Autors Tēma: GanBei  (Lasīts 8727 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: GanBei
« Atbilde #45 : 2014. gada 15. decembris, 18:11:09 »
Redzot, kur algas un nodokljus nemaksaajoshie to pikji teeree, nepaarliecina mani arguments, ka "citaadi nevar"... Nu jaa, svaigs "dienesta" bamburiins tad katram uznjeemumaa nestraadaajoshajam beernam vb i nesanaaktu... Un kaada gan kvalitaate projektam, ja pa to pashu pikji sava maaja jaauztjuunee...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #46 : 2014. gada 15. decembris, 19:11:46 »
Es. Zinu, strādāju, saņemu. Ok, starptaustisks un liels kantoris :)
Kādam tādam jau būtu jābūt, lai pavisam ticību cilvēcei nezaudētu. Un, ja vien Tu neesi pašā spicē, nevari zināt, vai šie kādā citā veidā nodokļus neoptimizē.
Es par to pašu - tas, ka (pieņemsim) tiek oficiāli maksāti visi darbaspēka nodokļi, nenozīmē, ka nodokļus "neoptimizē" kādā savādākā veidā. It sevišķi liels starptautisks kantoris, kas par savām finansu lietām diezin vai informē plašu darbinieku loku Latvijā...

Atslēdzies Es456

« Atbilde #47 : 2014. gada 15. decembris, 23:59:09 »
Strādāju tādā, kas maksā visus nodokļus. Ļoti grūti. Ir savs labums. Kad VIDs visus ,nozarē strādājošos, piespiedīs maksāt nodokļus - mums tas būs tīrais nieks.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #48 : 2014. gada 16. decembris, 00:03:09 »
Strādāju tādā, kas maksā visus nodokļus. Ļoti grūti. Ir savs labums. Kad VIDs visus ,nozarē strādājošos, piespiedīs maksāt nodokļus - mums tas būs tīrais nieks.

Jap. Tas ir viens no argumentiem par nodokļu maksāšanu. Vaig tik arī VIDam palīdzēt ar to konkurentu tvarstīšanu. Tas gan der, ja nozare šaura un tava daļa ir pietiekami liela.

Atslēdzies Es456

« Atbilde #49 : 2014. gada 16. decembris, 00:22:31 »
Nozare drīzāk šaura, nekā plata. Tā ka konkurenti brien savu ceļu. Bet ar nodokļu maksāšanu - laika jautājums. Viena lieta, ko mūsu VIDs grib, cita, ko spiests darīt - saslēgts vienotā ķēdē ar ES valstīm. Datu ticamības pārbaudes nodaļu rosīšanās - atrakcija par rubli. Plus vēl interese par īpaši zemām algām, plus vēl publisko iepirkumu noteikumi, plus... plus... Tā ka gan jau ka būs. Vienreiz četros gados īpaši pietuvināto nemaksātāju publika pamainīsies, tad atkal viss sastāsies savās jaunās vietās un turpināsies līdz nākamām vēlēšanām.

daddy

• Viesi
« Atbilde #50 : 2014. gada 16. decembris, 08:17:50 »
oi, kur var ņemties...students taču varēja pavēstīt kura daļa pasaules naudas  caur offšoriem iziet, vismaz ar vienu galu... trešā daļa!
un visas attīstītās valstis neko, tā vajag, tā jābūt.  A jūs cepaties, ka ģaģa vasja ģaģam koļam kaut ko pa tiešo, ne caur kasi iedod...  Mūsu uzņēmumi, da i visa valstiņa, salīdzinot ar lielajiem spēlētājiem ir tādi ģaģas vasjas un koļas...   

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #51 : 2014. gada 16. decembris, 09:58:00 »
Nu, ofšors jau nav nelegāla shēma. Tieši tāpēc pārskaitījumus uz ofšoru apliek ar papildus nodokli un ir vēl citi ierobežojumi. Cepiens jau ir par to, ka daži cilvēki izliekas, ka strādā tajos pašos apstākļos, kādi nu mums ir, bet, laikam jau baigie veiksminieki, salīdzinājumā ar visādiem lošiem. Tos tad reizi pa reizei nemaz nekaitē pie vietas pielikt.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #52 : 2014. gada 16. decembris, 10:42:25 »
Izdomaaju "sodu" ganbejam- lai shiem liek publiskot paaris savu meerchu receptes, lai varu maajaas repliceet, tad var arii klapeet ciet... Un chili picai taapat...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #53 : 2014. gada 16. decembris, 11:08:36 »
Oi, biju čili picā, salātiem bija zaļa eļļaina mērce pielieta. Negaršoja absolūti ne pēc kā, ja neskaita pašas lētās olīvenes piegaršu. Zaļie krikuči izskatās kā akurāt pētersīļi no paciņas, ko pērku saldētus un sasalušus klucī.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #54 : 2014. gada 16. decembris, 11:09:35 »
Nu Chili picas receptes laikam tāpat var izštukot...bet Gan Bei varētu nopubliskot asi-skābās zupas recepti :) par to es viņiem daudz ko piedotu...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #55 : 2014. gada 16. decembris, 11:17:54 »
Man kaa reiz chili eljljas zaljumu meerce incee, ja nav sabojaajusies kaa viss paareejais. Un tad var klapeet ciet, shie tur ar shmaucoties

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #56 : 2014. gada 16. decembris, 11:20:49 »
Mani arvien pārsteidz, kad dzirdu kādu fanojam par čilli picu, jo tik nejēdzīgu picu nav gadījies nopirkt pat visprastākajā ieskrietuvē - cieta kā pazole mīkla ar kaut ko plānā kārtiņā pāri uzziestu ... :no:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #57 : 2014. gada 16. decembris, 11:25:48 »
Tapēc arī rakstu, ka gadījās būt un to zaļumu mērci ēst. plika, prasta olīvene ar simboliskiem krikumiem iekšā.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #58 : 2014. gada 16. decembris, 12:45:45 »
Vai tad Elkoram pašam ir nodarbinātie? Bija kaut kāda infa, ka viņi  "iznomā" (ha!) "dabiniekus uz laiku". Tagad tāda samērā jauna tendence.

daddy

• Viesi
« Atbilde #59 : 2014. gada 16. decembris, 13:04:06 »
man vajadzēja IIN likumu papētīt un tur es šitādai normai uzdūros... padomāju - oi, dzimtbūšanas laiki atgriežas, kad darbiniekus iznomā... :)