Autors Tēma: GanBei  (Lasīts 8724 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

GanBei
« : 2014. gada 11. decembris, 14:23:33 »
Te gan, shkjiet. Ne daudz cieniitaaju, bet es bik bazhiijos, ka neaizklapee. Tas jaunais D'Arte vsp feins. Nu un plus kaartejais apliecinaajums "nespeejai" darbiniekiem un nodokljus maksaat... Aaru zemees shat tad paveerojot siiko biznesu- kkaa ne visai liekas, ka visi uzreiz ar Ferrari brauc...

Atslēdzies ragana

Re: GanBei
« Atbilde #1 : 2014. gada 11. decembris, 15:11:52 »
Es starp cienītājiem. Aizklapēs un kā vēl! Ja krimprocess, tad lieta vilksies ilgi.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #2 : 2014. gada 11. decembris, 15:20:44 »
No vienas puses, žēl, ja aizklapēs. Biju pastāvīgais klients :( Bet tomēr uzskatu, ka tik bezkaunīgi krāpties nedrīkst. Ir tomēr atšķirība starp mazu veikaliņu, kur īpašnieki šmaucas, lai elementāri savilktu galus, un miljonāriem, kuri vnk negrib ar valsti dalīties.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #3 : 2014. gada 11. decembris, 15:47:25 »
 Es arī pastāvīgais apmeklētājs. Skaidrs,ka pēc represijām jamie tik plaši ieplesties vairs nevarēs atļauties,attiecīgi ja jāmaksa darbiniekiem oficiali utt,edienu kvlitate un kvantitāte cietīs...ehh,un galu galā mēs vairs tur nebūsim pastāvīgie.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #4 : 2014. gada 11. decembris, 15:59:37 »
Lasu:

http://www.diena.lv/latvija/zinas/papildinats-15-35-no-gan-bei-kasem-ipasnieki-ik-menesi-izzagusi-lidz-800-000-eiro-14080489

izstāstiet man... KĀ var ik mēnesi no KASES vienkārši izņemt pusi apgrozījuma... Grāmatveži... paskaidrojiet...

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2014. gada 11. decembris, 16:10:22 »
Nedomāju, ka aizklapes. Aizklapēs šo SIA un uztaisīs jaunu, kas darīs tieši to pasu.

Arī cienītāja.... Bet gan jau badā nenomiršu

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #6 : 2014. gada 11. decembris, 16:18:05 »

No twitter:

Kārlis Langins@lodzinjsh Mēļo, ka Inga Priede izteikusi vēlmi iegādāties Gan Bei restorānus un rebrendot par Ban Gei.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #7 : 2014. gada 11. decembris, 16:20:57 »
kas ir Inga Priede?

Atslēdzies alex

« Atbilde #8 : 2014. gada 11. decembris, 16:31:15 »
Starpcitu, Kabuki arī ir tīri ok. Lai gan man Ganbejs patika labāk.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #10 : 2014. gada 11. decembris, 18:07:42 »

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #11 : 2014. gada 11. decembris, 18:33:01 »
tikko saimnieks vai īpašnieks sajūt, ka nauda nāk, tā vsjo ... darbinieks vulgaris, nu tas, kurš viņam palīdz to naudu sapelnīt vai vispār pelna viņa vietā, ir niecība, kuram taču "pietiek ar to kas ir".
nebrīnos par šo situāciju
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #12 : 2014. gada 11. decembris, 19:54:05 »
Viņiem ir/bija ļoti labi organizēts bizness. Darbinieku apmācība līmenī, visas procedūras aprakstītas. Ne jau oficiants vai pavārs pelna naudu- pelna tas, kas visu organizē. Bet alkatība ir daudzus gudrus cilvēkus sabojājusi.
Gan Bei bijušajam pavāram pieder Himalaju ēstuvīte Blaumaņa ielā. Pusdienu piedāvājums par 3.80. Pāriešu uz turieni :)

Atslēdzies klaara

« Atbilde #13 : 2014. gada 11. decembris, 21:40:30 »
Vinu take away var klapeet ciet .Sazhuvushi sushi un lasis arii tik smarzhai likts.

Atslēdzies sKu

« Atbilde #14 : 2014. gada 12. decembris, 13:43:03 »
Kas mani interesē - vai...ja Lage Ltd ir siastīta ar Lage Ko..un Lage Ko ir parādā, vai viņi to "parādiņu' atdos, vai ne.........

p.s. man ganbeijs tīri labi patika agrāk. pēd.laikā sen neesmu bijusi