Autors Tēma: Veci, veci seriāli  (Lasīts 14417 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Veci, veci seriaali
« Atbilde #45 : 2014. gada 11. decembris, 19:23:51 »
Kortikā (tas bija pa priekšu) un Bronzas putnā neko daudz sēriju nebija un nav atmiņā palikušas kā biedējošas arī - likās interesantas, jo tā kā detektīvsižets + apslēptie dārgumi

Tur nebija kkaada melnaa teerpta graafiene? Nu, man bija bail.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #46 : 2014. gada 11. decembris, 19:27:02 »
Likme augstāka par dzīvību , tas poļu seriāls,Kloss , un tas aktieris pirms kādām pāris nedēļām nomira .

Jaa, tas bija Stanjislavs Mikuljskis, mira 85 gadu vecumaa

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #47 : 2014. gada 11. decembris, 19:45:12 »
padomāju. atcerējos.
bija šitā filma vairākās sērijās

Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #48 : 2014. gada 11. decembris, 20:11:30 »
Filmu "Likme augstāka par dzīvību" manā bērnībā vecāki skatījās, es arī, bet īsti neko no sižeta neatceros. :)
Mans favorīts kādreiz bija "4 tankisti un suns" - kaut kāds tv kanāls pilnīgi nejēdzīgā laikā pa dienas vidu rādīja pa vienai sērijai dienā, es atnācu no skolas mājās un skatījos seriālu.  :rocking: Pat biju tā kā samīlējusies smukajā tankistā Janekā.  :blushing: Citās filmās man tas aktieris galīgi vairs nepatika.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #49 : 2014. gada 11. decembris, 20:18:11 »
Vai, Luiiz, es Janekaa biju TIK NENORMAALI samiileejusies, ka izdomaaju - izaugshu, aizbraukshu uz Poliju un atradiishu vinja kapu. Jo skaidri sapratu, ka tad, kad izaugshu, vinjhs buus jau miris, jo - vinjsh tachu karoja. Un karsh ta kad bija?? Liidu aiz gultas un klusi raudaaju par to, ka vinjhs mirs.

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #50 : 2014. gada 11. decembris, 21:03:17 »
Janeks man arī patika. Man vispār bērnībā patika gaišmataini puiši. Lai gan, kā vēlāk noskaidrojās, aktieris Janušs Gajoss jau
nebija gaišmatis, viņš bija uz seriālu matus izbalinājis.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #51 : 2014. gada 11. decembris, 22:23:47 »
Citāts
Tur nebija kkaada melnaa teerpta graafiene? Nu, man bija bail.

Grāfiene bija, bet es laikam vecāka - galvenais bija piedzīvojumi :rofl:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies j

« Atbilde #52 : 2014. gada 12. decembris, 09:58:56 »
Nu kaut kas no te minētā nav seriāli, bet vairāksēriju filmas, jo pamatā ir kaut kāds scenārijs ar zināmu saturu un beigām (īpaši tad, ja pamatā klasikas gabals kā Džeina Eira). Seriālus taisa arvien uz priekšu, tur sākumā nav beigas zināmas :-)
No minētajiem šo to zinu pēc nosaukuma, bet skatījos tikai 4 tankistus un Likme augstāka par dzīvību, pirmais dikti patika

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #53 : 2014. gada 12. decembris, 11:00:22 »
 :blushing: :blushing: :blushing: .. man  "Kalnietis"- VISAS sērijas  diskos pārrakstītas, laikam biju nojūgusies. :medic:  Un Santa Barbaru skatijos no pirmās 02.01.1992. līdz pēdejai (mums pieejamai sērijai). Krievijā to beidza rādīt  17.04.2002 - mums laikam pāris gadus  pirms tam.  :computer:
Atceros, ka kaut kāds seriāls gāja paralēli un arī bija pārtraukts. Mammucis piezvanija :phone: un jautāja,- "xxx" - vairs nerādīs! Kā tagad dzīvot??? :faint: .
Tagad, jau labu laiku no seriāliem atturos, vienkārši negribās, ka kāds plāno manu dzīvi

Atslēdzies Zivt.

« Atbilde #54 : 2014. gada 12. decembris, 14:52:45 »
Tvinpīka arī bija tīri laba...:)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #55 : 2014. gada 12. decembris, 14:59:28 »
Vai, Luiiz, es Janekaa biju TIK NENORMAALI samiileejusies, ka izdomaaju - izaugshu, aizbraukshu uz Poliju un atradiishu vinja kapu. Jo skaidri sapratu, ka tad, kad izaugshu, vinjhs buus jau miris, jo - vinjsh tachu karoja. Un karsh ta kad bija?? Liidu aiz gultas un klusi raudaaju par to, ka vinjhs mirs.

Šausmas, kas par kaislībām.  :faint:

Vot interesanti, līdz cik sērijām skaitās daudzsēriju mākslas filma un no cik sērijām sākas seriāls?  :confused: Ja vien tas nav viens un tas pats...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #56 : 2014. gada 12. decembris, 15:06:54 »

Šausmas, kas par kaislībām.  :faint:

Vot interesanti, līdz cik sērijām skaitās daudzsēriju mākslas filma un no cik sērijām sākas seriāls?  :confused: Ja vien tas nav viens un tas pats...

Jaaa....es biezhi par dzilji roku, jau no beerniibas

Vot, es arii definiiciju nezinu

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #57 : 2014. gada 12. decembris, 16:08:57 »
būšot tvinpīka pēc 25gadiem.
kaut kur redzēju Linča pieteikumu, ka filmēs
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Minne

« Atbilde #58 : 2014. gada 12. decembris, 16:11:36 »
Nez...ja pirmo dalju skatiijos ar aizrautiibu, tad otraas daljas izskanjaa viss likaas jau par murgainu.

Nez kas vareetu buut tajaa - peec 20 gadiem. Nu, labi, Linchs jau arii attiistiijies.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #59 : 2014. gada 12. decembris, 16:13:22 »
Tvinpīka arī bija tīri laba... :)

uij es pirms dažiem gadiem atvilku un noskatījos vēlreiz... Sīkai toreiz bija ap 17 gadiem laikam...? šī arī piesēdās. Pēc katras sērijas bļaustījās - nu sviests, nu tāds sviests!!! un tik paķēra sviestmaizi un leca atkal lūrēt, nevarēja nekādi pārtraukt, kamēr nebeidzās...

nu tāds, kvalitatīvs sviests... :) a toreiz - vispār... man lieka spa naktīm rādīja, tak es visu dzīvi pielāgoju, lai ne minūti garām nepalaistu