ - vajadzējis lētu produktu, ar ko aizpildīt ētera laiku, un neviens pat nav nojautis, ka meksikāņu seriāls kļūs tik populārs.
Vienkārši Marija - Šajā 1989. gadā tapušajā meksikāņu seriālā latviešu skatītājs varēja iepazīt citu Latīņamerikas seriālu zvaigzni - Viktoriju Rufo, kurai stāstā par Mariju bija uzticēta galvenā loma un kura arī kļuva par latīņamerikāņu telenoveļu simbolu.

Tad nu par pirmo būtu skaidrs, bet kā tie nākamie divi bija pēc kārtības, tāpat nau skaidrs. bet nu - vienalga jau... :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #27 : 2014. gada 11. decembris, 16:03:40 »
30 atgadījumi majora Zemana dzīvē - čehu kriminālseriāls  :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #28 : 2014. gada 11. decembris, 16:12:54 »
Un kur tad daudzsērīju filmas "Viešņa no nàkotnes", "Bronzas putns" ..bija vēl, piemirsies.

Ne seriāli, bet man ļoti patika čehu filmas bērniem. Daudz bija tādu, bet nosaukumu neatceros nevienai  :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #29 : 2014. gada 11. decembris, 16:39:20 »
30 atgadījumi majora Zemana dzīvē - čehu kriminālseriāls  :)

Un bija arii 30 seerijas? :just_popcorn:

Brom, chehu bija forshas, jaa. Atceros par kkaadu princesi Zeltmati. Un princhi laikam ari bija blondi.

Atceros kaa pa miglu Bronzas putnu. Man likaas biedeejosha. Bet viens dzheksno filmas baigi patika, laikam bija labais

« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 11. decembris, 16:44:31 no Minne »